6 tane doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi
canım zaten sen 1 kere.yasamissin geçmiş mesajların da okudum bana gör e zaten bakiresin sanki 4,5 sene aktif cinsellik yaşamışsın gibi kendini üzmene gerek yok belkide bakir e olduğunu da düşünmüş tür sonuçta bir kere yaşamışsın darlığı da vardır ve ayrıca herkesden kan gelmek zorunda olmadığını da bilir benim tek takıldıgım nokta kız arkadaşına bakıre olmadığını söylemen di neden söylüyor sun ona sen onun bakıre olup olmadığını biliyor musun özelini söylemeseydin keşkeKızlar 5 yıl önce ben de buralarda doktor araştırıyordum, psikolojim berbat olmuştu, erkekler gününü gün ediyor olan bize oluyor. Neyse bu süreçte karşıma çıkanları hep reddettim, yakınlarımın tanıştırdığı kişiler oluyordu hiç cesaret edemiyordum tanışmaya, tanışsam da ilerisini getiremiyordum süreçten korkuyordum, ameliyata cesaretim de kaybolmuştu. Sonra bir buçuk yıl önce karşıma biri çıktı, bir arkadaşım tanıştırdı, bekareti kafasına takacak biri değil dedi, çok iyi bir çocuk dedi. Nişanlı olduğum dönemlerde de yazmıştım buraya. Biz 7 aylık evliyiz, ağzından bir defa bile imalı bir söz duymadım şükür. Çünkü elbet o da bir şeyler yaşadı bekarken. Biz flört döneminde yakınlaştık, ben tepkisini görmek açısından birlikte oldum onunla, bana hiç bir şey sormadı. Gayet doğal karşıladı ve bir yıl geçmeden evlendik. Dilerim kızlar sizin de karşınıza böyle iyi insanlar çıkar. Şükürler olsun mutluyum eşimi seviyorum ve seviliyorum. 5 yıl önce söyleseler hayatta inanmazdım. Siz de kendinize yazık etmeyin, operasyon kolay birşey değil çok gerekmedikçe. Bekleyin o iyi insanları, özellikle şuan hayatında biri olmayan, evlenmek üzere olmayan kızlar, acele etmeyin. Biliyorum zor öyle yaşamaya alışmak ama İnan'ın abarttığımız kadar değilmiş. Yapmayın, yaralamayın kendinizi bir kez daha, bir darbe de kendiniz vurmayın bedeninize. Zamana bırakın, her şeyin ilacı zaman, mantıklı karar vermek için de zamana ihtiyaç var. Üzmeyin kendinizi, hayatta çok daha büyük dertler var, bakın bir yılı bile dolmadan boşanan ne çok insan var, empati yoksunu bazı erkekler için değer mi? İyi düşünün, siz değerlisiniz, onlar değil.
canım zaten sen 1 kere.yasamissin geçmiş mesajların da okudum bana gör e zaten bakiresin sanki 4,5 sene aktif cinsellik yaşamışsın gibi kendini üzmene gerek yok belkide bakir e olduğunu da düşünmüş tür sonuçta bir kere yaşamışsın darlığı da vardır ve ayrıca herkesden kan gelmek zorunda olmadığını da bilir benim tek takıldıgım nokta kız arkadaşına bakıre olmadığını söylemen di neden söylüyor sun ona sen onun bakıre olup olmadığını biliyor musun ? özelini söylemeseydin keşke
Cok haklisin tatlm icimi rahatylattn arkadasa yazmssn ben biraz atlams gibi oldum ama gercekten boylemi dusunuyorsuncanım zaten sen 1 kere.yasamissin geçmiş mesajların da okudum bana gör e zaten bakiresin sanki 4,5 sene aktif cinsellik yaşamışsın gibi kendini üzmene gerek yok belkide bakir e olduğunu da düşünmüş tür sonuçta bir kere yaşamışsın darlığı da vardır ve ayrıca herkesden kan gelmek zorunda olmadığını da bilir benim tek takıldıgım nokta kız arkadaşına bakıre olmadığını söylemen di neden söylüyor sun ona sen onun bakıre olup olmadığını biliyor musun özelini söylemeseydin keşke
evet yani bir kere iki kere olan birseyden ne olacak zaten zevk bile almamış sanki çok kez yapıp kandırmış gibi hissetmesine gerek yok ayrıca hiç kimseye bekaretinizden bahsetmeyin arkadaşınız olsa.bile hiç kimse.sizin.ozelinizi bilmemeliCok haklisin tatlm icimi rahatylattn arkadasa yazmssn ben biraz atlams gibi oldum ama gercekten boylemi dusunuyorsun
Benim bir kere oldu yemin ederim zevkle yapılan biseyde degildi. Cok kotu hissettiğim icin aileden bir buyugum biliyor 2 tanede kız arkadasm ama aynı durumda olan ve normal goren kisi bu iki bahsettgm kisi ailedende yengem biliyor ve sizin dusundugunuz gibi dusunuyor inaninkievet yani bir kere iki kere olan birseyden ne olacak zaten zevk bile almamış sanki çok kez yapıp kandırmış gibi hissetmesine gerek yok ayrıca hiç kimseye bekaretinizden bahsetmeyin arkadaşınız olsa.bile hiç kimse.sizin.ozelinizi bilmemeli
