- 20 Ekim 2017
- 279
- 186
- 23
Gecici olmasi o dikis olayinda olabilir de kalici da o dikis kanar mi onu sikinti ediyorum hepBana mı soruyorsunuz anlamadım birde açılmıştı şekli nasıldı kapalımıydı muhabbeti yapmayın çünkü doktor bile ayırıyor ve ıkınmanı istiyor görmesi için biz ve sizler anlayamayız bakıpta iyice modunuzu düşünmeyin. Ben evleneli 2 ay oldu yaklaşık düğünden 3 gün önce geçici oldum kalıcı olamdım ve düğünümde de gönlümce eğlendim bana özelden yazanlara detaylıca anlattım sohbette ediyoruz hala. İçinizi ferah tutun çözümü var iyiki. En güzel günlerinizi abartılı düşünerek mahvetmeyin. Vücudunuzun her neresine dikiş atılırsa atılsın o dikişi patlatırsanız yararsanız muhakkak kanar Buda öyle. Çok şükür çaresi var
Gecıcı de daha garantı dıyorlarGecici olmasi o dikis olayinda olabilir de kalici da o dikis kanar mi onu sikinti ediyorum hep
Oyle de dugunden once mumkun degil yaptiramazdim ondan kalici oldum ben ama kalicidanda sonuc alanlar var bilemiyorumGecıcı de daha garantı dıyorlar
Sen kıme yaptırmıstın?Oyle de dugunden once mumkun degil yaptiramazdim ondan kalici oldum ben ama kalicidanda sonuc alanlar var bilemiyorum
Ben turgay beye kalici oldum ama daha evlenmedimSen kıme yaptırmıstın?
Hayir ben hic kontrole gitmedim kendi memleketimde bi doktora gittim kontrole guzel olmus tutmus dediCanım son kontrole cagırdı mı pekı ?
Merhaba ne kadar fıyat verdınızArkadaşlar ben Çarşamba yaptırdım geçiçi olarak. Cumartesi ilişkiye girdim hatta dikimden bir gün sonra yolculuk yaptım. Yani düğünden 3 gün önce geçici oldum.Dikim olduğu gün hafif batmalar oluyor tabi kasmayın kendinizi ve korkmayın bi kaç damla gelebilir dikim olduğu gün yada ertesi gün. Dikimden bir gün sonra yolculuk yaptım çok çok hafif batmalarım oldu. Ben iki kere düğün yaptım her iki düğünde de hopladım zıpladım kasmadım bol bol dua ettim içimden. Günlerimin zehir olmasına izin vermedim moralimi yüksek tuttum. İkinci düğününün olacağı gün biraz kanamam oldu damla damla akşama geçti. İkinci düğünde ise daha fazla oynadım aklımdaydı hep ama düğün benim sonradan pişman olmamak için oynadım korku vardı elbette her dk dua ettim. Gece oluncada üçüncü denemede kanamam oldu ip olayı yalan yada doktordan doktora değişiyordur. Ben ip felan görmedim kan pıhtısı gibi bir iki kez denk geldim o kadar. İp de düşmedi kendiliğinden eridi doktorda öyle demişti zaten. Kanamam bir iki damla gibi değildi. Aşağı yukarı Bir avuç kadar geldi yada biraz daha azdı parça parça aktı zaten.
Canım fazla düsünmene qerek yok bence hangisi icine siniyosa ona yaptırır cok düsünüpte beynini hasta etmene gerek yok o kadar doktor var zaten bu islemi yapan en iyi en kötü diye bsy yok istedığıne qit yaptır kurtul bu dertten hanqi doktor sana daha yakın qelyosa qüven verıyosa ona qit yapan dr isin ciddiyetini bilerek en iyi sekilde kanamayı saglayacak sekilde dikiyormus zaten dr nun dediklerıne uyarsan bir sorun yasamazsn benim arkadasmda senın qibydi evlendi suan çok mutlu bebek bile bekliyor yani.benimde süphem vardı sonra muayene oldum sükür bsy cıkmadı bende herkese o yüzden yardım etmeye çalsyormArkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun sahap ınmez ve guzın yakın bascı bana onerıde bulunun yalvarırım
Canım cok tesekkurler bu soledıgım dr lar hakkında bılgın var mı?arkadasım hangı doktora hangı yontemle yaptırdıCanım fazla düsünmene qerek yok bence hangisi icine siniyosa ona yaptırır cok düsünüpte beynini hasta etmene gerek yok o kadar doktor var zaten bu islemi yapan en iyi en kötü diye bsy yok istedığıne qit yaptır kurtul bu dertten hanqi doktor sana daha yakın qelyosa qüven verıyosa ona qit yapan dr isin ciddiyetini bilerek en iyi sekilde kanamayı saglayacak sekilde dikiyormus zaten dr nun dediklerıne uyarsan bir sorun yasamazsn benim arkadasmda senın qibydi evlendi suan çok mutlu bebek bile bekliyor yani.benimde süphem vardı sonra muayene oldum sükür bsy cıkmadı bende herkese o yüzden yardım etmeye çalsyorm
Ne guzel konusuyosun valla biri boyle konusunca icim rahatliyo biri kotu bisey soyluyo cokuyorum yaniCanım fazla düsünmene qerek yok bence hangisi icine siniyosa ona yaptırır cok düsünüpte beynini hasta etmene gerek yok o kadar doktor var zaten bu islemi yapan en iyi en kötü diye bsy yok istedığıne qit yaptır kurtul bu dertten hanqi doktor sana daha yakın qelyosa qüven verıyosa ona qit yapan dr isin ciddiyetini bilerek en iyi sekilde kanamayı saglayacak sekilde dikiyormus zaten dr nun dediklerıne uyarsan bir sorun yasamazsn benim arkadasmda senın qibydi evlendi suan çok mutlu bebek bile bekliyor yani.benimde süphem vardı sonra muayene oldum sükür bsy cıkmadı bende herkese o yüzden yardım etmeye çalsyorm
Bende olee uyku uyuyamıyorumNe guzel konusuyosun valla biri boyle konusunca icim rahatliyo biri kotu bisey soyluyo cokuyorum yani
Sorma iki ayi gectim ben hala tedirginim okumadigim mesaj yorum yazı kalmadiBende olee uyku uyuyamıyorum
Sen yaptirmadin heralde dugun falan var mi yakinlardaBende dk bası burdayım okudugum seylerı ezberledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?