- 20 Ekim 2017
- 279
- 186
- 23
Bana daraltma olmadi sadece dikim oldu dt gerek yok dedi penisin girecegi yer adet oldugumuz yer akintilarin disari atildigi yer canim ayna uzerine comelince kucuk dudaklari iyice cek one dogru direk gorunuyo zatenCanim simdi yani penisin gircegi yer icerde degilmki onu ben anlayamiyorum baktim kac kere.. bu arada daraltma yapilmis miydi sana o da para çünkü
Canim yok benim de cok kucuk gordum dar oldugu anlamina mi geliyo acaba buBana daraltma olmadi sadece dikim oldu dt gerek yok dedi penisin girecegi yer adet oldugumuz yer akintilarin disari atildigi yer canim ayna uzerine comelince kucuk dudaklari iyice cek one dogru direk gorunuyo zaten
Yok tamam ben şimdi anladim senin demek istedigini evet acik o kisim benim kucuk sandim ben yanlis yere bakiyomusumBana daraltma olmadi sadece dikim oldu dt gerek yok dedi penisin girecegi yer adet oldugumuz yer akintilarin disari atildigi yer canim ayna uzerine comelince kucuk dudaklari iyice cek one dogru direk gorunuyo zaten
Dikim olunca biliyosun neresi dikildigini da ondan doktorda aynen o sekilde bakti bana cunku o en kucuk dudaklari cekti kendine dogru ikin dedi bende ordan biliyorum yoksa gorunmuyoYok tamam ben şimdi anladim senin demek istedigini evet acik o kisim benim kucuk sandim ben yanlis yere bakiyomusum
Ben ayna üzerine çömeliyorm. Baktığımda delik minik. Ama elimle ayırıp ıkınınca büyüyorBide kizlar benim kontrole gittigim doktir aynen soyle dedi eger ikininca vajina deligi penis gececek kadar buyuk ise kanama olmaz eger vajina deligi kucuk olursa penis yirtarak gecer ve kanama olur benim dikimden sonra parmak ucu kadar bi delik var asagisi komple dikili dikim yaptirmayanlarin vajina deligi daha mi buyuk ben oncesini hic hatirlamiyorum
Hayır sadece antibiyotik verdiBir de Ebru hanım yaptırdıktan sonra pansuman falan gerektiğini söyledi mi
Gökçen hanım okuduğum kadarıyla pansuman da öneriyor sanırım.Hayır sadece antibiyotik verdi
Ben sebepsizce gokcen erdogana guvendim 2500 dedi bana bende ona yaptırıcam gibi ya kafam cok karışıkKızlar Gökçen Erdoğan'a yaptırıp da kanamadi diyen duydunuz mu hiç? Ya da ebru zulfikarogluna? Ebru Zülfikaroğlu ile ikisi arasında kaldım. Bu bir hafta içinde yaptirmam gerekiyor. Fiyatlar inanılmaz ucukebru hanıma bilimsel açıdan daha çok güveniyorum ama Gökçen hanım da daha uygun bir fiyat sunuyor. Sizce?
Hic araştırdın mi peki? Gökçen hanıma çok yaptıran duymadım. Onunla ilgili iyi kötü tüm yorumlara ihtiyacım varBen sebepsizce gokcen erdogana guvendim 2500 dedi bana bende ona yaptırıcam gibi ya kafam cok karışık
İyi araştırın derim. Düğün öncesi kontrole gitme şansınız yoksa ebru hanımı tercih etmeyin çünkü birkaç gün öncesi muhakkak çağırıyor. Ben kendisine yaptırdım 5 bin küsür tuttu.Eslimm ne kadar ödedin peki ebru hanıma , daraltma falan yapıldı mı sana
Şok oluyorum şu an çünkü aradığımda 3350 diye fiyat verdiler internet sitesinde de Ankara'da dikim 1500-3000 arasındadır diyor. Ve her sekreteriyle görüştüğümde geldiğinizde görüşürüz falan diyordu. Kandırmak bu resmen. Gökçen hanım da çağırıp kontrol ediyormuş. Ben de il dışından gidecem inşallah bir aksilik cikmazİyi araştırın derim. Düğün öncesi kontrole gitme şansınız yoksa ebru hanımı tercih etmeyin çünkü birkaç gün öncesi muhakkak çağırıyor. Ben kendisine yaptırdım 5 bin küsür tuttu.
Bende 5300 ödedim. Çoğunluk daraltma yapıyor benceEslimm ne kadar ödedin peki ebru hanıma , daraltma falan yapıldı mı sana
Bende o fıyatı odedım hem para verıyoruz bıde sekreterı cok sınır bozucu:) ama yıne olsa yone ebruya gıderdım cunku guvwnıyorum dugun oncesı gıdıcem ve dugunde kanıcak ama malesef o stresı cekıyoruz el mahkumBende 5300 ödedim. Çoğunluk daraltma yapıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?