Kızlar ben de bugün ebru hanıma yaptırdım. Lavaboya gidince kanama oluyor hafif. Yaptıranlarda oldu mu böyle ve ne kadar sürüyor bu. Bir de su değdirmeyecek miyiz hiç oraya ?
Ben 10 gün sonra duş aldım
Ya bir de başka bir arkadaşımın iki hafta sonra lavaboda düğümlenmiş şekilde ip gelmişti. Aynı doktora yaptırdık bana dikişler kendiliğinden eriyor düşmüyor falan dedi bugün aradı erimeyen dikişleri kullandı dedi sekreteri kafam karıştı bizi mi yiyorlar acaba ya.
Kizlar bugün 13. Gün um hasta olacagim Karnım cok ağrıyor bisey olur mu acaba. Benim gibi erken hasta olan var mi
Kizlar istanbulda anadolu yakasinda jinekolog onerirmisiniz bana ... kontol icin
Kayit aliyolar kadin hastaliklari diye o bile suphe uyandirir az kaldi duguneÖzel hastaneye gidin isterseniz kayıtlara rutin muayene olarak geçerler.
Kayit aliyolar kadin hastaliklari diye o bile suphe uyandirir az kaldi dugune
Kayitsiz bir jinekolog bulmam lazim
Kalıcı yapmıyor mu yani ? Düğün öncesi çok saçma Anlara dışında olanlar ne deyip de ortadan kaybolacaklar Allahım yaKızlar 3ay once kalıcı dıktırmıstım ebru hocaya ..bugun kontrole gittim gayet guzel durumda dedi darlıgıda guzel dedi dugununden 1hafta once ara randevu al tekrwr gormek ısterım dedi bende tutmus mu dedım evet tutmus dedı dıyelım kı her an ılıskıye gırdım kanama olur mu dedım ılıskıye gırmeden once mutlaka gel bazen travma oluyor akıntı oluyor vs dedı yanı ılıskı oncesı mutlaka kontrole alıyor ordada muhtemelen gecıcı dıkıs atılıyor ..ılıskı yasamadan once gıdecegım tekrardan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?