- 4 Ekim 2017
- 34
- 21
- 88
- 30
bu kişiyle evlenirsin neden ilerde başkası olacak gibi şeyler düşünüyor sun onu anlamıyorumYa evlilik icin kendimi zorunda hissetmek istemiyorum 1 kere yasanmis birsey icin napcam bilmiyrm başka biri olursa ilerde 1 kere oldu desem bile inanmaz anladin mi hep bi kuslu suohe olur icinde o yuzden aciklama bile yapmak istemiyorum ilerde Kiminle evlenirsem iste
Cunku yaşım 22 daha ve uni 2 deyim ne yin ne getireegi belli olmaz yani o yuzden kesin konuşamıyorum millet nisanlisindan ayriliuor nikaha gunler kalabu kişiyle evlenirsin neden ilerde başkası olacak gibi şeyler düşünüyor sun onu anlamıyorum
bir kere hata yapmış diye katile, tecavüzcüye, hırsıza da bir şey demeyelim o vakit. yaptığınız şey sadece sizi ilgilendirse yine bir şey demem ama karşınıza alacağınız insanları kandırıyorsunuz ve bir şey denmesin bekliyorsunuz. hayır tüm söylenecekleri hak ediyorsunuz.
ayrıca şu yaptıklarınızı hata diye nitelemeyin. gayet ne yaptığınızı biliyordunuz. hata; iyi yapma niyeti ile başlanmış iken öngörülemeyen kötü sonuca denir. bacaklarınızı açarak tüm savaşları durduracağınızı mı sanıyordunuz?
bu iki yüzlülükten sıkıldım!
bari dürüst olun. dürüst.
Gercekten sureklı bıze hakaret edıyor ayıp ya
Bosver tatlım canini sikma hepsi allahindan bulsunGercekten sureklı bıze hakaret edıyor ayıp ya
Kadin ibize fa..... dedi .. nasil cevap vermeyelim
Su değirme canım gecmis olsun. Benim 3 gün sonra büyük abdestimi yaparken kanadi bayaKızlar ben de bugün ebru hanıma yaptırdım. Lavaboya gidince kanama oluyor hafif. Yaptıranlarda oldu mu böyle ve ne kadar sürüyor bu. Bir de su değdirmeyecek miyiz hiç oraya ?
Hayır 10 gün değdirme demişti banadaKızlar ben de bugün ebru hanıma yaptırdım. Lavaboya gidince kanama oluyor hafif. Yaptıranlarda oldu mu böyle ve ne kadar sürüyor bu. Bir de su değdirmeyecek miyiz hiç oraya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?