Canım bilmiyorum ki bakire olduğumu düşündüğünü sanmıyorum çünkü illaki aa kan gelmedi esnek mi acaba diye bi konuşma geçerdi diye düşünüyorum, hiç konuşmadık bu konu üzerine. Arkadaşıma gelince ben bu olayı yaşadığımda çok bunalmıştım biriyle paylaşmam gerekiyordu, bu arkadaşım da evlendiğinde bakire değildi ona anlattım ben de ve 10 yıldır çok yakın arkadaşım, zaten bana kızmıştı üzülüyorum diye, beni tanıştırdığı şuan eşim olan kişiyle de çok ortak bi ortamı yok, onun akrabası fln değil, öyle olsa kabul etmezdim zaten.

Gerçekten öyle. Yaptirsamda kurtulsam diye düşünürdüm eskiden. Ama şimdi daha stresli bir dönem geçiriyorum. Hergün ayna ile bakıyorum fln. Tuttu mu tutmadı mi acaba. Kontrolde doktor ne dicek.... sorular sorular...

Evet doktorlar bisey söylemiyo diyince benim de icim biraz rahatladi ama onun da garantisi yok sonucta ınsallah hepiniz hahirlsiyla atlatirsiniz bende dahil bi hata nelere mal oluyo nefret ediyorum bu zihniyetten Allah belasini versin malim sanki ben.. bende bi yil sonra evlilik 7 ay önce fln diktircem artik stresten ne is ne günlük hayat nisanim var hazirlk yapasim yok inanin heves denen bisey kalmadi
. Akil hep orda oluyo zar zor para biriktirdim zaten

E doktorlar solemıyormus bısey ayrıca bence son dıkıse gıtmwk sart gıbı
Son dikise gitmem benim imkansiz.. ya kanamazsa da artik tek yapcsk sey bozulurum sen bana guvenmiyo musun diye lanet olsun ya bosasin bi o eksik zaten o kadar sey yasadiktan sonra sırf bunun için ceksin vursun. Tahammulum kalmadi artik psikolojim çöktü yeter ya bu toplumda kadinlarin cektigi ne boyle. Doktor derse de guvenmiyo musun fln drrim olmazsa giderim gerisi Allaha kalmis doktorla ama asla kabul etmem yoksa daha kotu olur..

Evet doktorlarin bisey deyip dememesinin garantisi yok benim ilk iliskimde kanama olmamisti tesaduf eseri annem biliyo esnek oldugunu belki diyorum kanamazsa arkamda durur falan ama kafamda kirk tilki dolaniyo hep bi vesvese insallah kanar da sorunsuz atlatiriz hepimiz

İnsallah canim kanamayanlar istisna bence ya kanar insalllah

Bide kizlar benim kontrole gittigim doktir aynen soyle dedi eger ikininca vajina deligi penis gececek kadar buyuk ise kanama olmaz eger vajina deligi kucuk olursa penis yirtarak gecer ve kanama olur benim dikimden sonra parmak ucu kadar bi delik var asagisi komple dikili dikim yaptirmayanlarin vajina deligi daha mi buyuk ben oncesini hic hatirlamiyorum

Ayni benimkide kesinlikle kabul etmiyo nikah olacak once diyo bilmiyo ki kafayi yiyorum
Canim peki sen bunu nasil sordun ya ben cok bastiramiyorum anlar diye de korkuyorum bi an once olsun bitsin diyorum insalah daha cok suphelenmiyodur

Canim simdi yani penisin gircegi yer icerde degilmki onu ben anlayamiyorum baktim kac kere.. bu arada daraltma yapilmis miydi sana o da para çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…