kızlar bayadır takipteyim tüm yazılanları kaç sayfa arkalara gittim ve en çok içime sinen doktoru swçip ona gittim. çok sıcak karşıladı kendimi tutamayıp ağladım. Nisan da düğünüm var dedim çok detaylı anlattı, bana yüzde yüz kanama olacak , garanti ediyoruz dedi. Çok içime sindi, adetim bitti gidip yaptıracağım. ALLAH hepinize yardımcı olsun.

Canım nasıl acın agrın var mı sende ebru hocaya yaptırmıstın sanırım bende sıfır acı oldu 1hafta olcaj hıcbısey hıssetmedım

Ay çok sevindim darısı bizim başımıza :)

Canım benim Ebru hocaya mı gittin? Ameliyat oldun mu gün mü aldın? Hiç üzülme hepsi geçecek

Burda kanaması olup ıcımızı tek rahatlan kısı sensın kanaması olan bırdaha gırmıyor ama sen bıkmadan usanmadsn yanıtlıyorsun helal olsun sana ,ıcımı uzuntu kapladıgında tek yaptıgım sey senın yorumlarını okumak bu benı rahatlatıyor ınsallah bızlerde senın gıbı bu dertten kurtuluruz duzgun uykular uyuyabılırız

Bende harun özkanla turgay karakaya arasında kararsizim.. Harun beye mesaj attım 3000 dedi çok fazla yaa turgay bey geçici ve kaliciyi ne kadara yapiyo? Ben subat mart gibi düşünüyorum eğer o civarda yaptircak olan varsa beraber gidebiliriz çok gerginim çünkü..bi arkadaşım ben gelirim diyor ama kimseye güvenemiyorum yalnız da kalabilirim..ya bide ameliyat sonrası dikkat çok sıkıntı çalışıyorum ama engel olur mu bilmiyorum hadi 2 gün izin alsam 2 günde haftasonu daha fazla evde duramam kalıcı dusunuyorum..

Agrı sızı olmuyorkı ızıne ıhtıyac yok

Canım öyle çok ciddi bir ağrı olmuyor, ben sonrasında birde istanbuldan bursaya yolculuk yaptım düşün yani

İ
Senin gibi iyi dileklerle bulunan teşekkür eden çok kişi var hepinize ben teşekkür ederim. Yapmam gerekeni yapıyorum anlıyorum hepinizi vicdanım rahat etmiyor size bilgi vermezsem bende çok stresli zamanlar yaşadım anladım ki abartıyormuşum baya. Konuşmak için bir sürü kişiye mesaj attım bilgi almak istedim ama çoğu kişi yardımcı olmadı bende kendime söz verdim bana mesaj atan soran kim varsa yardımcı olucam diye. İçinizi ferah tutun şimdiden az da olsa uykularınızdan stresi uzak tutun rahat uyuyun olumlu sonuç alınca da daha rahat uyursunuz inşallah herkesim güzel haberlerini bekliyorum

Canım seni anlıyoruz ama bu kadar sıkıntı yapıp kendine Zarar verme kolay bi operasyon öyle ağrı sızı olmuyor çok hafif batmalar olur ufak tefek kanamalar olur normaldir benimde oldu. Eski mesajlarımı oku lütfen anlarsın . Ben dikimin ertesi günü yolculuk yaptım nerden baksan 10 saat oturdum arabada sorun olmadı. Gerilme hiç rahat ol herşey yolunda gider

Bende ayrıldığım sevgilimle barıştık 2 ay cinsellik yaşamamıştım nasıl bişe unutmuşum resmen ve birlikte olurken sanki ilk defa oluyormuş gibi acıdı ne bilim diktirmeden bile böyle kapatıyorsa kendini diktirince siz düşünün bencede strese gerek yok

Ya kızlar illa ist ankarada değil de kendime yakın bi şehirde doktor var ona yaptirsam olmazmi ki yani illa doktor mu önemli butun doktorlar yapmiyo mu bunu? Yakın olması çok avantaj istanbul düşünüyodum ama bide tutmazsa ikinci kez nasıl gitcem

Kizlar merhaba bende yaslasik bir hafta once kalici opresyon gecirdim .. benim zarim ilk ilsiki yasadigimda kanamamisti .iki ayri doktora gidip kontrol ettirdim esnek kizlik zari dediler .. suan nisanliyim ramazan bayramindan sonra dugunum olacak ..nisanlim okadar supheciki esnek bile olsa asla bana inanmazdi diye dikime basvurdum . Flep yonetimini kullandi doktorum .. cunku zarimda yirtik yoktu eger zarim esnek olmasaydi microcerrahi yontemi kullanacakti .. microcerrahi yonteminde hangi kadin doguma gitsen zarin sapa saglam diyecekler kimse anlamayaz bozuldugunu demisti ama malesef benim zarim esnekti flep oldum ve garanti verdi ..eger kanamazsa beni vurular hocam dedim .. kanamazsa gel sende beni vur dedi okadar emindi ..Ben istanbul anadolu yakasinda operasyon oldum oprerasyondan sonra sadece kontrole cagariyo ve dugub oncesi gelmene gerek yok %1000 kayacak dedi ..lutfen dualarinza benide ekleyin Allah hepimizin yardimci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…