Tatlim sen baska bi doktora daha gorunsene .. nasil dayanicaksin bu strese
Canım ben kontrole gıttım kendı dr ma ama son kontrole gel dedı ona gıdıp gecıcı yaptırıcam 3gun once ılıskıden benım korkum son dıkıs 3gun dayanır mu

mereba arkadaslar bu uygulamayı yaptıran arkadas fıyatı ne kadar oldu ve cok sancılı acılı bı donem mı

Sizin adinizia cok sevindim dilerim bundan sonraki hayatiniz hep mutlulukla gecer bende istanbulda oldum siz hangi dr a yaptirdiniz 4 yil sonra sonuc almaniz harika

En baştan okuyamadım doğal olarak ama uzun süredir takip edenler harun hoca için olumsuzluk yasayan var mıydı?

Kızlar gokcen erdoganla ilgili bilginiz var mi dün aradm görüştüm baya kafama yattıda merak ediyorum

Ben gokcen hanimin videolarini izlemistim .. eger ankarada olsaydim kesin ona giderdim .cok etkileyiciydi videolarimda

Bende cok begendim hem terapist hem baya bilgili yani guvenilir ve fiyatıda makul digerlerne gore benim sadece 1 kerelil bisey oldugu icin daha kolay olur dedi seninkisi dedi yani birebir konusmadm ama sekreteriyle konustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…