türlü türlü şeyleri yapıp sonra allah affetsin demek ne hoş :)

evleneceğiniz adama yalan söylüyorsunuz sonra allah affetsin hemi... yatacak yeriniz bile yok. fahişeler bile sizden daha namuslu.

evleneceğiniz adama yalan söylüyorsunuz sonra allah affetsin hemi... yatacak yeriniz bile yok. fahişeler bile sizden daha namuslu.
Allah kınadıgını yasatmadan öldürmezmiş iyi gunler size.

Bu yalan ve sahtekarlık savunuculuğu neden anlayamadım. Dürüstlük ilkesini şahsi çıkarlarınız için çiğnemeyin.
Bole olsun ıstenmezdi bunu yasamayan bılemez dılerım ki kımse yasamasın yınede dusuncenıze saygım sonsuz polemık yasamamak adına yazdıklarınıza cevap vermıcem ıyı gunler

Bole olsun ıstenmezdi bunu yasamayan bılemez dılerım ki kımse yasamasın yınede dusuncenıze saygım sonsuz polemık yasamamak adına yazdıklarınıza cevap vermıcem ıyı gunler

Burada mesele her durumda dürüstlük ve samimiyet.. Kimse kusura bakmasın ama. Daha evleneceği insana dürüst olamayan insan diptir.

Sizemi dustu bizim derdimiz .. kime ne sizene siz kim oluyosunuzda bu durumu yasayanlari yargiliyosunuz haddinizi bilin

Gercekten anlayamıyorum boyle anlayissiz hemen yargilayan yaramiza tuz basan tipleri. Hic bir sekilde kınamayın buyuk konusmayın sonunuz hepimizden beter olur diyim.

Selam kızlar. Yaklasik 2 yildir bu konuyi takip ediyorum. Kararımı verdim ve bugün ebru zulfikarogluna gittim. Çok utanarak ve korkarak gitmistim. Çünkü iliskiye girmedim daha once. bi kaza sonucu bu talihsizlik başıma geldi. neyse...... o kadar güler yüzlü ki.. önce beni odasına aldı konuştu. Bi bakalım dedi. Muayene odasina gittik. 15 dk bile sürmedi dikim. Önce uyusturmak için nefes al dedi bir iğne yaptı. 2 dk da uyuştu . Sadece iplerin cekilisini hissettim. Hiç acı hisetmedim. Surekli bi konu acti ve konusturdu beni. Bitincede cok guzel oldu 5 dk dinlen sonra odama gel dedi. Sonra odasina gectik. Ne yapacaklarimi anlatti. Havuz deniz sauna hamam, 2 gün banyo yasak dedi. Bir antibiyotik yazdi. Hep kuru tutmaya çalış ilk 3 hafta bizim için çok onemli dedi. Asla riske atmayiz yüzde yüz garanti veririz dedi. 2 buçuk 3 ay sonra istedigin zaman kontrole gelebilirsin görüşmek üzere dedi. Yani ertelemeyin nolur paraniz tamamsa gidin. Kendimi kuş gibi hafif hissediyorum. Sonuç ne olur bilemem ama hep guzel seyler düşünün.. imkansiz diye birsey yok çok şükür.

Gozun aydin canim.. doktorun dediklerine uy onemli gercekten

Ne kadara mâl olsu sorması ayıptır

BENdede aynı bole anlattıgın tıpa tıpı oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…