Evet bencede oleee cunku ben aradım ben heran ılıskıye gırebılırım die bana dedıkı bana net tarıh soleyın dedi yapmadan 2gun once gelmenız gerekıyor dedi

Evet bencede oleee cunku ben aradım ben heran ılıskıye gırebılırım die bana dedıkı bana net tarıh soleyın dedi yapmadan 2gun once gelmenız gerekıyor dedi
Bunu sadece ebru yapıyor diye biliyorum cok sacma yanu o kadar parayi bosuna mi veriyorlar ebru evlilik öncesi cagiriyormus dikis icin

Sana randevu günü verdiler mi canım. Bana vermediler. Sen 3 aya yakın olacakken istedigin zaman gelebilirsin dedi doktor

Simdi nasilsin iyi hissediyor musun peki yani ayıptır sormasi vajinadako delik gozle gozukuyor mu buyuk mu

Benimde hic yoktu resmen yani dum duzdu iliskite girmeden once ama simdi ikininca delik cok buyuyor bi kere iliskiye girmis olsamda. Cok kotu hissettiryor

Gercekten anlayamıyorum boyle anlayissiz hemen yargilayan yaramiza tuz basan tipleri. Hic bir sekilde kınamayın buyuk konusmayın sonunuz hepimizden beter olur diyim.

insanları kandırmayı meziyet olarak sunmanız açıkcası ve tek kelime ile rezillik. yalanı savunarak, yalan söylediğinizi sizlere söyleyen insanları sonlarının beter olması ile tehdit ise tam bir acizlik. sizin yalanı savunma, olduğundan farklı gösterme gibi meziyetleriniz olabilir benim ve bizim meziyetimiz de her durumda dürüst ve ahlaklı olmaktır.

anlamıyor olmanıza şaşırmıyorum ama.

Kimse kimseyi kandırmiyor sen rahat ol ne kadar meraklisin milletin derdinden yada yaptigi yanlışlardan. Gitte kendi sorunlarinla ilgilen karisma kimseye sana dusmez yorum yapmak yargilamak

Kimse kimseyi kandırmiyor sen rahat ol ne kadar meraklisin milletin derdinden yada yaptigi yanlışlardan. Gitte kendi sorunlarinla ilgilen karisma kimseye sana dusmez yorum yapmak yargilamak

çok aşikar kimseyi kandırmadığınız. şunu söylerken utanıyor musunuz birazcık. umarım vicdanınız ki birazcık kaldıysa ve varsa yakanızdan düşmez ve ömür boyu çekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…