- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Genelde burdakilerde hep aynısı olmus bence takma canim benim normal biseydirBana doktor kendiliğinden eriyecek demişti bir hafta sonra düğümlenmiş misina gibi bir şey düştü sordum normal dedi ilk gün de düşmeyecek bir şey demişti operasyonu yaparken. Anlamadım valla arıyorum her şeye normal diyor.
Kızlar bugün operasyonu geçireli 19 gün oldu ve regl oldum. Ama kanama çok fazla öyle böyle değil hiç böyle görmedim yani durmuyor öyle söyleyim. Operasyonla bir alakası var mı sizce yoksa tesadüf mü ? Sancım da çok ayrıca dediğim gibi ilk defa böyle ağır geçiriyorum.
Kasinti olmasi iyilestigini gostermezmi hani derleryaSizde kaç gün sonra kaşıntı başladı kizlar
Sizde kaç gün sonra kaşıntı başladı kizlar
DeIik gozukuyormu nasil bi görüntüsü var canmYa hergun ayna ile bakıyorum. Durduramadık kendimi şimdi 1 ay oldu
Ciddi misinizz 4yıl sonra oldu mu ayy şu an çok mutlu oldum kime yaptırmıştınız?Aradan 4sene gecmıs ve kanamanız olmus cok sevındım ınsallah darısı bızım basımıza doktorların yaptıgı yonteme gore degısıyor sanırım ornegın ben ebru hocaya gıttım mutlaka gel tutmus ama gel dıyor:)
bu çok iyi zaten çok aşağılayıcı bişey ya mal mıyız biz Allah belasını versin bizi buna mecbur bırakan zihniyetin..benim şansıma da söyleyen bi dktor denk gelmese bariBu islemi ben yapmadim dedi ama gordugum kadariyla konusabilirim gayet kapali dedi kesin diye bise yok dedi .. olmayada bilir dedi ... doktor bana dediki kizlar eger ilk gece kanamam olmazsa mutlaka arkasinda dur .. kalk cabuk beni doktora getir dedi .. ama mutlaka emin konusun dedi .. kadin dogumcu arkadaslar asla kadinlari sen busun sen susun demez olasi olayladan dolayi
Canım dur sakin ol sen bunaldığın için öyle geliyo sana tam tersi bi an önce olsunki bu stresin bitsin mutlu günler yaşa :) inşallah bi sorun olmaz dua ediyorum hepimize..Kizlar icimde bi korku var dugune az kaldi bu korku beni yiyo bitiriyo valla bise olsada dugun olmasa diye icimden gecmeye basladi
amin amiiinn.. sen ne güzel yaptrdın bikaç aya da kurtukcaksın bu stresten ya bneim gibi hala yaptıramayanlar napsın kafayı yicem.İnsalllah kader arkadaslarimm kendime nasil dua ediyosam sizede ayni sekilde ediyorum Allah yardimcimiz olsun
Haklısın canm benim. Yapana kadar yaptrma derdi sonra kanarmı derdi of off..yaptirincada kanayacakMi diye yiyoruz kafayi iste kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?