- 27 Aralık 2017
- 173
- 141
- 18
- 40
Sımdı yaptırma kımse 10yılım garantısını veremez vajına bu esnek bı yapısı var dıktırdım kurtuldum bole bı olay yok yanıHaklısın canm bidebenim icin 9 10yıl dayanması lazm icim.rahat etmex yani
Ya ama atlatamıyorum bu seyi. 1 kere oldu duzenli bisey olmus olsa tamam derim yillar sonra yaptırırım ama gercekten kendimi kotu hissettiriyorSımdı yaptırma kımse 10yılım garantısını veremez vajına bu esnek bı yapısı var dıktırdım kurtuldum bole bı olay yok yanı
Doktora bı gır muayene ol canım belkı dıkıse bıle gerek kalma cunku benım ılk ılıskımde kanama oldu 2.ye gırdıgımdede gelmıstıYa ama atlatamıyorum bu seyi. 1 kere oldu duzenli bisey olmus olsa tamam derim yillar sonra yaptırırım ama gercekten kendimi kotu hissettiriyor
Canım ınsallah hepımız ıcın hersey olumlu olur bu surecte hata yapmamaya calıs ve evlenmene yakın bu operasyona gır benım fıkrım ınsallah hepımız atlatırıızYa ama ilk iliskim ayıptır söylemesi uzun sürdü ve cok kanadı bilmem ne olur. Teşekkür ederim dusuncen icin
Canım naptın ne dedı drKizlar yarin baska bir jinekologdan randevu adim .. saglamasini yaptiricam nolur bana dua edin kizlar hersey yolunda gitsin
Neden %90Kizlar simdi girdim eve .. gittim doktora soylemesem anlamicakti .. onarim yaptigimi herhangi bi iliskide kanar dedi % 90 dedi ... yinede kendi dokturuma haftaya gidicem bide ona baktiricam . Bir terslik varmi begendinizmi dedim ... gayet basarili dedi
He yanı kanama olmazsa doktora gıdelım mı dıcez? Gıdersekde asla bı doktor ılıskı yasanmıs fln demezmıymısBu islemi ben yapmadim dedi ama gordugum kadariyla konusabilirim gayet kapali dedi kesin diye bise yok dedi .. olmayada bilir dedi ... doktor bana dediki kizlar eger ilk gece kanamam olmazsa mutlaka arkasinda dur .. kalk cabuk beni doktora getir dedi .. ama mutlaka emin konusun dedi .. kadin dogumcu arkadaslar asla kadinlari sen busun sen susun demez olasi olayladan dolayi
Oncelikle cok sevindim tatlim basarili gorunmesine peki bu doktora goturme konusu dogu icinde gecerli mi benim urfaya gelin gitme gibi bi durum var ordaki doktorlarda oyle der mi acaba benim minik bi delik disinda oldukca kapali farkli bi doktorda guzel demisti ama hala tedirginimBu islemi ben yapmadim dedi ama gordugum kadariyla konusabilirim gayet kapali dedi kesin diye bise yok dedi .. olmayada bilir dedi ... doktor bana dediki kizlar eger ilk gece kanamam olmazsa mutlaka arkasinda dur .. kalk cabuk beni doktora getir dedi .. ama mutlaka emin konusun dedi .. kadin dogumcu arkadaslar asla kadinlari sen busun sen susun demez olasi olayladan dolayi
Kesinlikle bende oyleyim dr bana da garanti verdi ikinci doktor da guzel dedi bende anladigim kadariyla surekli bakiyorum kapali ama icimden o korkuyu atamiyorum kanamazsa ne yaparim diye dusunmekten mahvoldum ins dedigin gibi olur kanama olur rahat bi nefes aliriz dua edin bana daBen istanbulda ozgur hocaya yaptirmistim kendisi bana gelemene gerek yok demisti dugunden once hatta %200 kanama garantisi verdi bunlar sans isi kuzum .. insallah oyle bise olmaz kanamalarimiz gerceklesir yemin ederim icimden hic bise yapmak gelmiyo dugun hazirliklarimi bile yapamiyorum hevesle stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?