- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Gercekten kalici bir sekilde yillarca ilk gunki gibi olabiliyor mu gercekten merak ediyorum ve nasil atlaticam hic bilmiyorum cesaret edemiyorumBENdede aynı bole anlattıgın tıpa tıpı oldu canım
Sanırım dugundem once gecici dikis atiyormus kalici hikayeymis yani varmi boyle bisey acabaBAna 3ay sonra kontrol dedi martta gıdıcem bıde dugunden once
Bunu sadece ebru yapıyor diye biliyorum cok sacma yanu o kadar parayi bosuna mi veriyorlar ebru evlilik öncesi cagiriyormus dikis icinEvet bencede oleee cunku ben aradım ben heran ılıskıye gırebılırım die bana dedıkı bana net tarıh soleyın dedi yapmadan 2gun once gelmenız gerekıyor dedi
Hayir canım tuttuysa tekrar dikim yapmiyor. Sadece bakiyor. Olmuş mu diyeBana 10 15 yıl gitmesi lazim ya of
Daraltma yaptı bana 5300verdım3350 tl tuttu kizlar
Sana randevu günü verdiler mi canım. Bana vermediler. Sen 3 aya yakın olacakken istedigin zaman gelebilirsin dedi doktorEvet bencede oleee cunku ben aradım ben heran ılıskıye gırebılırım die bana dedıkı bana net tarıh soleyın dedi yapmadan 2gun once gelmenız gerekıyor dedi
Ben sadece 1 kere girdim ve hani gerek yoktur darlatmaya benceSimdi nasilsin iyi hissediyor musun peki yani ayıptır sormasi vajinadako delik gozle gozukuyor mu buyuk mu
Hıc delık gormuyorum comelıp aynayla baktıgımda delık fln yokSimdi nasilsin iyi hissediyor musun peki yani ayıptır sormasi vajinadako delik gozle gozukuyor mu buyuk mu
Gercekten anlayamıyorum boyle anlayissiz hemen yargilayan yaramiza tuz basan tipleri. Hic bir sekilde kınamayın buyuk konusmayın sonunuz hepimizden beter olur diyim.
Kimse kimseyi kandırmiyor sen rahat ol ne kadar meraklisin milletin derdinden yada yaptigi yanlışlardan. Gitte kendi sorunlarinla ilgilen karisma kimseye sana dusmez yorum yapmak yargilamakinsanları kandırmayı meziyet olarak sunmanız açıkcası ve tek kelime ile rezillik. yalanı savunarak, yalan söylediğinizi sizlere söyleyen insanları sonlarının beter olması ile tehdit ise tam bir acizlik. sizin yalanı savunma, olduğundan farklı gösterme gibi meziyetleriniz olabilir benim ve bizim meziyetimiz de her durumda dürüst ve ahlaklı olmaktır.
anlamıyor olmanıza şaşırmıyorum ama.
Kimse kimseyi kandırmiyor sen rahat ol ne kadar meraklisin milletin derdinden yada yaptigi yanlışlardan. Gitte kendi sorunlarinla ilgilen karisma kimseye sana dusmez yorum yapmak yargilamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?