Kime yaptırdınız ?

Geçmiş canım. Zarın esnekse ve ilk gecende kanamazsa doktora götürme gibi bişi söz konusu olamazmıydı eşini. Sonuçta sen biliyorsun kendinden eminsin anneni kayınvalideni de alıp giderdin doktora. Esnek olduğunu sen bilmiyormuşsun gibi yapardın. Ama tabi sen bilirsin diktirmeklede daha iyi yapmışsın dualarımız seninle. Sonucunu bekliyoruz

Canım Allah yardımcımız olsun bende kalıcı oldum ama kontrole cagırdı martta gıdıcem kontrole dugunumde muhtelemen ya mayıs ya eylulde olacak ama bence son kontrole gıt canım cunku vajına esnek bı yapı acılma olabılıyormus

Kontrole gittim doktorlada ayni seyi soylediler ..Ama kizlar benim vajina girisim cok genismis .. hem vajina girisi genis hemde esnek olmasi beni yedi bitirdi. Mecburdum o bir damla kana

Ayin 21 de kontorulum var insallah tutmustur kizlar dua edin nolur ben hepiniz icin hergece dua ediyorum

Eğer inanmaz ise aileni yanına al beraber kadın dogumcuya giderdiniz. deger mi hiç yoktan yere kendini bu hale düşürmeye)))ola ki esin böyle birşey duyarsa inanacagi varsa da inanmaz sana.

Eğer inanmaz ise aileni yanına al beraber kadın dogumcuya giderdiniz. deger mi hiç yoktan yere kendini bu hale düşürmeye)))ola ki esin böyle birşey duyarsa inanacagi varsa da inanmaz sana.
O riske giremedim nikahtan sonra Turkmenistana gidecegiz is icin . 2 yil orda yasiyacagiz Orda karsima ne cikacak bilmiyorum .. yanimda ailemdemden kimse olmayacak cok dusundum cok agladim uyku uyumadim yemek yiyemedim inanin 1 ayda 10 kilo verdim stresten .. hymen denen seyim hem genis acili hemde esnek olmasi cok riskti o yuzden ...inanin yazarken agliyorum ama yapilacak bise yok kendim ettim kendim buldum

Kızlar yarın kontrolüm var çok stresliyim inşallah herşey yolundadır tutmuştur sorun yoktur öleceğim stresten

Kizlar bugun 10. Gunum biraz once bi dikisimi gordum . Dikislerin dusmesi icin erkenmi sizce yilbasi tatili diyede doktorumu arayamiyorum .. islem gercirmis arkadaslae lutfeb yardimci olurmusunuz ((

Canım o kısıden kısıye gore degısır bence benım hıc dusmedı dikiş 1ay oldu

Herkese dua edıyorum burda yardım bekleyen hepımız bırbırımıze dua edelım ama ıyı dusunelım burda nerdeyse tum yorumları okudum olumsuz sonuc alan olmadı en olmadı son kontrolde gecıcı dıkıs atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…