- 27 Aralık 2017
- 173
- 141
- 18
- 40
ANkaradayım ben zaten canımGidebilcekmisin peki
13. Günüm de hasta oldum. Benim gibi dikim sonrasi erken hasta olan var mı
Geçti canım 10 gun sonra hic bisey hissetmiyorumNe durumdasınız acaba.
Gerginlik hissi gecti mi acaba.
Ben hala hafifte olsa dikiş gerginliğini hissediyorum.
Sağol canım. Bende dikis ip fln dusmedi kendisi ericek demişti13 gunde o dikisler birbirine kaynamistir kuzum korma benim
İlk dikisim 9. Gunumde dusmustu sikinti yapma kendine
Geçti canım 10 gun sonra hic bisey hissetmiyorum
İnşallahÇok sevindim regl konusunda da endişe duymayın bence sıkıntı olmayacak
İnşallah
Halen daha yalandan bahsediyorsunuz. Peki siz utanmıyor musunuz insanları bu şekilde yadırgamaya. İşiniz gücünüz yok burda ne yazmışlar onu mu takip ediyorsunuz ? İnsanların hayatına, düşüncelerine saygı duyarak işe başlayın doğru bulmayabilirsiniz eleştirebilirsiniz ama Allahın adını verip bu şekilde konuşmaya hakkınız yok kusura bakmayın. Utanması gereken biri varsa o da sizin gibi düşünenler.yalanınıza allah'ın adını bari karıştırmayın. utanmıyor musunuz?
Merhaba kızlarGercekten kalici bir sekilde yillarca ilk gunki gibi olabiliyor mu gercekten merak ediyorum ve nasil atlaticam hic bilmiyorum cesaret edemiyorum
Aradan 4sene gecmıs ve kanamanız olmus cok sevındım ınsallah darısı bızım basımıza doktorların yaptıgı yonteme gore degısıyor sanırım ornegın ben ebru hocaya gıttım mutlaka gel tutmus ama gel dıyor:)Merhaba kızlar
Tesadüf olarak gezerken yazışmalarınızda denk geldim.
Öncelikli olarak namus ve ahlak bekçilerinin yorumlarını dikkate almayın, yanıt vermeyin onlar her dönem burda mevcuttu farklı nickler altında.. önlenemiyor onlar..
fairtale7 , ben Flep ve daraltma işlemini cerrahi işlem ile 2013 de yaptırdimıstım İstanbul’da.. ve 2017 ağustos da spontane gelişerek nisanlım ilişki yaşadım kanamam oldu ilk ilişkide ki açıma hissi yine yaşıyorsun ve ikinci ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu.. işlemi yaptırdığınız doktor önemli kızlar.. ama şunu özellikle işlem yapan doktorunuza sorun. Vajina da kasıntı yüzünden kadın Doğuma gittim, örnek almak için vajina ya baktığında daha önce operasyon geçirdin mi ? Diye soru geldi. Allah tan tek başımaydım. Dışarıdan görünen bir dikiş izi yada başka bisey yok en azından baktığımda.. ileride eşleriniz ile birlikte doktora giderseniz dikkatli olun.. dualarım sizlerle güzel günler de güzel haberlerde buluşmak üzere
Bı kurtulsaydıkKizlar ben bu islemi yaptirirkendoktorum bana cesit cesit vajina resmi gostermisti yirtiklarin cokluguna gore dikisler degisiyomus ..oyle yirtiklar gosterdiki sasirdim... bu son kez gelme olayi bence bundan herkesin zar yirtigi birbirinden farkli oldugu icin kimi az riskli kimi son kez gelmeyi o yuzden istiyor
canım benım senın adına cok sevındım. tekrardan gecmıs olsun. allah başka dert uzuntu keder vermesın hıc bırımıze. dusenın halınden sadece dusen anlar. diğer geri kalan kısım bılıp bılmeden kendıne gore yargılayıp yorum yapar. o kadar cok korkuyorum kı yasımda kucuk burdakılere gore ve umarım ısın ıcınden cıkabılırım ne yapıcam zaman ve yıllar gösterecek...Merhaba kızlar
Öncelikli olarak namus ve ahlak bekçilerinin yorumlarını dikkate almayın, yanıt vermeyin onlar her dönem burda mevcuttu farklı nickler altında.. önlenemiyor onlar..
fairtale7 , ben Flep ve daraltma işlemini cerrahi işlem ile 2013 de yaptırdimıstım İstanbul’da.. ve 2017 ağustos da spontane gelişerek nisanlım ilişki yaşadım kanamam oldu ilk ilişkide ki açıma hissi yine yaşıyorsun ve ikinci ilişkiye girdiğimde yine kanamam oldu.. işlemi yaptırdığınız doktor önemli kızlar.. ama şunu özellikle işlem yapan doktorunuza sorun. Vajina da kasıntı yüzünden kadın Doğuma gittim, örnek almak için vajina ya baktığında daha önce operasyon geçirdin mi ? Diye soru geldi. Allah tan tek başımaydım. Dışarıdan görünen bir dikiş izi yada başka bisey yok en azından baktığımda.. ileride eşleriniz ile birlikte doktora giderseniz dikkatli olun.. dualarım sizlerle güzel günler de güzel haberlerde buluşmak üzere
Bırbırımıze dua edelım Allah affetsın yaptıgımız hataları...canım benım senın adına cok sevındım. tekrardan gecmıs olsun. allah başka dert uzuntu keder vermesın hıc bırımıze. dusenın halınden sadece dusen anlar. diğer geri kalan kısım bılıp bılmeden kendıne gore yargılayıp yorum yapar. o kadar cok korkuyorum kı yasımda kucuk burdakılere gore ve umarım ısın ıcınden cıkabılırım ne yapıcam zaman ve yıllar gösterecek...
Amin canım benim amin...Bırbırımıze dua edelım Allah affetsın yaptıgımız hataları...
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?