bu kişiyle evlenirsin neden ilerde başkası olacak gibi şeyler düşünüyor sun onu anlamıyorum

bir kere hata yapmış diye katile, tecavüzcüye, hırsıza da bir şey demeyelim o vakit. yaptığınız şey sadece sizi ilgilendirse yine bir şey demem ama karşınıza alacağınız insanları kandırıyorsunuz ve bir şey denmesin bekliyorsunuz. hayır tüm söylenecekleri hak ediyorsunuz.

ayrıca şu yaptıklarınızı hata diye nitelemeyin. gayet ne yaptığınızı biliyordunuz. hata; iyi yapma niyeti ile başlanmış iken öngörülemeyen kötü sonuca denir. bacaklarınızı açarak tüm savaşları durduracağınızı mı sanıyordunuz?

bu iki yüzlülükten sıkıldım!

bari dürüst olun. dürüst.

Kazen Mune su duruma bi el atsaniz editorlerimiz ..

kendi nefsine söz geçiremeyenler bana hiç geçiremez. ne düşündüğümü hukuk kurallarına uygun biçimde yazmaya devam edeceğim ve sizler de oradan öyle bakacaksınız; canım :)

Kazen Mune yazdıklarımda hiçbir şey yok.

Hanımefendiler,
rica ediyorum üsluplara dikkat edelim, bu topikte sürekli üslupsuz yorumlar yapılıyor.
Yapılanı yanlış buluyor, kendi değer yargılarınıza aykırı buluyor olabilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkı tanımıyor.

Ya lütfen ahlak bekcılerıne cevap vererek sunlara prim vermeyin görmeyin onları ozman kudururlar

Kızlar ben de bugün ebru hanıma yaptırdım. Lavaboya gidince kanama oluyor hafif. Yaptıranlarda oldu mu böyle ve ne kadar sürüyor bu. Bir de su değdirmeyecek miyiz hiç oraya ?

Kızlar ben de bugün ebru hanıma yaptırdım. Lavaboya gidince kanama oluyor hafif. Yaptıranlarda oldu mu böyle ve ne kadar sürüyor bu. Bir de su değdirmeyecek miyiz hiç oraya ?
Su değirme canım gecmis olsun. Benim 3 gün sonra büyük abdestimi yaparken kanadi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…