canim yasin kac.bide.bide bu.olay yasanali ne.kadar.oldu belki.daralip gene kan.gelebilir ve.ayrica onlara keşke söylemeseydin bu çok özel konu başka insanların bilmesine gerek yok ki bidaha kimseye söyleme özelini ve evlendikten sonra da onlar la irtibatı kes çünkü bu konu tamamen aklından çıksın ve.iletisimi kes ve evet konuna gelecek olursam evet bakiresin 1.kere.olan birşey seni yalancı yapmaz sen diktirirken kandırmak için değil sadace karşındaki insanın acaba kaç kişiyle yaptı kaç kez yaptı çokmu yapti düşüncesini aklından çıkarması için diktiriyorsun hem onun hem kendi mutluluğun için canım birdaha bu konuyu kimseye söyleme ve bunu bilen kişilere bundan sonra şöyle de kontrole gittim bakireymişim zaten.bir kere oldu bozulmamış kanda zedelendiği için gelmiş de yani böyle bilsinler diktirdiği nide sakin söyleme canım bu konu hassas bu bir sır ve kimseyle paylaşma bir daha .dediğim gibi bilen kisilere bu.aciklamayi yap mutlu gözükerek onlara dediğim gibi.anlat böyle bilsinler canım kendinide üzme sanki defalarca yapmış gibi unutma keşke o 1 kerede olmasaymış ama yapacak bisey yok dediklerimi unutma tamam mı bide aynı hatayı yapacak ortamlardan uzak.dur.sakin yapma.ve unutma.seven.erkek.sevdigini arzular.dokunmak ister.ama.sevdigi kızın evlenmeden cinsellik yaşamama kararına da saygı duyar ve onu piskolojisini bozucak davranışlardan kaçınırBenim bir kere oldu yemin ederim zevkle yapılan biseyde degildi. Cok kotu hissettiğim icin aileden bir buyugum biliyor 2 tanede kız arkadasm ama aynı durumda olan ve normal goren kisi bu iki bahsettgm kisi ailedende yengem biliyor ve sizin dusundugunuz gibi dusunuyor inaninki
canim yasin kac.bide.bide bu.olay yasanali ne.kadar.oldu belki.daralip gene kan.gelebilir ve.ayrica onlara keşke söylemeseydin bu çok özel konu başka insanların bilmesine gerek yok ki bidaha kimseye söyleme özelini ve evlendikten sonra da onlar la irtibatı kes çünkü bu konu tamamen aklından çıksın ve.iletisimi kes ve evet konuna gelecek olursam evet bakiresin 1.kere.olan birşey seni yalancı yapmaz sen diktirirken kandırmak için değil sadace karşındaki insanın acaba kaç kişiyle yaptı kaç kez yaptı çokmu yapti düşüncesini aklından çıkarması için diktiriyorsun hem onun hem kendi mutluluğun için canım birdaha bu konuyu kimseye söyleme ve bunu bilen kişilere bundan sonra şöyle de kontrole gittim bakireymişim zaten.bir kere oldu bozulmamış kanda zedelendiği için gelmiş de yani böyle bilsinler diktirdiği nide sakin söyleme canım bu konu hassas bu bir sır ve kimseyle paylaşma bir daha .dediğim gibi bilen kisilere bu.aciklamayi yap mutlu gözükerek onlara dediğim gibi.anlat böyle bilsinler canım kendinide üzme sanki defalarca yapmış gibi unutma keşke o 1 kerede olmasaymış ama yapacak bisey yok dediklerimi unutma tamam mı
tamam canım ne olursa olsun kendini üzme 1 kere olmuş piskolojini bozma okuluna odaklan kimseye de anlatma birdaha öpüyorum seni olumsuz bir durumda dediklerimi uygula22 yasındaym ve olay olalı 3 ay olcak 27sinde valla hic bilmiyorum ne olur ama hic iyi hissetmedigim kesin yani. Birde 2 side yakn arkadasm nasl keseyim iletisimimi. iletisimimi kesmis olmam onlarn bilmis olmasnı değiştirmiyor ki burasıda var yani. Hem sorun yaratacaklarnı sanmıyorum yani bakalm. Ikincisi icin zorlamıyor zaten gordu benim halimi durumumu yanasmaz birdaha yani eminim yanaşırsada gerekli cevabı alır istemiyorum cunku ben. Birde o cok karsi operasyona ikna edemiyorum tamam 2.si olmasın ama operasynda olmasn kafasnda ve bu durum ister istemez rahatsz ediyor beni . Dediklerinde cok haklsn eger gunun birinde ayrilma gibi bisey soz konusu olursa aynen dediklerini uygulayacagm arkadaslarmada soyleyebilirsem bu yalano soylicem.
Cepten mi ariyorsunBana doktor kendiliğinden eriyecek demişti bir hafta sonra düğümlenmiş misina gibi bir şey düştü sordum normal dedi ilk gün de düşmeyecek bir şey demişti operasyonu yaparken. Anlamadım valla arıyorum her şeye normal diyor.
tamam canim dedigin gibi yapcam ugrascam cok tesekkur ederim rahatlattn beni bi nebzede olsatamam canım ne olursa olsun kendini üzme 1 kere olmuş piskolojini bozma okuluna odaklan kimseye de anlatma birdaha öpüyorum seni olumsuz bir durumda dediklerimi uygula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?