- 27 Aralık 2017
- 173
- 141
- 18
- 40
insan çocuklarının babasını kaldırırmı onla aynı yastığa nasıl baş.koyacaksiniz bir.omur bu yalanla nasıl yaşayacaksınız aklım almıyor şaka gibi ya bunu önem vermeyen insanlarda var onlarla evlenin kazayla olanlara.felan lafim yok ama bile isteye bunu yaşayıp hata diyenler çok komik hata yanlışlıkla olur kimsede yanlışlık la soyunup sevişmez bir gün o şerefsiz için enayi yerine koyduğunuz o adam onu öğrenirse hiç düşünmucek mısınız her yalan mutlaka ortaya çıkar ve koca bir yalanla başlayan evlilik sürmez ve aldatildiginiz da ağlamayın çünkü sizde aldatıyorsunuz kandırarak neyse.size bol dikimler namus bacak arasında değildir namussuzluk sahtekarlık tir .
Pardon da sıkıntısını başkalarının çektiği bir hayatı yargılamak size mi kaldı ? Kendi hatanız olsa eminim ki aklamak için kırk takla atardınız. Ama başkalarına gelince sonuna kadar eleştirmekte, aşağılamakta ve hakaret etmekte bir sakınca görmüyorsunuz. Ruhları pismiş. Hakaret etmek yerine biraz bu durumdaki insanları anlamayı deneyin. Böyle bir şeyi siz yaşamış olsaydınız o cümleyi kurabilecek miydiniz acaba.bunlar yapar çünkü ruhları pis.
ben size demiyorum siz zaten bunu kazayla yaşamissiniz benim lafim size değilYav he heee.. senle biliyoduk sanki..
bu kınama lafı çok saçma herkes zaten din istismarı yapıyor ne yani o zaman aldatan erkekleride mi kinamicaz tecavüzcüleri de mi kinamicaz hırsızları katilleri demi bu kınamak değil kınamak ilişkiye girdiğin için olur ve ben kimsenin ilişkiye girmesine bisey diyemez dersem evet kınamış olurum ama sizin yaptığınız yalancılık sahtekarlık yanlış bunada böyle diyebiliriz kimse kusura bakmasın .Kinadiklarindan daha beteri gelsin inşallah başlarina
bu kınama lafı çok saçma herkes zaten din istismarı yapıyor ne yani o zaman aldatan erkekleride mi kinamicaz tecavüzcüleri de mi kinamicaz hırsızları katilleri demi bu kınamak değil kınamak ilişkiye girdiğin için olur ve ben kimsenin ilişkiye girmesine bisey diyemem dersem evet kınama olur ama sizin yaptığınız yalancılık sahtekarlık yanlış bunada böyle diyebiliriz kimse kusura bakmasın .
Böyle bir şeyi yaptırmayı kimse istemez. Ama bu duruma iten bir zihniyet var ortada. Yapılan bir yanlış neden insanları ömür boyu tek başına yaşamaya ya da mutsuz olmaya mahkum etsin. Her şeyi kabul edip ben bakire değilim deyince vazgeçenler var. Keşke biraz daha mantıklı düşünülse de kadınlar da mağdur olmasa, bu yola başvurmasa ama maalesef durum ortada.bu kınama lafı çok saçma herkes zaten din istismarı yapıyor ne yani o zaman aldatan erkekleride mi kinamicaz tecavüzcüleri de mi kinamicaz hırsızları katilleri demi bu kınamak değil kınamak ilişkiye girdiğin için olur ve ben kimsenin ilişkiye girmesine bisey diyemez dersem evet kınamış olurum ama sizin yaptığınız yalancılık sahtekarlık yanlış bunada böyle diyebiliriz kimse kusura bakmasın .
