- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Ş
Şok oluyorum şu an çünkü aradığımda 3350 diye fiyat verdiler internet sitesinde de Ankara'da dikim 1500-3000 arasındadır diyor. Ve her sekreteriyle görüştüğümde geldiğinizde görüşürüz falan diyordu. Kandırmak bu resmen. Gökçen hanım da çağırıp kontrol ediyormuş. Ben de il dışından gidecem inşallah bir aksilik cikmaz
AlmaZsın sıcak suda dus tatlım ayakta alırsın:)Ama gecicidede sicak suda dus al direk gider yani o dahada bi riskli
Evlendigin zaman bahsediyorum tatlım bazi erkeklet bilincinde bu islemin ve sicak suyla bozulacagini gecicinin o sebepten biraz gözü aciklik yapabilirler ondan bahsediyorum.AlmaZsın sıcak suda dus tatlım ayakta alırsın:)
canım bende turgayla gökçen arasındaym ebruya üç gün kala gidebilceksen yaptır ben son kontrole gidemem diye ebru zülf. hiç düşünmedim.. harun özkan diyodum o da gelmiş tutmazsa 1000 tl daha alırız diyo yok artık dedm vazgectm.. şu ara gökçen erdoğana yaklastm ama sürekli karar değiştiriyorum bilmiyorumKızlar Gökçen Erdoğan'a yaptırıp da kanamadi diyen duydunuz mu hiç? Ya da ebru zulfikarogluna? Ebru Zülfikaroğlu ile ikisi arasında kaldım. Bu bir hafta içinde yaptirmam gerekiyor. Fiyatlar inanılmaz ucukebru hanıma bilimsel açıdan daha çok güveniyorum ama Gökçen hanım da daha uygun bir fiyat sunuyor. Sizce?
canım öyle bişey bende duydum ama o istisna diye biliyorum o bölgede bazılarının damar mı az oluyoms bişeymiş.. olablir ama sen bunları düşünme bak tutmuş ne güzel herşey yolunda gitcek inşallah.. nişanlın çok çok sorun edermi yani doktordan kaçabilme ihtimalin varmı? benimkine ağlasam fln yapmaz gibi geliyo amaBenim bi yanim olacak diyo ordan gecmez kesin kanar diyo bi yanim ya kanamazsa falan hep bi vesvese bide bi yerde soyle bisey okudum bilmem ne kadar dogru orasi her ne kadar kapali olsada kanlanmasi az bi bolgeymis yirtilsa bile kanama olmayabilirmis bu konuda bi bilgisi olan var mi oyle bi ihtimal olabilir mi acaba
gökçen hoca düğünden bikaç gün önce mi çğırıyomuş kontrole? dikimden bi ay sonraysa onu herkes çağırıyo da.. gökçen erdoğan a yaptrms biri vardı konusmstm ben memnundu ama bilmiyorumŞ
Şok oluyorum şu an çünkü aradığımda 3350 diye fiyat verdiler internet sitesinde de Ankara'da dikim 1500-3000 arasındadır diyor. Ve her sekreteriyle görüştüğümde geldiğinizde görüşürüz falan diyordu. Kandırmak bu resmen. Gökçen hanım da çağırıp kontrol ediyormuş. Ben de il dışından gidecem inşallah bir aksilik cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?