13 gunde o dikisler birbirine kaynamistir kuzum korma benim
İlk dikisim 9. Gunumde dusmustu sikinti yapma kendine

Ben dıkımden 17gun sonra oldum regl..ebru hoca garantı verdıgı ıcın mutlaka dugun oncesı ıstıyor gormeyı o yuzden evru hocaya gıdenler son dıkıse ksın gıdıyor bunu unutmayın...kalıcıda daraltma dıkım yapılıyor ama vajına cok esnek bır yapıda oldugu ıcın mutlaka dugun oncesı kontrol sart ordada son dıkıs atılıyor

yalanınıza allah'ın adını bari karıştırmayın. utanmıyor musunuz?
Halen daha yalandan bahsediyorsunuz. Peki siz utanmıyor musunuz insanları bu şekilde yadırgamaya. İşiniz gücünüz yok burda ne yazmışlar onu mu takip ediyorsunuz ? İnsanların hayatına, düşüncelerine saygı duyarak işe başlayın doğru bulmayabilirsiniz eleştirebilirsiniz ama Allahın adını verip bu şekilde konuşmaya hakkınız yok kusura bakmayın. Utanması gereken biri varsa o da sizin gibi düşünenler.

Hayır ben anlayamıyorum kendine gore baya duzgunsun burda ne ariyorsun uzun suredir. Yani bu forumda ne isin olsun anlamadim alttan alta yaptiklarini kapatacaksin dimi burdan bakip ogrendiklerinle. Baya komiksin atomblonde

Gercekten kalici bir sekilde yillarca ilk gunki gibi olabiliyor mu gercekten merak ediyorum ve nasil atlaticam hic bilmiyorum cesaret edemiyorum
Merhaba kızlar
Tesadüf olarak gezerken yazışmalarınızda denk geldim.
Öncelikli olarak namus ve ahlak bekçilerinin yorumlarını dikkate almayın, yanıt vermeyin onlar her dönem burda mevcuttu farklı nickler altında.. önlenemiyor onlar..
fairtale7 , ben Flep ve daraltma işlemini cerrahi işlem ile 2013 de yaptırdimıstım İstanbul’da.. ve 2017 ağustos da spontane gelişerek nisanlım ilişki yaşadım kanamam oldu ilk ilişkide ki açıma hissi yine yaşıyorsun ve ikinci ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu.. işlemi yaptırdığınız doktor önemli kızlar.. ama şunu özellikle işlem yapan doktorunuza sorun. Vajina da kasıntı yüzünden kadın Doğuma gittim, örnek almak için vajina ya baktığında daha önce operasyon geçirdin mi ? Diye soru geldi. Allah tan tek başımaydım. Dışarıdan görünen bir dikiş izi yada başka bisey yok en azından baktığımda.. ileride eşleriniz ile birlikte doktora giderseniz dikkatli olun.. dualarım sizlerle güzel günler de güzel haberlerde buluşmak üzere

Aradan 4sene gecmıs ve kanamanız olmus cok sevındım ınsallah darısı bızım basımıza doktorların yaptıgı yonteme gore degısıyor sanırım ornegın ben ebru hocaya gıttım mutlaka gel tutmus ama gel dıyor:)

Kizlar ben bu islemi yaptirirkendoktorum bana cesit cesit vajina resmi gostermisti yirtiklarin cokluguna gore dikisler degisiyomus ..oyle yirtiklar gosterdiki sasirdim... bu son kez gelme olayi bence bundan herkesin zar yirtigi birbirinden farkli oldugu icin kimi az riskli kimi son kez gelmeyi o yuzden istiyor

Bı kurtulsaydık

canım benım senın adına cok sevındım. tekrardan gecmıs olsun. allah başka dert uzuntu keder vermesın hıc bırımıze. dusenın halınden sadece dusen anlar. diğer geri kalan kısım bılıp bılmeden kendıne gore yargılayıp yorum yapar. o kadar cok korkuyorum kı yasımda kucuk burdakılere gore ve umarım ısın ıcınden cıkabılırım ne yapıcam zaman ve yıllar gösterecek...

Bırbırımıze dua edelım Allah affetsın yaptıgımız hataları...

Kime yaptırmıştınız.
Harun hoca kesinllikle operasyon geçirdiğin belli olmaz demişti ama siz böyle diyince korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…