o zaman bişeyleri yaşarken iki kere düşünmek durumundayız ayrıca bu birgün ortaya çıkarsa daha kötü durumlara düşebilirsin bu yol kesin çözüm degil ayrıca yazından okuduğuma göre erkek arkdaşın la karar veriyorsun bu bu duruma yani ikiniz birlik olup gelecekti çocuğunun babasına ihanet ediyorsun adamı enayi yerine koyuyorsunuz adam ogrense katıl olur bu daha tehlike li bide erkek arkdaşın sana bu ameliyatı yaptır diyeceğine evlensin saten ayrılcagin biriyle neden görüşüyorsun karaktersizlik bu bide bir kere oldu diyorsun yanlış.anlama bir.kere olduysa o.kadar belli olmaz yani belkide bozulmamıştır bozulsada bir kere yaptıysan uzun zaman geçtiyse hemen toparlanır o bölge zatenBöyle bir şeyi yaptırmayı kimse istemez. Ama bu duruma iten bir zihniyet var ortada. Yapılan bir yanlış neden insanları ömür boyu tek başına yaşamaya ya da mutsuz olmaya mahkum etsin. Her şeyi kabul edip ben bakire değilim deyince vazgeçenler var. Keşke biraz daha mantıklı düşünülse de kadınlar da mağdur olmasa, bu yola başvurmasa ama maalesef durum ortada.
Benm bozuldu 2 ay önce tam iliski yaşadım ama bir kere oldu ıkınınca delik buyuyor of psikolojim bozulduo zaman bişeyleri yaşarken iki kere düşünmek durumundayız ayrıca bu birgün ortaya çıkarsa daha kötü durumlara düşebilirsin bu yol kesin çözüm degil ayrıca yazından okuduğuma göre erkek arkdaşın la karar veriyorsun bu bu duruma yani ikiniz birlik olup gelecekti çocuğunun babasına ihanet ediyorsun adamı enayi yerine koyuyorsunuz adam ogrense katıl olur bu daha tehlike li bide erkek arkdaşın sana bu ameliyatı yaptır diyeceğine evlensin saten ayrılcagin biriyle neden görüşüyorsun karaktersizlik bu bide bir kere oldu diyorsun yanlış.anlama bir.kere olduysa o.kadar belli olmaz yani belkide bozulmamıştır bozulsada bir kere yaptıysan uzun zaman geçtiyse hemen toparlanır o bölge zaten
Benm bozuldu 2 ay önce tam iliski yaşadım ama bir kere oldu ıkınınca delik buyuyor of psikolojim bozuldu
Muayenede ne degisecekki zaten of off...Muayene gitme şansın varsa gitmeni tavsiye ederim.
30 gün sonra net belli olacak kontrolümde
biliyorum tatlm haklsin zatenMuayen
Muayenede ne degisecekki zaten of off...
canım 2 ay önce yaşamışsın evlen o zaman onla illa başkasıyla mi yapicak sin bidahada yapmassin olur biter de seninde kızın olucak felan de diktirmekten iyidir dediğim gibi omur boyu bu yalanla yaşanmaz senin sevdiğin esin seni değil senin yarattığın başka bir karakteri sevecek yani seni sevmiş olmucak ya senin sen olduğun için sevecek biriyle evlen ya da bu kişiyle cunku bu kendini de kandırmak olurSanırım dugundem once gecici dikis atiyormus kalici hikayeymis yani varmi boyle bisey acaba
Ya evlilik icin kendimi zorunda hissetmek istemiyorum 1 kere yasanmis birsey icin napcam bilmiyrm başka biri olursa ilerde 1 kere oldu desem bile inanmaz anladin mi hep bi kuslu suohe olur icinde o yuzden aciklama bile yapmak istemiyorum ilerde Kiminle evlenirsem istecanım 2 ay önce yaşamışsın evlen o zaman onla illa başkasıyla mi yapicak sin bidahada yapmassin olur biter de seninde kızın olucak felan de diktirmekten iyidir dediğim gibi omur boyu bu yalanla yaşanmaz senin sevdiğin esin seni değil senin yarattığın başka bir karakteri sevecek yani seni sevmiş olmucak ya senin sen olduğun için sevecek biriyle evlen ya da bu kişiyle cunku bu kendini de kandırmak olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?