Kizlar ne var yok durumlar nasill kontorle giden varmi aramizda benim
Son 1 haftam kaldi kontrol icin

Kizlar ne var yok durumlar nasill kontorle giden varmi aramizda benim
Son 1 haftam kaldi kontrol icin
En erken kontrol senın ıcın guzel haberlerını beklıyoruz ben 1aralıkta oldum ama 3ay sonra gel dedı kontrole o nedenle martta gıdıcem

Sali gunu randevu almistim kontrol
İcin hastalandim ... bidahaki pazartesiye kaldi kizlar ...hala daha dikislerimi goruyomm moralimde bozuldu hasta olunca

Sali gunu randevu almistim kontrol
İcin hastalandim ... bidahaki pazartesiye kaldi kizlar ...hala daha dikislerimi goruyomm moralimde bozuldu hasta olunca
Canım neden moralın bozuluyor bısey olmaz bendenyaptırdıktan 17gun sonra adet oldum ayrıca sureklı acıp acıp bakma bırak soyn olduyssada doktor mudahele eder

Bu iplerin dusmemesi beni uyuz etti ... sanirim doktorun hersey cok guzel demesini duymaya ihtiyacim var zaman yaklasiyo .. dugune 3 ay kaldi 1 ay sonra nikahim

Kizlar kontrole gittim .. doktorum tam istedigim gibi olmus dedi .. %200 kanama olucak hemde canin yanmayacak iliskide dedi .. dikisler curumus dusecekler dedi ..bende nisanlimin yanina gidicem 1 hafta ne olur ne olmaz diye aldirdim dikislerimi biraz canim yandi ama mutlu haberi aldiktan sonra aci viz geldi ...

Insallah canım benımde martta kontrolum var ama benden dıkıs dusmedı hıc

Cok sevindim ins kanaman olir haberlerini bekliyoruz

Ya canım bu doktor yakın mı havaalanına fln ? Ben çünkü anca haftasonu gidebilcem işten dolayı sıkıntı..Ya herşeyi düşünmekten biktim valla otogar ya da havaalanina taksiyle yakın olsa iyi olur çünkü dönüşte metrobuste fln ayakta uğraşmak istemiyorum.. en sonunda gitcem yaptircam herhangi bi doktora ya aslında biraz dikkat etmene bağlı galiba..doktordan ziyade o önemli okuduklarım bunu gösteriyo..

Canım sen hangı sehırdesın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…