Canim simdi yani penisin gircegi yer icerde degilmki onu ben anlayamiyorum baktim kac kere.. bu arada daraltma yapilmis miydi sana o da para çünkü
Bana daraltma olmadi sadece dikim oldu dt gerek yok dedi penisin girecegi yer adet oldugumuz yer akintilarin disari atildigi yer canim ayna uzerine comelince kucuk dudaklari iyice cek one dogru direk gorunuyo zaten

Bana daraltma olmadi sadece dikim oldu dt gerek yok dedi penisin girecegi yer adet oldugumuz yer akintilarin disari atildigi yer canim ayna uzerine comelince kucuk dudaklari iyice cek one dogru direk gorunuyo zaten
Canim yok benim de cok kucuk gordum dar oldugu anlamina mi geliyo acaba bu
. Dedigin gibi parmak ucu kadar bi delik var

Yok tamam ben şimdi anladim senin demek istedigini evet acik o kisim benim kucuk sandim ben yanlis yere bakiyomusum

Eee ıkınınca büyüyorsa ne olacak.

Ben ayna üzerine çömeliyorm. Baktığımda delik minik. Ama elimle ayırıp ıkınınca büyüyor

Kızlar Gökçen Erdoğan'a yaptırıp da kanamadi diyen duydunuz mu hiç? Ya da ebru zulfikarogluna? Ebru Zülfikaroğlu ile ikisi arasında kaldım. Bu bir hafta içinde yaptirmam gerekiyor. Fiyatlar inanılmaz ucuk ebru hanıma bilimsel açıdan daha çok güveniyorum ama Gökçen hanım da daha uygun bir fiyat sunuyor. Sizce?

Ben sebepsizce gokcen erdogana guvendim 2500 dedi bana bende ona yaptırıcam gibi ya kafam cok karışık

Arastırdım ama yorum yok dedigin gibi birebir görüşmem lazm ama 10 yıllık asistanı iliskiye girene kadar garanti guvenebilirsiniz falan dedi yıllar yıllar sonra bile olsa ilk gun ki gibi olur dedi

Eslimm ne kadar ödedin peki ebru hanıma , daraltma falan yapıldı mı sana
İyi araştırın derim. Düğün öncesi kontrole gitme şansınız yoksa ebru hanımı tercih etmeyin çünkü birkaç gün öncesi muhakkak çağırıyor. Ben kendisine yaptırdım 5 bin küsür tuttu.

Ş
Şok oluyorum şu an çünkü aradığımda 3350 diye fiyat verdiler internet sitesinde de Ankara'da dikim 1500-3000 arasındadır diyor. Ve her sekreteriyle görüştüğümde geldiğinizde görüşürüz falan diyordu. Kandırmak bu resmen. Gökçen hanım da çağırıp kontrol ediyormuş. Ben de il dışından gidecem inşallah bir aksilik cikmaz

Ebru hoca son kontrole cagırıyor sehır dısındaysanız ebru hanım yuzde yuz cagırıyor cagırmadan kanattıgı 1 2kısıdr oda ben fake dıe dusunuyorum dugun oncesı 3gun onceajnden gıdebılır ankarada olan bırı ama sehır dısı ıcın bence zor

Dugun oncesı gıttıgınızdede dıkıyor ve kanama ole oluyor bende dugun oncesı gıdecefım bana tutmus harıka daraltmada super dedı ama dugununden once ara ve gel dedi :)

Bende 5300 ödedim. Çoğunluk daraltma yapıyor bence
Bende o fıyatı odedım hem para verıyoruz bıde sekreterı cok sınır bozucu:) ama yıne olsa yone ebruya gıderdım cunku guvwnıyorum dugun oncesı gıdıcem ve dugunde kanıcak ama malesef o stresı cekıyoruz el mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…