- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Turgay karakaya mı ne var istanbulda oda ayni sekilde garanti veriyor diye duydumKime yaptırmıştınız.
Harun hoca kesinllikle operasyon geçirdiğin belli olmaz demişti ama siz böyle diyince korktum
Turgay karakaya mı ne var istanbulda oda ayni sekilde garanti veriyor diye duydum
Bize haber ver mutlaka merakla bekliyoruz
Bende onu dusunuyordum ya ve onu istiyorumMerhaba bayanlar Gökçen Erdoğan hakkında düşünceleriniz nasıl acaba flep yöntemiyle yaptırmayı düşünüyorum ona ama kararsızım
Kalıcı mı düşünüyorsunBende onu dusunuyordum ya ve onu istiyorum
Hımm anladım bende kalıcı düşünüyorum fiyat görüşmesi yaptın mı canımEvet kalici dusunuyorum
Canım istemiyorsa niye yaptırmayı düşünüyorsun ki ? Psikolojik olarak rahatlamak için mi ?Yok tatlm su an hala dusunme asamasindayim erkek arkadasim yaptırma taraftari degil ama ikna etmem lazm bi sekilde
Zaten süresi öyle değil mi ? Doktora sorsana canım3gun dayanır mı kızlar gecıcı? Cumartesı yaptırıp salı ılıskıye gırmek gıbı?
Sadece bir kere olduysa uzun süre girmeyince toparlıyor kendini bende öyle olmuştu. Doktora muayene oldun mu hiç ?Zaten onunla oldu birde sadece 1 kere oldu. Ne yapcam bilmiyorum ya icim hic rahatlamıyor.
dayanır tatlim icim rahat olsun3gun dayanır mı kızlar gecıcı? Cumartesı yaptırıp salı ılıskıye gırmek gıbı?
Ya hic doktora gitmedim ama cok kanamam oldu o yuzden iflah olmaz birdaha sanmıyorum acilan seyde bence toparlamaz yani ikininca delik buyuyor iyice taktm oraya kafayiSadece bir kere olduysa uzun süre girmeyince toparlıyor kendini bende öyle olmuştu. Doktora muayene oldun mu hiç ?
Bahsettiğiniz kişi değildi.. işlemi yapana kadar herkes birşeyler söylüyor.. ama sonuçta dış tarafa pomatlar kullanarak İz kalması önlenebiliyor sanırım..ama vajina içi sanırım öyle değil.. yinede sorun önlemimizi alın.Kime yaptırmıştınız.
Harun hoca kesinllikle operasyon geçirdiğin belli olmaz demişti ama siz böyle diyince korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?