Genelde burdakilerde hep aynısı olmus bence takma canim benim normal biseydir

Ben operasyon sonrası regl olduğumda iki kez kramp girmişti.
Onun dışında kanamam fazla olmuştu.

Sizde kaç gün sonra kaşıntı başladı kizlar

Bi de 3 ay sonra kontrole gel dedi. Ya 3 ay sonra gittiğimde tutmamış derse.... o zaman ne olacak.

Ya hergun ayna ile bakıyorum. Durduramadık kendimi şimdi 1 ay oldu

Evet delik var ıkınınca açılıyor.

Ciddi misinizz 4yıl sonra oldu mu ayy şu an çok mutlu oldum kime yaptırmıştınız?

bu çok iyi zaten çok aşağılayıcı bişey ya mal mıyız biz Allah belasını versin bizi buna mecbur bırakan zihniyetin..benim şansıma da söyleyen bi dktor denk gelmese bari

Kizlar icimde bi korku var dugune az kaldi bu korku beni yiyo bitiriyo valla bise olsada dugun olmasa diye icimden gecmeye basladi
Canım dur sakin ol sen bunaldığın için öyle geliyo sana tam tersi bi an önce olsunki bu stresin bitsin mutlu günler yaşa :) inşallah bi sorun olmaz dua ediyorum hepimize..

İnsalllah kader arkadaslarimm kendime nasil dua ediyosam sizede ayni sekilde ediyorum Allah yardimcimiz olsun
amin amiiinn.. sen ne güzel yaptrdın bikaç aya da kurtukcaksın bu stresten ya bneim gibi hala yaptıramayanlar napsın kafayı yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…