- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Hayır yaptırmadım aralık basında yaptırıcam dugun tarıhı bellı degıl ama 1,5aya söz yapılcakSen yaptirmadin heralde dugun falan var mi yakinlarda
Hayirlisi olsun dilerim atlatirsin hayirlisiylaHayır yaptırmadım aralık basında yaptırıcam dugun tarıhı bellı degıl ama 1,5aya söz yapılcak
Amelıyattan cok korkuyorumHayirlisi olsun dilerim atlatirsin hayirlisiyla
Canım bu drlar hakkında bir bilqım yok ama benim arkadaşım ebru zülfikaroğluna geciçi yaptırdı olumlu sonuç aldı 3300 tl yeni yapıyor her ıkı islemi çok pahalı yanı ama anlattığına bu drlarda işlerinde iyi büyük şehirdeki her dr decrübelidir icen rahat olsun zaten türkiyenin her yerinde böyle büyüksehirda yaptırmayı tercih edıyolar bir kız var ilerde yaptıracak ama sahap beye qidcem dıyo gecici olacak ama bence sen söyle yap düzündüğün dramları ara içine hanqisi siniyosa ona qit bu islemi bütün kadın doğumcular bilir zaten merak etme drlar isin ciddiyetine qöre islem yapıyor kimsenin hayatını riske atmazlar.Hayır yaptırmadım aralık basında yaptırıcam dugun tarıhı bellı degıl ama 1,5aya söz yapılcak
Canım randevu aldıysan zaten yerınde olmama qibi bir durum söz konusu olamaz bosuna kendini düsüne düsüne hasta etme olmadı baska drlarada qidip randevu alırsın çareler tükenmezArkadaslar kalıcı ıslemde dugunden once gıttıgımzde doktorun yerınde olmama gıbı bır ıhtımal var mı???
Merhaba ne kadar fıyat verdınız
Merhaba ne kadar fıyat verdınız
Guzın hocanın ismini duymadım bilmiyorum ama Şahap hoca benim aklımda da vardı fakat hem erkek gelde kendimi yakın hissetmediğim için araştırma yapmadım Ayşe derya Korkmaz’ı araştırdım gökçen hocayı araştırdım bir iki kişi daha vardı baktığım da unuttum şimdi isimlerini bu doktor isimlerini nerden buldun araştırdın mı kendi sitelerine bak instagramdan bak yorumları okuArkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun sahap ınmez ve guzın yakın bascı bana onerıde bulunun yalvarırım
Amelıyattan cok korkuyorum
Cok tesekkur ederım ama ınsan duramıyor yolda bırı gorur yaptırtıkan sonra yuruyemem fln dıe bısuru sey kuruyorumCanım randevu aldıysan zaten yerınde olmama qibi bir durum söz konusu olamaz bosuna kendini düsüne düsüne hasta etme olmadı baska drlarada qidip randevu alırsın çareler tükenmez
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ınsallah atlatırımİnsallah hayırlisı olur canım bence hıc korkma kimi güvenılır bulduysan ona git sen ankaradaysan ankara zaten çok büyük bir yer kim qörebilirki qerekirse kapalı giyin qözlük tak sorunsuz atlatıcan sende benım arkadasin hıç umudu yoktu ama kanaması olmus sonraki günler kasıntı ve batma hıssi oluyormus ilaçtı kremdi sürmüş sonra geçmis esiyle çok mutlu ama vijdanım sizlıyo yüzüne bakamıyorum dıyo konustuğumuzda
Cok tesekkur ederım ama ınsan duramıyor yolda bırı gorur yaptırtıkan sonra yuruyemem fln dıe bısuru sey kuruyorum
İnsallah hayırlisı olur canım bence hıc korkma kimi güvenılır bulduysan ona git sen ankaradaysan ankara zaten çok büyük bir yer kim qörebilirki qerekirse kapalı giyin qözlük tak sorunsuz atlatıcan sende benım arkadasin hıç umudu yoktu ama kanaması olmus sonraki günler kasıntı ve batma hıssi oluyormus ilaçtı kremdi sürmüş sonra geçmis esiyle çok mutlu ama vijdanım sizlıyo yüzüne bakamıyorum dıyo konustuğumuzda
Canımbol sans lutfen buraya yaz gecıcı mı kalıcı mıKızlar ben de burada yazanlardan okudum yarın gidicem ameliyat olacağım ebru zülfikaroğluna yalnız çok korkuyorum.
Kızlar ben de burada yazanlardan okudum yarın gidicem ameliyat olacağım ebru zülfikaroğluna yalnız çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?