çok aşikar kimseyi kandırmadığınız. şunu söylerken utanıyor musunuz birazcık. umarım vicdanınız ki birazcık kaldıysa ve varsa yakanızdan düşmez ve ömür boyu çekersiniz.
Bende şöyle bisey diyorum ki umarım aynı seyi yada daha dahada beterini siz yada kız kardesiniz yada ailenizden biri vs. Hayatinin hic bir döneminde yasamaz ve bu duruma dusmez. Iyi aksamlar

Bende şöyle bisey diyorum ki umarım aynı seyi yada daha dahada beterini siz yada kız kardesiniz yada ailenizden biri vs. Hayatinin hic bir döneminde yasamaz ve bu duruma dusmez. Iyi aksamlar

bu önlem alınamayan bir hastalık ya da nereden geldiği belli olmayan bir kaza değil :) bilerek, isteyerek birilerine bacaklarınızı açmışsınız hala mağduriyet yaratıp sahtekarlık ile üzerini kapatıyorsunuz.

ahlaklı ve namuslu bireyler yetiştirerek hiç kimsenin bu hale düşmemesini sağlamak evet esas görevimiz olmalı. sizin de bu olsun.

çok aşikar kimseyi kandırmadığınız. şunu söylerken utanıyor musunuz birazcık. umarım vicdanınız ki birazcık kaldıysa ve varsa yakanızdan düşmez ve ömür boyu çekersiniz.
Hanfendı sızın ısınız gucunuz yokda tek mesgulıyetınız ınsanları yargılayıp elestırmek mı?sızınde belkı kızınız olur bu kadar kınamayın ınsanların ne yasayıp yasamadıgını bılmeden ınsafsızca elestırmeyın bızde kandırıyoruz dıe gobek atıp oynamıyoruz yasadıgımız vıcdanı bız ve Allah bılıyor bıraz ınsancıl davranın bızde meraklı degılız o kadsr para harcayıp bu yola basvurmaya veya gecmıse donup aynı hatayı yapmamaya yeter ya yeter!

kandırıyor olmanızı kabul etmeniz de bir miktar ahlak göstergesi ama para harcıyorsunuz demek :)

Diktirmedim.ki daha delik var yani haliyle bir iliskiyle acildi oyle kotu hissetiriyor ki ikinmazsam normal duruyor

Canim ilk 10 gun batma ve kasinma cok normal bendede oldu .. uyurken daginik yatiyosan dikkat et pozisyonlarina ben cok daginik yatardim
Sen nasil kuru tutuyosun canım . Ben ic camasirima kağıt havlu koyuyorum peçete yani.

Kontrole gittin mi canım sen. Sonuç aldın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…