- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
canım senin düğünün ne zamndı? ramazandan sonra diye yazmstın sanki ama? karıştırıyo da olabilirim başkasıyla :)yaptirincada kanayacakMi diye yiyoruz kafayi iste kuzum
Canım bilmiyorum ki bakire olduğumu düşündüğünü sanmıyorum çünkü illaki aa kan gelmedi esnek mi acaba diye bi konuşma geçerdi diye düşünüyorum, hiç konuşmadık bu konu üzerine. Arkadaşıma gelince ben bu olayı yaşadığımda çok bunalmıştım biriyle paylaşmam gerekiyordu, bu arkadaşım da evlendiğinde bakire değildi ona anlattım ben de ve 10 yıldır çok yakın arkadaşım, zaten bana kızmıştı üzülüyorum diye, beni tanıştırdığı şuan eşim olan kişiyle de çok ortak bi ortamı yok, onun akrabası fln değil, öyle olsa kabul etmezdim zaten.canım zaten sen 1 kere.yasamissin geçmiş mesajların da okudum bana gör e zaten bakiresin sanki 4,5 sene aktif cinsellik yaşamışsın gibi kendini üzmene gerek yok belkide bakir e olduğunu da düşünmüş tür sonuçta bir kere yaşamışsın darlığı da vardır ve ayrıca herkesden kan gelmek zorunda olmadığını da bilir benim tek takıldıgım nokta kız arkadaşına bakıre olmadığını söylemen di neden söylüyor sun ona sen onun bakıre olup olmadığını biliyor musun özelini söylemeseydin keşke
Canım düğününün tadına çıkar, insanın en mutlu günü, korkuyla geçirme rahat ol.Kizlar icimde bi korku var dugune az kaldi bu korku beni yiyo bitiriyo valla bise olsada dugun olmasa diye icimden gecmeye basladi
Aynen bende diyorum ilk gece kanamazsa ne diycem millete ne aciklama yapicaam alsa dr a goturseler dr ne diyecek ailem ne diyecek insan deli oluyoAynen bende hep o korku nikahtan oncede iliskiyi kabul etmiyor .. sorun olsa en azindan rezil olmazdim hep bu korku
Son dikise gitmem benim imkansiz.. ya kanamazsa da artik tek yapcsk sey bozulurum sen bana guvenmiyo musun diye lanet olsun ya bosasin bi o eksik zaten o kadar sey yasadiktan sonra sırf bunun için ceksin vursun. Tahammulum kalmadi artik psikolojim çöktü yeter ya bu toplumda kadinlarin cektigi ne boyle. Doktor derse de guvenmiyo musun fln drrim olmazsa giderim gerisi Allaha kalmis doktorlaE doktorlar solemıyormus bısey ayrıca bence son dıkıse gıtmwk sart gıbı
İnsallah canim kanamayanlar istisna bence ya kanar insalllahEvet doktorlarin bisey deyip dememesinin garantisi yok benim ilk iliskimde kanama olmamisti tesaduf eseri annem biliyo esnek oldugunu belki diyorum kanamazsa arkamda durur falan ama kafamda kirk tilki dolaniyo hep bi vesvese insallah kanar da sorunsuz atlatiriz hepimiz
Benim de planim nikahtan onceydi ama kabul etmiyoAynen bende diyorum ilk gece kanamazsa ne diycem millete ne aciklama yapicaam alsa dr a goturseler dr ne diyecek ailem ne diyecek insan deli oluyo
Insallah tatlim insallahİnsallah canim kanamayanlar istisna bence ya kanar insalllah
Ayni benimkide kesinlikle kabul etmiyo nikah olacak once diyo bilmiyo ki kafayi yiyorumBenim de planim nikahtan onceydi ama kabul etmiyo
Canim peki sen bunu nasil sordun ya ben cok bastiramiyorum anlar diye de korkuyorum bi an once olsun bitsin diyorum insalah daha cok suphelenmiyodurAyni benimkide kesinlikle kabul etmiyo nikah olacak once diyo bilmiyo ki kafayi yiyorum
Canim simdi yani penisin gircegi yer icerde degilmki onu ben anlayamiyorum baktim kac kere.. bu arada daraltma yapilmis miydi sana o da para çünküBide kizlar benim kontrole gittigim doktir aynen soyle dedi eger ikininca vajina deligi penis gececek kadar buyuk ise kanama olmaz eger vajina deligi kucuk olursa penis yirtarak gecer ve kanama olur benim dikimden sonra parmak ucu kadar bi delik var asagisi komple dikili dikim yaptirmayanlarin vajina deligi daha mi buyuk ben oncesini hic hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?