Kime yaptırdınız ?Kizlar merhaba bende yaslasik bir hafta once kalici opresyon gecirdim .. benim zarim ilk ilsiki yasadigimda kanamamisti .iki ayri doktora gidip kontrol ettirdim esnek kizlik zari dediler .. suan nisanliyim ramazan bayramindan sonra dugunum olacak ..nisanlim okadar supheciki esnek bile olsa asla bana inanmazdi diye dikime basvurdum . Flep yonetimini kullandi doktorum .. cunku zarimda yirtik yoktu eger zarim esnek olmasaydi microcerrahi yontemi kullanacakti .. microcerrahi yonteminde hangi kadin doguma gitsen zarin sapa saglam diyecekler kimse anlamayaz bozuldugunu demisti ama malesef benim zarim esnekti flep oldum ve garanti verdi ..eger kanamazsa beni vurular hocam dedim .. kanamazsa gel sende beni vur dedi okadar emindi ..Ben istanbul anadolu yakasinda operasyon oldum oprerasyondan sonra sadece kontrole cagariyo ve dugub oncesi gelmene gerek yok %1000 kayacak dedi ..lutfen dualarinza benide ekleyin Allah hepimizin yardimci olsun
Kizlar merhaba bende yaslasik bir hafta once kalici opresyon gecirdim .. benim zarim ilk ilsiki yasadigimda kanamamisti .iki ayri doktora gidip kontrol ettirdim esnek kizlik zari dediler .. suan nisanliyim ramazan bayramindan sonra dugunum olacak ..nisanlim okadar supheciki esnek bile olsa asla bana inanmazdi diye dikime basvurdum . Flep yonetimini kullandi doktorum .. cunku zarimda yirtik yoktu eger zarim esnek olmasaydi microcerrahi yontemi kullanacakti .. microcerrahi yonteminde hangi kadin doguma gitsen zarin sapa saglam diyecekler kimse anlamayaz bozuldugunu demisti ama malesef benim zarim esnekti flep oldum ve garanti verdi ..eger kanamazsa beni vurular hocam dedim .. kanamazsa gel sende beni vur dedi okadar emindi ..Ben istanbul anadolu yakasinda operasyon oldum oprerasyondan sonra sadece kontrole cagariyo ve dugub oncesi gelmene gerek yok %1000 kayacak dedi ..lutfen dualarinza benide ekleyin Allah hepimizin yardimci olsun
Canım Allah yardımcımız olsun bende kalıcı oldum ama kontrole cagırdı martta gıdıcem kontrole dugunumde muhtelemen ya mayıs ya eylulde olacak ama bence son kontrole gıt canım cunku vajına esnek bı yapı acılma olabılıyormusKizlar merhaba bende yaslasik bir hafta once kalici opresyon gecirdim .. benim zarim ilk ilsiki yasadigimda kanamamisti .iki ayri doktora gidip kontrol ettirdim esnek kizlik zari dediler .. suan nisanliyim ramazan bayramindan sonra dugunum olacak ..nisanlim okadar supheciki esnek bile olsa asla bana inanmazdi diye dikime basvurdum . Flep yonetimini kullandi doktorum .. cunku zarimda yirtik yoktu eger zarim esnek olmasaydi microcerrahi yontemi kullanacakti .. microcerrahi yonteminde hangi kadin doguma gitsen zarin sapa saglam diyecekler kimse anlamayaz bozuldugunu demisti ama malesef benim zarim esnekti flep oldum ve garanti verdi ..eger kanamazsa beni vurular hocam dedim .. kanamazsa gel sende beni vur dedi okadar emindi ..Ben istanbul anadolu yakasinda operasyon oldum oprerasyondan sonra sadece kontrole cagariyo ve dugub oncesi gelmene gerek yok %1000 kayacak dedi ..lutfen dualarinza benide ekleyin Allah hepimizin yardimci olsun
Geçmiş canım. Zarın esnekse ve ilk gecende kanamazsa doktora götürme gibi bişi söz konusu olamazmıydı eşini. Sonuçta sen biliyorsun kendinden eminsin anneni kayınvalideni de alıp giderdin doktora. Esnek olduğunu sen bilmiyormuşsun gibi yapardın. Ama tabi sen bilirsin diktirmeklede daha iyi yapmışsın dualarımız seninle. Sonucunu bekliyoruz
Ayin 21 de kontorulum var insallah tutmustur kizlar dua edin nolur ben hepiniz icin hergece dua ediyorumCanım Allah yardımcımız olsun bende kalıcı oldum ama kontrole cagırdı martta gıdıcem kontrole dugunumde muhtelemen ya mayıs ya eylulde olacak ama bence son kontrole gıt canım cunku vajına esnek bı yapı acılma olabılıyormus
Ben ozgur kartal a yaptirdim ..Kime yaptırdınız ?
Eğer inanmaz ise aileni yanına al beraber kadın dogumcuya giderdiniz. deger mi hiç yoktan yere kendini bu hale düşürmeye)))ola ki esin böyle birşey duyarsa inanacagi varsa da inanmaz sana.Kizlar merhaba bende yaslasik bir hafta once kalici opresyon gecirdim .. benim zarim ilk ilsiki yasadigimda kanamamisti .iki ayri doktora gidip kontrol ettirdim esnek kizlik zari dediler .. suan nisanliyim ramazan bayramindan sonra dugunum olacak ..nisanlim okadar supheciki esnek bile olsa asla bana inanmazdi diye dikime basvurdum . Flep yonetimini kullandi doktorum .. cunku zarimda yirtik yoktu eger zarim esnek olmasaydi microcerrahi yontemi kullanacakti .. microcerrahi yonteminde hangi kadin doguma gitsen zarin sapa saglam diyecekler kimse anlamayaz bozuldugunu demisti ama malesef benim zarim esnekti flep oldum ve garanti verdi ..eger kanamazsa beni vurular hocam dedim .. kanamazsa gel sende beni vur dedi okadar emindi ..Ben istanbul anadolu yakasinda operasyon oldum oprerasyondan sonra sadece kontrole cagariyo ve dugub oncesi gelmene gerek yok %1000 kayacak dedi ..lutfen dualarinza benide ekleyin Allah hepimizin yardimci olsun
O riske giremedim nikahtan sonra Turkmenistana gidecegiz is icin . 2 yil orda yasiyacagiz Orda karsima ne cikacak bilmiyorum .. yanimda ailemdemden kimse olmayacak cok dusundum cok agladim uyku uyumadim yemek yiyemedim inanin 1 ayda 10 kilo verdim stresten .. hymen denen seyim hem genis acili hemde esnek olmasi cok riskti o yuzden ...inanin yazarken agliyorum ama yapilacak bise yok kendim ettim kendim buldumEğer inanmaz ise aileni yanına al beraber kadın dogumcuya giderdiniz. deger mi hiç yoktan yere kendini bu hale düşürmeye)))ola ki esin böyle birşey duyarsa inanacagi varsa da inanmaz sana.
insallah olumlu gecer . Dualarim sizlerleKızlar yarın kontrolüm var çok stresliyim inşallah herşey yolundadır tutmuştur sorun yoktur öleceğim stresten
Cool naptin iyi haberlerini bekliyoruz ...İnşallah bakalım saatler kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?