- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Bence o doktorlari tercih etme son hafta gitme imkanin olsa zaten kaliciya ne gerek bi hafta kala gidip gecici yaptir daha mantikli
Kime olmustunuz ne kadar oldu ameliyat olali suan nasilsinHaklısınız kızlar o yüzden kalıcı işlem yaptırmıyor muyuz zaten. Son hafta gidebilsem bende geçici yaptırırdım ve daha az para ödeedim. Bakalım bende 3 hafta sonra kontrole gideceğim ne diyecek doktor beykorku kapladı içimi valla
Valla benim paylaştığım isimler son kontrole gitmemişlerdi birisi tarihten çıkıp gelmiş gibiydi yani 2 sene sonra ilişki yaşıyor ve kan geliyor . Allah bize bedenimizde değilde önce ruhumuzda açılan izleri kapatma gücü versin inşallahHaklısınız kızlar o yüzden kalıcı işlem yaptırmıyor muyuz zaten. Son hafta gidebilsem bende geçici yaptırırdım ve daha az para ödeedim. Bakalım bende 3 hafta sonra kontrole gideceğim ne diyecek doktor beykorku kapladı içimi valla
Valla benim paylaştığım isimler son kontrole gitmemişlerdi birisi tarihten çıkıp gelmiş gibiydi yani 2 sene sonra ilişki yaşıyor ve kan geliyor . Allah bize bedenimizde değilde önce ruhumuzda açılan izleri kapatma gücü versin inşallah
Ciddi misin onlar kime gitmişti de kanama olmadıBenımde kontrole gıtmedıgı ıcın kanaması olmayan tanıdıklarım var ben o nedenle son dıkıs daha garantı olur dıe dusundum ama ınsallah son dıkıse gerek kalmaz tutar haftaya cuma olucam ben ınsallah agrım sızım olmaz oturmamda degısıklık vs anlasılmaz benı tek korkutan bu bıktım artık bunu dusunmekten ne zor bı surecmıs kızlar her sn aklımda
Ve sonuç olumsuz diosun ama sende ona gitmek istiyosun nasıl oluo bu :)Ebru zulfk ama hıc kontrole gıtmemıstı gıtmıs yaptırmıs bıdahads hıc umursamamıs
Canım cok tesekkurler ben genel anestesı olmadıgı ıcın ebru hocayı tercıh edıyorumKızlar ben geçici yaptırdım gökçen hocada çok iyi. iyi araştırın çok para istiyor diye çok iyi yapar diye düşünmeyin . Tamam belki Ebru hoca çok iyidir ama aynı işlemi iyi yapan doktorlar var ve daha uygun fiyata. paranızı harcamayın mutlaka dikiş tutar az biraz dikkat gerek kasmamak gerek. Bana doktorum duş alabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz dedi.Ben dikimden bir gün sonra duş aldım dikim bölgesine su tutmamaya özen gösterdim bacaklarımı açmadım duşta ne olur ne olmaz diye o bölgenizin nemli olmamasına dikkat edin yeterli ped nem yapıyor bu yüzden havlu kağıt kullan dediler. Kalıcı da da aynı şekilde bi süre dikkat edin dikiş tutana kadar ondan sonra rutin devam ediyorsunuz hayatınıza bi kaç yıl duşa girmicek değilsiniz sonuçta. Endişeli olmayın geçicide de kalıcıda da dikim sonra hafif batmalar olur ufak tefek kanamalar olur normaldir. Korkmayın emin olun çok basit siz kendinizi psikolojik nasıl hazırlarsanız dikim sonrası süreçte öyle geçer. Ne kadar pozitif ve dinç olursanız o kadar iyi geçer. Dikim sonrası ilk defa regli olmuşsunuz gibi düşünün. Sizden başka bunu bilen yok unutmayın. Yürümeniz değişmez siz öyle sanarsınız. He eğer biri anlar diye korkarsanız da çevrenize o bölgenizde büyük bi sivilce çıktığını söylersiniz yürürken battığını yavaş yavaş yürümek zorunda kaldığınızı söylersiniz .
Canım cok tesekkurler ben genel anestesı olmadıgı ıcın ebru hocayı tercıh edıyorum
Tamam canım sorucamGecici en fazla kac gun dayaniyor kizlar 4 gun dayanirmi bilenler duyanlar doktora sora lar lutfen cevaplarmisinz
Gecici en fazla kac gun dayaniyor kizlar 4 gun dayanirmi bilenler duyanlar doktora sora lar lutfen cevaplarmisinz
Gecici en fazla kac gun dayaniyor kizlar 4 gun dayanirmi bilenler duyanlar doktora sora lar lutfen cevaplarmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?