Hayır yaptırmadım aralık basında yaptırıcam dugun tarıhı bellı degıl ama 1,5aya söz yapılcak
Canım bu drlar hakkında bir bilqım yok ama benim arkadaşım ebru zülfikaroğluna geciçi yaptırdı olumlu sonuç aldı 3300 tl yeni yapıyor her ıkı islemi çok pahalı yanı ama anlattığına bu drlarda işlerinde iyi büyük şehirdeki her dr decrübelidir icen rahat olsun zaten türkiyenin her yerinde böyle büyüksehirda yaptırmayı tercih edıyolar bir kız var ilerde yaptıracak ama sahap beye qidcem dıyo gecici olacak ama bence sen söyle yap düzündüğün dramları ara içine hanqisi siniyosa ona qit bu islemi bütün kadın doğumcular bilir zaten merak etme drlar isin ciddiyetine qöre islem yapıyor kimsenin hayatını riske atmazlar.

Arkadaslar kalıcı ıslemde dugunden once gıttıgımzde doktorun yerınde olmama gıbı bır ıhtımal var mı???
Canım randevu aldıysan zaten yerınde olmama qibi bir durum söz konusu olamaz bosuna kendini düsüne düsüne hasta etme olmadı baska drlarada qidip randevu alırsın çareler tükenmez

Merhaba ne kadar fıyat verdınız

Canım merhaba bana 2300 yada 2500 gibi fiyat vermişti yanlış hatırlamıyorsam ama ben doktorla daha önce konuşmuştum 1800 liraydı konuştuğum zamanlar bunu telefonla konuştuğum kişiye söyledim fiyatta indirim yaptı daha önce konuştuğum için doktorla 2000₺ yaptı çok yardımcı oldu hem doktor hem yardımcısı hem sekreteri. Doktorun yanındayken annem aradı ve anlamasın diye ses gitmesin diye beni başka odaya soktu rahatlattılar bilgiler verdi ben sorularımı da sordum dikim sonrası. Geçici yaptırdım evet kanama oldu ama kalıcı yaptırıpta kanaması olanlar var tabi. Gökçen erdoğana gittim ben mesajımı görenler olursa diye tekrar yazıyorum. Ayrıca korkuyorum ameliyattan diyen kimdi bilmiyorum ameliyat gibi düşünmeyin diş doktoru gibi düşünün oturuyorsunuz ve işlem bölgesi iğneyle uyuşturuyor bu kadar. Basit bi işlem benim 15-20 dk sürdü toplasan 30dk kaldım içerde sohbet ettik işlem sırasında kendinizi kasmayın o an rahat olun yeter. Düğün tarihiniz belli olsun öyle plan yapın telaş yapmayın kimse anlamıyor bilmiyor sadece siz biliyorsunuz biri anlar diye de endişe etmeyin bende çok endişeliydim korkuyordum kendi kendimi yatıştırdım ve sakin ola ola hallettim tek başıma herşeyi

Merhaba ne kadar fıyat verdınız

Canım merhaba bana 2300 yada 2500 gibi fiyat vermişti yanlış hatırlamıyorsam ama ben doktorla daha önce konuşmuştum 1800 liraydı konuştuğum zamanlar bunu telefonla konuştuğum kişiye söyledim fiyatta indirim yaptı daha önce konuştuğum için doktorla 2000₺ yaptı çok yardımcı oldu hem doktor hem yardımcısı hem sekreteri. Doktorun yanındayken annem aradı ve anlamasın diye ses gitmesin diye beni başka odaya soktu rahatlattılar bilgiler verdi ben sorularımı da sordum dikim sonrası. Geçici yaptırdım evet kanama oldu ama kalıcı yaptırıpta kanaması olanlar var tabi. Gökçen erdoğana gittim ben mesajımı görenler olursa diye tekrar yazıyorum. Ayrıca korkuyorum ameliyattan diyen kimdi bilmiyorum ameliyat gibi düşünmeyin diş doktoru gibi düşünün oturuyorsunuz ve işlem bölgesi iğneyle uyuşturuyor bu kadar. Basit bi işlem benim 15-20 dk sürdü toplasan 30dk kaldım içerde sohbet ettik işlem sırasında kendinizi kasmayın o an rahat olun yeter. Düğün tarihiniz belli olsun öyle plan yapın telaş yapmayın kimse anlamıyor bilmiyor sadece siz biliyorsunuz biri anlar diye de endişe etmeyin bende çok endişeliydim korkuyordum kendi kendimi yatıştırdım ve sakin ola ola hallettim tek başıma herşeyi

