Keske cozum olsada su yollara basvurmasak veya keske gecmıse donebılsekte o hataları yapmasak ama malesef suan en agır sekılde ödüyoruz...maddı yonunu gectım ruh sıkıntısı sucluluk duygusu pısmanlıklar ınsanı yaslandırıyor gercekten Allah kımseyı bu hataya dusurmesın...

Bide bunlara ek olarak iş ve diğer hayat meşgalelerii yoruyo zihnimi neye hangi birine üzüleyim şaşırdım bıktım artık.. istanbuldaki doktorlardan birine bi haftasonu yaptırıp bitircem bu meseleyi bi ay sonra düşünüyorum yaklaşık.. ankara da olurdu ama ebru hoca kontrol istiyo ona uğrasamam maddi manevi.. ondan sonra da kanarsa kanar kanamazsa en kötü ayrılır benden yeter artık ya bize de yazık bi hata yüzünden bu kadar işkence çekilmezki.

Maddi yönü bir kenara kalsın. Manevi boyutu çok kötü. Ama başka çare yok malesef

Benim bir tanıdığımı bu sebepten dolayı abisi hastanelik etmişti. Abisi de afedersiniz her türlü haltı yiyen biriydi. Böylelerini gördükçe müstehak diyorum erkeklere.

Ya Allah bile tövbe edince affederim diyoken bu insanlara noluyo? Allaha havale ediyorum ne diyim..
Benim bir tanıdığımı bu sebepten dolayı abisi hastanelik etmişti. Abisi de afedersiniz her türlü haltı yiyen biriydi. Böylelerini gördükçe müstehak diyorum erkeklere.

Tatlim sabiha gokcene 10 dk ben karsida oturmuyorum anadolu yakasinda yaptirdim ... ve cok oneririm cook
Memnun kaldim ilgisinden

Sadece1 kerelik cinsel iliskim oldu kızlar yardm edin napıcam kanama cok oldu iliskide of cok kotu hissediyorum kalici yaptirmak istiyorum

İliskiniz evlilikle biticekse dert etme ama bi aksilik olurda Allah korusun ayrilirsan caresi var uzulme

Bende karar verdim artik. Bu hafta ebru zulfikarogluna yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…