Kızlar ben de bugün ebru hanıma yaptırdım. Lavaboya gidince kanama oluyor hafif. Yaptıranlarda oldu mu böyle ve ne kadar sürüyor bu. Bir de su değdirmeyecek miyiz hiç oraya ?

Merhaba ben 3 gün sonra duş almıştım.
Sadece tuvalete giderken bacaklarınızı çok açmayın.
İlk hafta özellikle çok çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Ya bir de başka bir arkadaşımın iki hafta sonra lavaboda düğümlenmiş şekilde ip gelmişti. Aynı doktora yaptırdık bana dikişler kendiliğinden eriyor düşmüyor falan dedi bugün aradı erimeyen dikişleri kullandı dedi sekreteri kafam karıştı bizi mi yiyorlar acaba ya.

Banada kendiliginden ericek dedi. 2 gun sonra dus alabilirsin dedi. Ama ben 10 gun sonra aldim

Kizlar bugün 13. Gün um hasta olacagim Karnım cok ağrıyor bisey olur mu acaba. Benim gibi erken hasta olan var mi

Sonrasında kontrole gidin isterseniz.
Bana da dikişler kendiliğinden yok olucak dedi Harun hoca.Hatta kontrole gitmeden önce kadın doğımcuya gidicem.

Kizlar bugün 13. Gün um hasta olacagim Karnım cok ağrıyor bisey olur mu acaba. Benim gibi erken hasta olan var mi

Hemen hemen aynı tarihlerde yaptırmısız.
Regl ile ilgili hiçbirşey dememişlerdi bana.
Riskli olsa sanırım geciktirici kullanın derlerdi.
Her konuda uyarıp o konuda bilgi verirlerdi riskli olsaydı bence.
Dantelli camasır bile giymeyin demişlerdi bana pamuklu olmalıymış

Kızlar 3ay once kalıcı dıktırmıstım ebru hocaya ..bugun kontrole gittim gayet guzel durumda dedi darlıgıda guzel dedi dugununden 1hafta once ara randevu al tekrwr gormek ısterım dedi bende tutmus mu dedım evet tutmus dedı dıyelım kı her an ılıskıye gırdım kanama olur mu dedım ılıskıye gırmeden once mutlaka gel bazen travma oluyor akıntı oluyor vs dedı yanı ılıskı oncesı mutlaka kontrole alıyor ordada muhtemelen gecıcı dıkıs atılıyor ..ılıskı yasamadan once gıdecegım tekrardan ...

Kalıcı yapmıyor mu yani ? Düğün öncesi çok saçma Anlara dışında olanlar ne deyip de ortadan kaybolacaklar Allahım ya

13. Günüm de hasta oldum. Benim gibi dikim sonrasi erken hasta olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…