- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Sız nerde olmustunuz?Neden korkuyorsun canım bak tecrübeli Kişiler var başta da benim atlatalı iki üç ay oldu evleneli o kadar yazıyoruz kendini sakinleştir senin elinde herşey merak etme güzel olucak herşey
Ay onunda bi gözü doymadı yemin ediyorum ya en pahalıya o yapıyor zaten hayır diğer dr larda aynı işlemi yarı fiyata yapıyor bence başka dr araKızlar ebru hocanın sekreterı daraltma olursa ekstra ucret alınır dıyor anlamadım ben
Canım ama en ıyısı ebru hoca dıyorlar:/Ay onunda bi gözü doymadı yemin ediyorum ya en pahalıya o yapıyor zaten hayır diğer dr larda aynı işlemi yarı fiyata yapıyor bence başka dr ara
Yok ya ben bi çok kızla özelden görüştüm başka başka drlardan olumlu olanda çok sen geçici mi kalıcı mı olcaksın mesaj kutusuna bakayım kimlerden olumlu dönüş olmuşCanım ama en ıyısı ebru hoca dıyorlar:/
Evet ya bende turgay beye oldum varsa olumlu sonuclar paylassanaYok ya ben bi çok kızla özelden görüştüm başka başka drlardan olumlu olanda çok sen geçici mi kalıcı mı olcaksın mesaj kutusuna bakayım kimlerden olumlu dönüş olmuş
Kalıcı olucam canım2014 te korkut aslana flep olan bi kız bu sene kanaması olmuştu mesela o bana çok umut oldu
Sende korkut beye mi oldun2014 te korkut aslana flep olan bi kız bu sene kanaması olmuştu mesela o bana çok umut oldu
Ben henüz olmadım canım hayatımda kimse yok olduğu zaman yoğunlaşıcam konuya :)Sende korkut beye mi oldun
Kayseride ömer bayrağa olan bi kız vardı 2 ay sınra ilişki yaşadı olumluyduBen 1nde oluyorum
Turgay beyden hic yokmuKayseride ömer bayrağa olan bi kız vardı 2 ay sınra ilişki yaşadı olumluydu
Kalici da son hafta gecici dikis atma yok kiKızlar kalıcıdan sonra bıde dugune 1hafta kala gecıcı atıyorya dıktorlar dus yasak dıyolar nasıl durucaz dus almadan gecıcıde anlamadım ben yaptıranlar dus almadan mı evlendiler :/
Bence o doktorlari tercih etme son hafta gitme imkanin olsa zaten kaliciya ne gerek bi hafta kala gidip gecici yaptir daha mantikliCanım bszı doktorlar garantıye atmak ıcın atıyorlarya o yuzden soledım forumda okudugumds kalıcıdan sonra gıdenlerde gecıcı dıkıs atıldıgını gordum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?