Ya benmde 3 gun olr herlde ama hep kotuyu olumsuzlklari dusunyrm o yuzden boyle telas icindeym sagol cnm

Verdiğin bilgiler çok değerli herkes senin kadar duyarlı değil destek oluyosun Sağol

Kızlar benım acı sıfır sızı bıle yok en ufakk bısey yok acaba dıkısler mı patladı hıc bısey yok bende anlamadım vok garıp degıl mı en ufak bı sıxlama olmaması

Bakmadım canım ama genel olarak baktıgımda bole bırlesık duruyo dıstan gıruntusu

Canım ben dun kalıcı yaptırdım sızı bıle yok ustunede rahatca otıruyorum hıc ıslem yapılmamıs gıbı hıssedıyorum en ufak sızlamam olmadı

Kızlar bakın bende bir yıl boyunca çok araştırdım bu sayfadaki bütün yazıları okudum hemde 2-3 kez 600-700 sayfaydı o zamanlar dile kolay düşünün paranoyak olmuştum. Öyle yorumlar vardı ki dikim sonrası yatak döşek yatan ağlayan ağrıdan duramayan felan filan . Ben onlara inanmadım hiç belki doğrudur bilemem doktoradan doktora değişir yada zaman ilerledikçe tıp ta teknolojide ilerliyor bu sebepten herşey kolaylaşıyor. Kafamda çok büyüttüm ama hep kendimi yatıştırdım belki de sağlık sektörünün içindeyim bende ondan kendimi teselli edebildim başta sizin olumlu pozitif düşünüp kendinizi yatıştırmanız büyük etken düğünüm yaklaştı ve dikim yaptırdım. Ve baktım ki Kafamda büyüttüğüm kadar zor bişi değil bize zor gelen psikolojik baskı sadece aslında operasyon kolay ( iyi bir doktorla tabi) benim de ağrım olmadı sızım olmadı sadece gün içinde en fazla 3-4 kez batmalar oldu sızı gibi mi diyim anlatamıyorum ama beni rahatsız eden birşey değildi. Olumsuzlukları düşünüp kötüyü çağırmayın. Kendinize zarar kafayı yer insan. Ağrı sızı olmaması çok iyi. Dikişim mi patladı diyen arkadaşım dikişin patlasa kanaman çok olurdu ipliğin düşerdi daha yeni dikim oldunuz biraz sabredin. Benimde dikimden sonra ufak tefek kanamalarım oldu kan görünce de korkmayın normaldir aklınıza ne takılırsa hemen doktorunuzu yada sekreterini asistanını arayın sorun. Korkayın dik durun. Dikim sonrası o bölgenize de bakmanızı doğru bulmuyorum bacakları çok yana ayırmamak lazımmış siz dıştan bakıp göremezsiniz emin olun psikolojikmendir herşey. Eğer dikimin hemen sonrası o bölgeyi ayırıp bakmaya çalışırsanız da kanamanız olur belki dikiş atar yapmayın kalıcı olanlar 1-2 ay sabretsin hatta belki o kadar bile sürmez. Kalıcı hakkında bilgim yok kontrol sonra tutup tutmadığına baktırırsınız ki büyük olasılıkla tutuyor yada düğün öncesi kontorole çağrılıyorsunuz çaresi var.Geçiciler de 3-4 gün içinde ilişki yaşıcaktır mutlaka kanıcaktır zaten. Hepinize geçmiş olsun. Olumlu sonuçlarınızı bekliyoruz. Olumlu sonuç alınca lütfen ne hissediğinizi ne kadar kanamanız olduğunu hangi doktora geçici mi kalıcı mı olduğunu vs vs hepsini kısaca yazın çünkü burda ihtiyacı olanlar vardı. Aradan zaman geçicek çünkü sizin düğününüz olunca. Gene çok konuştum ya

Cok guzel yazmssın arkadasım ben dun oldum ınanırmısın cok korkuyodumm ama 2gun once nasılsam suandada oleyım ama gecıcı yaptırıcak arkadaslara onerım eger 5kezden fazla ılıskı yasamssanız gecıcıyı onermem cunku dr bana daraltma sart dedı ve daraltmada yaptı belkı sadece gecıcı yaptırmam yeterlı gelmeyebılırdı o yuzden gecıccıde dusunuyosanız mutlaka oncesınde muayeneye gıdın benım 3yerde yırtık varmıs dokular cok zarar gormus daraltma olmazsa kanamaya %100dıemem dedı bende bakmıyorm sadece ustten baktıgımda klıtorıs fln yana yayık degıl daha duzgun gorunuyor ne agrı ne acı sıfır hıcbısey yok kaşınızı bıle aldırınca hafıf sızlarya ole bıle bısey yok

Benim bildiğim okumuştum sanırım yine burda geçici dikim yaptırırken de daraltma yapıyorlardı. İsteyen arkadaşlar için öğrenmek lazım. Bana daraltma gerekmedi ben bir kez yaşamıştım istemsiz zaten darmış dikim sonrası ilk gecem de de zor olmuştu ilişki

Sen kurtuldun darısı bıze olsun

Ya sorulacakları biliyorsun detaylı yaxıp gitseydin keşke yani son kontrol oldu mu olmadı mı bildeydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…