Zaten hıcbırı gelmenıze gerek yok dıyor ama kendımızı saglama almak ıcın atıyorlar ve bence en garantılı yontemde bu kalıcının uzerıne son gunlerde gecıcı attırmak

Bence o doktorlari tercih etme son hafta gitme imkanin olsa zaten kaliciya ne gerek bi hafta kala gidip gecici yaptir daha mantikli

Haklısınız kızlar o yüzden kalıcı işlem yaptırmıyor muyuz zaten. Son hafta gidebilsem bende geçici yaptırırdım ve daha az para ödeedim. Bakalım bende 3 hafta sonra kontrole gideceğim ne diyecek doktor bey korku kapladı içimi valla

Kime olmustunuz ne kadar oldu ameliyat olali suan nasilsin

Valla benim paylaştığım isimler son kontrole gitmemişlerdi birisi tarihten çıkıp gelmiş gibiydi yani 2 sene sonra ilişki yaşıyor ve kan geliyor . Allah bize bedenimizde değilde önce ruhumuzda açılan izleri kapatma gücü versin inşallah

Benımde kontrole gıtmedıgı ıcın kanaması olmayan tanıdıklarım var ben o nedenle son dıkıs daha garantı olur dıe dusundum ama ınsallah son dıkıse gerek kalmaz tutar haftaya cuma olucam ben ınsallah agrım sızım olmaz oturmamda degısıklık vs anlasılmaz benı tek korkutan bu bıktım artık bunu dusunmekten ne zor bı surecmıs kızlar her sn aklımda

Ciddi misin onlar kime gitmişti de kanama olmadı

Ebru zulfk ama hıc kontrole gıtmemıstı gıtmıs yaptırmıs bıdahads hıc umursamamıs

Ama arkadas kontrole gıtmedı gıtseydı gecıcı fln yapıcaktı olacaktı kanaması

Kızlar ben geçici yaptırdım gökçen hocada çok iyi. iyi araştırın çok para istiyor diye çok iyi yapar diye düşünmeyin . Tamam belki Ebru hoca çok iyidir ama aynı işlemi iyi yapan doktorlar var ve daha uygun fiyata. paranızı harcamayın mutlaka dikiş tutar az biraz dikkat gerek kasmamak gerek. Bana doktorum duş alabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz dedi.Ben dikimden bir gün sonra duş aldım dikim bölgesine su tutmamaya özen gösterdim bacaklarımı açmadım duşta ne olur ne olmaz diye o bölgenizin nemli olmamasına dikkat edin yeterli ped nem yapıyor bu yüzden havlu kağıt kullan dediler. Kalıcı da da aynı şekilde bi süre dikkat edin dikiş tutana kadar ondan sonra rutin devam ediyorsunuz hayatınıza bi kaç yıl duşa girmicek değilsiniz sonuçta. Endişeli olmayın geçicide de kalıcıda da dikim sonra hafif batmalar olur ufak tefek kanamalar olur normaldir. Korkmayın emin olun çok basit siz kendinizi psikolojik nasıl hazırlarsanız dikim sonrası süreçte öyle geçer. Ne kadar pozitif ve dinç olursanız o kadar iyi geçer. Dikim sonrası ilk defa regli olmuşsunuz gibi düşünün. Sizden başka bunu bilen yok unutmayın. Yürümeniz değişmez siz öyle sanarsınız. He eğer biri anlar diye korkarsanız da çevrenize o bölgenizde büyük bi sivilce çıktığını söylersiniz yürürken battığını yavaş yavaş yürümek zorunda kaldığınızı söylersiniz .

Canım cok tesekkurler ben genel anestesı olmadıgı ıcın ebru hocayı tercıh edıyorum

Canım cok tesekkurler ben genel anestesı olmadıgı ıcın ebru hocayı tercıh edıyorum

Doktorlar isteğine göre yapıyor anesteziyi ama bütün doktorlar lokal anestezi yapıyor zaten. Bende lokal anestezi oldum bana sormadılar bile genel anestezi mi yapayım lokal mi diye.sadece o bölgeyi uyuşturdu. Ki dikim işinde genel anesteziyi mantıksız gereksiz buluyorum ama tercih meselesi tabi

Ben cok heyecanlıyım cuma gunu kalıcı ıslem olucam benı tek endıslendıren sonrasındakı acıydı oda cogu kısı bısey olmuyor dedı oyuzden artık rahatlatıvam ıcımı

Gecici en fazla kac gun dayaniyor kizlar 4 gun dayanirmi bilenler duyanlar doktora sora lar lutfen cevaplarmisinz

Canım garanti olsun diyorsun 5 gün ideal bence. Bende Çarşamba dikim yaptırmıştım cumartesi gece ilişkiye girmiştim nerden baksan 3 buçuk gün geçmiş oluyor. Bana sorarsan 4-5 günü geçmemek lazım ama bu doktorun dikimine düğümüne ve ipliğine bağlı da olabilir . Siz ilk gecenizin tarihini ayarlayın öyle doktora söyleyin ki oda ona göre dikim yapsın. Benim doktorum cumartesi mutlaka ilişkiye girmeye çalış erteleme ilişki tarihini demişti. Benimki de kesin di zaten sıkıntı yaşamadım. Düğün gecesi için otel ayarlayın önceden garanti olur

Son düzenleme:
Birde ilk gece kanamadan sonra bi kaç gün hatta bir hafta ara verin hiç ilişkiye girmeyin çünkü sağlık açısından orası yara oluyormuş dikim ister yaptırın ister yaptırmayın orası yara oluyor ve ilk ilişkiden sonrakiler size acı verebilir kanamanız her ilişki sırasında devam edebilir. Bir hafta sonra düzelmiş olacaktır ve tamamen ilişkiye girmeniz kolaylaşacaktır. O zamana kadar da dikişler erir yada düşer oda doktorun ipliğine bağlı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…