Iyide hem mukemmel cok iyi daralmıs cok iyi olmus diyip evlilikten once cagırması tamam onu anladm tekrardan dikmesi mantiksiz bence o zaman herkes son zamanlarda gitsin gecici dikim yapsn bitsin. O kadar para veriliyor sonucta ne bileyim yani bi garip geldi

kızlar ben ebru hanıma oldum kontrole gidemedim ve kafayı yemek üzereyim sanki acılmış gibi daraltma maraltma dedi iğne iplik basit birşey diker gibi dikti 5 500 para aldı sömürdü ne yapıcam yardım edin allah rızasıı için

Arkadaşlar 5 500 çok pahalı bursada çok daha uygun fiyatlar en pahalısı 3000 ben bu hafta yaptrcam 1650

Ebru zulfikaroglu daraltma işlemi 5 dk kadar kısa sürede nasıl yapildi anlamıyorum bu kadar kolay olamazdı tezatlik vardı ama el mecbur sesimiz çıkmıyor onlarda magdurlugumuzdan iyi yararlaniyor

AlmaZsın sıcak suda dus tatlım ayakta alırsın:)
Evlendigin zaman bahsediyorum tatlım bazi erkeklet bilincinde bu islemin ve sicak suyla bozulacagini gecicinin o sebepten biraz gözü aciklik yapabilirler ondan bahsediyorum.
Birde bi yerde okumustum daraltmayla dikim aynı zaman yapılmazmıs ne kadar doğru bilmiyorum ama tamamen ticaret olayıymıs bu

Düğünden önce bile yapsa sıkıntı değil mi. Her şeyi düşünüyor insan belki bir şey oldu ilişkiye giremedik sonuçta onun da bir süresi var sonra kendiliğinden bozuluyor. Yemin ederim psikolojim bozuldu ya bunu düşünmekten

Bozmayın moralınızı kızlar hıcbısey olmucak ılk kalıcı dıktırdıgımızde bıle bıkac gun kanadı her halıkarda kanıcakk hepımıze dua edıyorum burda bırbır sonuclarımızı yazacafız uzulmek yok bıktım artık bunu dusunmekten

Her türlü operasyonun olumlu oldugu kadar olumsuz yanı ve sonucuda var herhalükarda her turlu sonucu kabullenmeliyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar...

Benim bi yanim olacak diyo ordan gecmez kesin kanar diyo bi yanim ya kanamazsa falan hep bi vesvese bide bi yerde soyle bisey okudum bilmem ne kadar dogru orasi her ne kadar kapali olsada kanlanmasi az bi bolgeymis yirtilsa bile kanama olmayabilirmis bu konuda bi bilgisi olan var mi oyle bi ihtimal olabilir mi acaba

canım bende turgayla gökçen arasındaym ebruya üç gün kala gidebilceksen yaptır ben son kontrole gidemem diye ebru zülf. hiç düşünmedim.. harun özkan diyodum o da gelmiş tutmazsa 1000 tl daha alırız diyo yok artık dedm vazgectm.. şu ara gökçen erdoğana yaklastm ama sürekli karar değiştiriyorum bilmiyorum

canım öyle bişey bende duydum ama o istisna diye biliyorum o bölgede bazılarının damar mı az oluyoms bişeymiş.. olablir ama sen bunları düşünme bak tutmuş ne güzel herşey yolunda gitcek inşallah.. nişanlın çok çok sorun edermi yani doktordan kaçabilme ihtimalin varmı? benimkine ağlasam fln yapmaz gibi geliyo ama

gökçen hoca düğünden bikaç gün önce mi çğırıyomuş kontrole? dikimden bi ay sonraysa onu herkes çağırıyo da.. gökçen erdoğan a yaptrms biri vardı konusmstm ben memnundu ama bilmiyorum

valla kafayı yemek üzereyim ya bu nasıl bi stres doktor secimi ayrı kontrolü ayrı maddiyatı maneviyatı ayrı dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…