- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Sehrıne en yakın yerde yaptır canımCanım onu söylemiyim de çok uzak istanbula ankaraya
Canım ne bilim ya bi kere yakın yerde aratırmadım en yakın yer 8 saat fln.. orası da 3500 4000 istiyoduSehrıne en yakın yerde yaptır canım
Keske cozum olsada su yollara basvurmasak veya keske gecmıse donebılsekte o hataları yapmasak ama malesef suan en agır sekılde ödüyoruz...maddı yonunu gectım ruh sıkıntısı sucluluk duygusu pısmanlıklar ınsanı yaslandırıyor gercekten Allah kımseyı bu hataya dusurmesın...
Maddi yönü bir kenara kalsın. Manevi boyutu çok kötü. Ama başka çare yok malesef
Benim bir tanıdığımı bu sebepten dolayı abisi hastanelik etmişti. Abisi de afedersiniz her türlü haltı yiyen biriydi. Böylelerini gördükçe müstehak diyorum erkeklere.
İşte kör zihniyet maalesef... umarım hepimizin istediği gibi olur her şey.Ya Allah bile tövbe edince affederim diyoken bu insanlara noluyo? Allaha havale ediyorum ne diyim..
Tatlim sabiha gokcene 10 dk ben karsida oturmuyorum anadolu yakasinda yaptirdim ... ve cok oneririm cookYa canım bu doktor yakın mı havaalanına fln ? Ben çünkü anca haftasonu gidebilcem işten dolayı sıkıntı..Ya herşeyi düşünmekten biktim vallaotogar ya da havaalanina taksiyle yakın olsa iyi olur çünkü dönüşte metrobuste fln ayakta uğraşmak istemiyorum.. en sonunda gitcem yaptircam herhangi bi doktora ya aslında biraz dikkat etmene bağlı galiba..doktordan ziyade o önemli okuduklarım bunu gösteriyo..
İnsallah canim dua edin nolurCok sevindim ins kanaman olir haberlerini bekliyoruz
Bir bucuk ay oldu araligin 27siydiYenimi oldu olay ...
Sevgilim benimle hala.Yenimi oldu olay ...
21 yasindayiz ikimizde uni 1 yil sonra bitiyor onun benimkide 2 yil sonra . 3 yillik iliskimiz var zatrn ama korkuyorumİliskiniz evlilikle biticekse dert etme ama bi aksilik olurda Allah korusun ayrilirsan caresi var uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?