Gecici olmasi o dikis olayinda olabilir de kalici da o dikis kanar mi onu sikinti ediyorum hep

Selam kızlar bende bu ıslemı yaptırıcam flep yontemı ıle Ankara da guzın yakın bascı ve sahap ınmez arasında gıdıp gelıyorum bana yardımcı olur musunuz???

Insallah olumlu sonuc alırsın canım sana ozel mesaj attım cevaplarsan sevınırım

Merhaba ne kadar fıyat verdınız

Arkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun sahap ınmez ve guzın yakın bascı bana onerıde bulunun yalvarırım

Arkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun sahap ınmez ve guzın yakın bascı bana onerıde bulunun yalvarırım
Canım fazla düsünmene qerek yok bence hangisi icine siniyosa ona yaptırır cok düsünüpte beynini hasta etmene gerek yok o kadar doktor var zaten bu islemi yapan en iyi en kötü diye bsy yok istedığıne qit yaptır kurtul bu dertten hanqi doktor sana daha yakın qelyosa qüven verıyosa ona qit yapan dr isin ciddiyetini bilerek en iyi sekilde kanamayı saglayacak sekilde dikiyormus zaten dr nun dediklerıne uyarsan bir sorun yasamazsn benim arkadasmda senın qibydi evlendi suan çok mutlu bebek bile bekliyor yani.benimde süphem vardı sonra muayene oldum sükür bsy cıkmadı bende herkese o yüzden yardım etmeye çalsyorm

Canım cok tesekkurler bu soledıgım dr lar hakkında bılgın var mı?arkadasım hangı doktora hangı yontemle yaptırdı

Arkadaslar kalıcı ıslemde dugunden once gıttıgımzde doktorun yerınde olmama gıbı bır ıhtımal var mı???

Ne guzel konusuyosun valla biri boyle konusunca icim rahatliyo biri kotu bisey soyluyo cokuyorum yani

Hayır yaptırmadım aralık basında yaptırıcam dugun tarıhı bellı degıl ama 1,5aya söz yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…