- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Bende şöyle bisey diyorum ki umarım aynı seyi yada daha dahada beterini siz yada kız kardesiniz yada ailenizden biri vs. Hayatinin hic bir döneminde yasamaz ve bu duruma dusmez. Iyi aksamlarçok aşikar kimseyi kandırmadığınız. şunu söylerken utanıyor musunuz birazcık. umarım vicdanınız ki birazcık kaldıysa ve varsa yakanızdan düşmez ve ömür boyu çekersiniz.
Bende şöyle bisey diyorum ki umarım aynı seyi yada daha dahada beterini siz yada kız kardesiniz yada ailenizden biri vs. Hayatinin hic bir döneminde yasamaz ve bu duruma dusmez. Iyi aksamlar
Hanfendı sızın ısınız gucunuz yokda tek mesgulıyetınız ınsanları yargılayıp elestırmek mı?sızınde belkı kızınız olur bu kadar kınamayın ınsanların ne yasayıp yasamadıgını bılmeden ınsafsızca elestırmeyın bızde kandırıyoruz dıe gobek atıp oynamıyoruz yasadıgımız vıcdanı bız ve Allah bılıyor bıraz ınsancıl davranın bızde meraklı degılız o kadsr para harcayıp bu yola basvurmaya veya gecmıse donup aynı hatayı yapmamaya yeter ya yeter!çok aşikar kimseyi kandırmadığınız. şunu söylerken utanıyor musunuz birazcık. umarım vicdanınız ki birazcık kaldıysa ve varsa yakanızdan düşmez ve ömür boyu çekersiniz.
Hanfendı sızın ısınız gucunuz yokda tek mesgulıyetınız ınsanları yargılayıp elestırmek mı?sızınde belkı kızınız olur bu kadar kınamayın ınsanların ne yasayıp yasamadıgını bılmeden ınsafsızca elestırmeyın bızde kandırıyoruz dıe gobek atıp oynamıyoruz yasadıgımız vıcdanı bız ve Allah bılıyor bıraz ınsancıl davranın bızde meraklı degılız o kadsr para harcayıp bu yola basvurmaya veya gecmıse donup aynı hatayı yapmamaya yeter ya yeter!
Tamam hanfendı sız haklısınız hadı ısınıze yallahkandırıyor olmanızı kabul etmeniz de bir miktar ahlak göstergesi ama para harcıyorsunuz demek :)
Barız bı delık goruyomusunuz penıs gırcek kadar?Benimde hic yoktu resmen yani dum duzdu iliskite girmeden once ama simdi ikininca delik cok buyuyor bi kere iliskiye girmis olsamda. Cok kotu hissettiryor
E tamam bende dıktırdım benımkıde ole suanIkınınca açılıyor o delik ama ici gozukmuyir et parcasi kapan gibi kapali
Delık gormemen lazom canım cok mınıcık goruyosan soun yok o adet delıgı ne kadar boyutuBen daha diktirmedim sadece 1 ilişkim oldu ve cok kanamsti
Tamam hanfendı sız haklısınız hadı ısınıze yallah
Buyuk beddua etmek istemiyorum. Fahişeligi aynen size iade ediyorum hadi mutlu olun egonuzda yükseldi simdi cekin gidinHaklıyız tabii. Kizim olur olmaz o ayrı. Olursada fahise olmaz ama.
Buyuk beddua etmek istemiyorum. Fahişeligi aynen size iade ediyorum hadi mutlu olun egonuzda yükseldi simdi cekin gidin
Doktora sorsaydın keskeKizlar bugün 1 gün ve batmalar oluyor neden
Canim ilk 10 gun batma ve kasinma cok normal bendede oldu .. uyurken daginik yatiyosan dikkat et pozisyonlarina ben cok daginik yatardimKizlar bugün 1 gün ve batmalar oluyor neden
Sen nasil kuru tutuyosun canım . Ben ic camasirima kağıt havlu koyuyorum peçete yani.Canim ilk 10 gun batma ve kasinma cok normal bendede oldu .. uyurken daginik yatiyosan dikkat et pozisyonlarina ben cok daginik yatardim
Tatlim benim doktorum bana antibiyotik oZellikli bi krem vermisti 10 gun kullandim benim kremden dolayi hep nemliydi ... bi sorun yasamadimSen nasil kuru tutuyosun canım . Ben ic camasirima kağıt havlu koyuyorum peçete yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?