- 14 Kasım 2017
- 50
- 23
- 3
- 33
Zaten yapılalı 1.5 ay oldu çok iyi durumda flep tutmuş dedi istersen 10 sene sonra ilişki olsun bölgeye darbe gelmediği sürece bozulmaz kendi başına dedi. Dikişler erimiş dedi başka birşeye gerek yok dedi böyle yani canımGercektenmiiii yaaa nasil
Sevindim peki detaylari anlatsana
Darisi basimiza kizlar boyle haberler birazda olsa rahatlatiyo bizi :))))) senin adina cok cok sevindim Allah bundan sonra dert aci vermesinZaten yapılalı 1.5 ay oldu çok iyi durumda flep tutmuş dedi istersen 10 sene sonra ilişki olsun bölgeye darbe gelmediği sürece bozulmaz kendi başına dedi. Dikişler erimiş dedi başka birşeye gerek yok dedi böyle yani canım
Amin inşallah canım banada burada yaptırıp sonuç alanlar umut vermişti ama insan herşeye rağmen yinede korkuyor sonucu görene kadar. İnşallah hepiniz bir an önce kurtulursunuz bu derttenDarisi basimiza kizlar boyle haberler birazda olsa rahatlatiyo bizi :))))) senin adina cok cok sevindim Allah bundan sonra dert aci vermesin
Cok sevindim ya darisi benim basima benim uzerinden 4 ay gecti ama hala aklimda zamanla etkisi olmaz diye korkuyorum sana mutluluklar dua et bizeKızlar doktor bey hiçbir sorun yok istersen 10 sene sonra evlen hiçbir sıkıntı olmaz kanaman olur dedi ve dün akşam ilişki oldu kanamam oldu çok mutluyum darısı herkesin başına
Sağol canım inşallah sorun olmazCok sevindim ya darisi benim basima benim uzerinden 4 ay gecti ama hala aklimda zamanla etkisi olmaz diye korkuyorum sana mutluluklar dua et bize
Bence olumlu olcak:)Vericem tabiki tatlimm insallah hepizin sonuclari olumlu olur
DEGİL canim istersen cocuk dogurmus ol yinede oprerasyon olabilirsinYa kızlar bu operasyonda ilişki sayısı önemli mi ? Yazmıştım ama kimse cevap vermedi. Bilgisi olsan paylaşabilir mi lütfen ?
İnsallahh tatlim hepimizinki olumlu olsun yaaaaaaaaBence olumlu olcak:)
INSallaj canım ama ben olumlu olmayan kımse duymadım olumlu olmayanlar genelde kontrole gıtmeyenler kontrole gıdersen anlasılır zaten hadı tutmadımı en kotu ıhtımal dıkıs atıyorlarİnsallahh tatlim hepimizinki olumlu olsun yaaaaaaaa
Daraltma yapılmazsa evet atabılır ama daraltma artı dıkım olunca neden atsınki bende daraltma ve dıkıs yaptıöyle kişiler de dikişler bir süre sonra atıyormuş kalıcı operasyonda diye duydum da. Herkes bir şey söylüyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?