Darisi basimiza kizlar boyle haberler birazda olsa rahatlatiyo bizi :))))) senin adina cok cok sevindim Allah bundan sonra dert aci vermesin

Darisi basimiza kizlar boyle haberler birazda olsa rahatlatiyo bizi :))))) senin adina cok cok sevindim Allah bundan sonra dert aci vermesin
Amin inşallah canım banada burada yaptırıp sonuç alanlar umut vermişti ama insan herşeye rağmen yinede korkuyor sonucu görene kadar. İnşallah hepiniz bir an önce kurtulursunuz bu dertten

Kızlar doktor bey hiçbir sorun yok istersen 10 sene sonra evlen hiçbir sıkıntı olmaz kanaman olur dedi ve dün akşam ilişki oldu kanamam oldu çok mutluyum darısı herkesin başına
Cok sevindim ya darisi benim basima benim uzerinden 4 ay gecti ama hala aklimda zamanla etkisi olmaz diye korkuyorum sana mutluluklar dua et bize

Ya kızlar bu operasyonda ilişki sayısı önemli mi ? Yazmıştım ama kimse cevap vermedi. Bilgisi olsan paylaşabilir mi lütfen ?

İnsallahh tatlim hepimizinki olumlu olsun yaaaaaaaa
INSallaj canım ama ben olumlu olmayan kımse duymadım olumlu olmayanlar genelde kontrole gıtmeyenler kontrole gıdersen anlasılır zaten hadı tutmadımı en kotu ıhtımal dıkıs atıyorlar

öyle kişiler de dikişler bir süre sonra atıyormuş kalıcı operasyonda diye duydum da. Herkes bir şey söylüyor anlamadım.

öyle kişiler de dikişler bir süre sonra atıyormuş kalıcı operasyonda diye duydum da. Herkes bir şey söylüyor anlamadım.
Daraltma yapılmazsa evet atabılır ama daraltma artı dıkım olunca neden atsınki bende daraltma ve dıkıs yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…