Arkadaslar lutfen bırı yardımcı olsun sahap ınmez ve guzın yakın bascı bana onerıde bulunun yalvarırım
Guzın hocanın ismini duymadım bilmiyorum ama Şahap hoca benim aklımda da vardı fakat hem erkek gelde kendimi yakın hissetmediğim için araştırma yapmadım Ayşe derya Korkmaz’ı araştırdım gökçen hocayı araştırdım bir iki kişi daha vardı baktığım da unuttum şimdi isimlerini bu doktor isimlerini nerden buldun araştırdın mı kendi sitelerine bak instagramdan bak yorumları oku

Canım randevu aldıysan zaten yerınde olmama qibi bir durum söz konusu olamaz bosuna kendini düsüne düsüne hasta etme olmadı baska drlarada qidip randevu alırsın çareler tükenmez
Cok tesekkur ederım ama ınsan duramıyor yolda bırı gorur yaptırtıkan sonra yuruyemem fln dıe bısuru sey kuruyorum

Kızlar ben ebru hocaya karar verdım 3kurus fazla olsun ıyısı olsun genel anestesı yapmaması cok ıyı sonucta amelıyat ben o rıske gıremem evru hoca lokal yapıyormus aralık basında yaptırıcam

İnsallah hayırlisı olur canım bence hıc korkma kimi güvenılır bulduysan ona git sen ankaradaysan ankara zaten çok büyük bir yer kim qörebilirki qerekirse kapalı giyin qözlük tak sorunsuz atlatıcan sende benım arkadasin hıç umudu yoktu ama kanaması olmus sonraki günler kasıntı ve batma hıssi oluyormus ilaçtı kremdi sürmüş sonra geçmis esiyle çok mutlu ama vijdanım sizlıyo yüzüne bakamıyorum dıyo konustuğumuzda

Hakkımızda hayırlısı olsun canım ınsallah atlatırım

Cok tesekkur ederım ama ınsan duramıyor yolda bırı gorur yaptırtıkan sonra yuruyemem fln dıe bısuru sey kuruyorum

Canım korkma bak ben de yeni geçirdim bu dönemleri ilk gün batmalar olur ufak tefek kanamaların olur normal şakın orkid koyma havlu kağıt al ondan koy orkid nem yapıyormuş doktorum demişti. Kasılmadan ama bacaklarını çok açmadan yürü normal yani yatarkende gece kasma sadece çok açma yanlara bacağını yeter sadece bunu sen biliyorsun kimse anlamaz normal rutin hayatına devam et. Bak göreceksin korktuğun kadar zor değil. Biz psikolojikmen kendi kendimize büyütüyoruz normal olarak tabi. Kendi kendimize zorlaştırıp kolaylaştırırız herşeyi. Herşey gönlünüzce olsun haberini bekliyoruz

Gökçen hoca bana hiç ilaç da vermedi kremde belki geçici olduğum içindir bilmiyorum kalıcılar kullanıyor mu . Sorun yaşamadım bende ufak tefek batmalar azıcık kanamalar dışında.
Arkadaşında Allah’a şükretsin ki sorunsuz atlattı dua edip unutmaya çalışsın öyle zor olur gerçekten ben unutmaya çalışıyorum Allah’a şükür bende atlattım inandım başardım. Çok şükür mutluyuz. Aklıma getirmiyorum yüzüne bakınca . Ben sonuçta isteyerek bişi yaşamadım eşimle benim mutluluğum için dikim yaptırdım zorla olmuş bir şey için ne ailemi nede eşimin yüzünü yere indiremezdim anlatmakta bence çözüm değil olay üstünden yıllar geçmiş nasıl anlatılır kim inanır ben anlatamadım maalesef

Bilmiyorum canım dıyorm senın sucun degil kendını yiyor vijdanima söz geçiramiyorm diyo atlatır ınsallah hamile zaten çocuk olnca hersey düzelir.canım iliskiden snra hafif hafif kanamaları olms belki her dr n yöntemi farklı bilemiyorm iltihaplanma ve akıntısı olms baya batma ve kasıntı bu yüzden heralde krem kullandi çok sükür qarantisnide vermis atlattıya önemli olan bu zaten burayı bastan sona kadar okumustu gecicide hiç olumsuz sonuç alan olmaması olsaydı illa yazan biri olurdu bence bosyere kimse strese qirmesn çaresi var çok sükür

Kızlar ben de burada yazanlardan okudum yarın gidicem ameliyat olacağım ebru zülfikaroğluna yalnız çok korkuyorum.

Kızlar ben de burada yazanlardan okudum yarın gidicem ameliyat olacağım ebru zülfikaroğluna yalnız çok korkuyorum.

Neden korkuyorsun canım bak tecrübeli Kişiler var başta da benim atlatalı iki üç ay oldu evleneli o kadar yazıyoruz kendini sakinleştir senin elinde herşey merak etme güzel olucak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…