- 20 Ekim 2017
- 279
- 186
- 23
Yani bu oonuya asiri onem veriyo zaten o yuzden aciklama yapamadan ameliyat oldum o an kanamazsa ne olur bilmiyorum ne tepki verir hic bilmiyorum ama onun icin bekaret asiri onemli bence dr a goturur kesin kacamam yanicanım öyle bişey bende duydum ama o istisna diye biliyorum o bölgede bazılarının damar mı az oluyoms bişeymiş.. olablir ama sen bunları düşünme bak tutmuş ne güzel herşey yolunda gitcek inşallah.. nişanlın çok çok sorun edermi yani doktordan kaçabilme ihtimalin varmı? benimkine ağlasam fln yapmaz gibi geliyo ama
Evet ya 15 dakkalık cok kısa bi sürec benimde kafamı kurcalıyorYorumları okudum da şimdi.
15 dk nasıl dikim yapılıyor anlamadım.
Harun özkana yaptırdım 45 dk sürdü.
3lü flep yöntemiyle yaptı.
Daraltma yapmadı.
Sonuc aldin mi ne zaman evlilik?harun beyi dusunuyodum ben ama bana tutmazsa 1000 tl daha alip tekrar yapariz dedi ondan gitmedimYorumları okudum da şimdi.
15 dk nasıl dikim yapılıyor anlamadım.
Harun özkana yaptırdım 45 dk sürdü.
3lü flep yöntemiyle yaptı.
Daraltma yapmadı.
Kizlar burda aktif 20 kisiyiz yaptiranlar doktor adini yazsinda yenilere isik olsun ne dersiniz ??
Ben istanbulda ozgur kartla yaptirdim ... suan icin memnumun kizlar fiyati 1800 +150 tl muayne 1 hafta sonra son kontrole gidicem . Opresyon olali 3 ay oldu . Oprerasyondan sonra kontrole gittim gelmene bidaha gerek yok dedi .. tam istedigim gibi oldu demisti .. ben dugunden once tekrar gidip hersey normalmi diye baktiricam kizlar
Ayy evet ne iyi olmus digerleri de yazsin bizim de kafamizda netlessin.. bu arada hani kontrol icin gidiliyoya ona da cok muayene ücreti aliyolar miBen ebru zulf aralıkta yaptırdım martta kontrole gıttım tutmus ama dugun oncesı ara gel dedı dugunum temmuzda bılgınıze..dugun oncesı gıdecegım..oramı cok kurcalamıyorum ama baktıgımsa eskısıyle barız fark var o kadsr darkı akıntının aktıfını bıle gorebılıyorum sekıl olarak bıle toparlanmıs gorunuyor ama kesın kanama garantısı verdıgı ıcın ve unlu bır dr oldugu ıcın rıske atmamak adına son kontrole cagırıyor bende son kontrole gıdecefım ve muhtemelen gecıcı bır kac dıkıs atıcak sormak ısteyenler yazdıgım seyın altına yazarsa dıger turlu kacırıyorum cevap veremedıklerım oluyor:)
Canim sen sanslisin sanirim ayni sehirdesin doktorla ben degilim nasil sık sık kontrole gitcemki hele dügüne 2 ay kala fln nisanlmla ayni yerde kosturuyo olcam mhtemelen ucaga atla gel de yapamam Allahm yardim et ya gelin gitcegim sehirde de yapck doktor yokBen istanbulda ozgur kartla yaptirdim ... suan icin memnumun kizlar fiyati 1800 +150 tl muayne 1 hafta sonra son kontrole gidicem . Opresyon olali 3 ay oldu . Oprerasyondan sonra kontrole gittim gelmene bidaha gerek yok dedi .. tam istedigim gibi oldu demisti .. ben dugunden once tekrar gidip hersey normalmi diye baktiricam kizlar
Kuzum nerde yasiyosun nereye gelin gideceksinCanim sen sanslisin sanirim ayni sehirdesin doktorla ben degilim nasil sık sık kontrole gitcemki hele dügüne 2 ay kala fln nisanlmla ayni yerde kosturuyo olcam mhtemelen ucaga atla gel de yapamam Allahm yardim et ya gelin gitcegim sehirde de yapck doktor yok
Denizliye gelin gitcem canim o cevrede de hic yok yapan arastirdim daKuzum nerde yasiyosun nereye gelin gideceksin
Canim seni takipteyim nolur sonucu da yaz.. ya gokcen erdogan ya turgay karakaya ya yaptircam senin gibi dugundne bi yil önce temmz agusts gibi olurum.. ya bide özel muayenehanesi olan her dktr bakiyo mu bekarete ben ona gore tekrar turgay beye kontrole gitmem mesela uzak çünkü.. seni buldugum yerde soru soruyorum kusura bakma bikac kisiyi surekli takipteyimBende 30 agustosda turgay karakayaya yaptirdim kontrole gerek yok dedi ama ben burda bi dr a kontrole ettirdim ikikere tutmus gayet guzel kanar bu dikis demisti 1800 e yaptirdim suan ikininca parmak ucu kadar bi delik var asagisi komple kapali bende de durum bu:)
Ne demek anliyorum seni turgay hoca kime kontrol ettirirsen ettir dedi bende baska dr a gittim insallah sonucu alincada burdan yazicamCanim seni takipteyim nolur sonucu da yaz.. ya gokcen erdogan ya turgay karakaya ya yaptircam senin gibi dugundne bi yil önce temmz agusts gibi olurum.. ya bide özel muayenehanesi olan her dktr bakiyo mu bekarete ben ona gore tekrar turgay beye kontrole gitmem mesela uzak çünkü.. seni buldugum yerde soru soruyorum kusura bakma bikac kisiyi surekli takipteyim
Muayene icin ne kaadr aliyo turgay karakaya? Insallah hepimizin yolunda gidr canim..Ne
Ne demek anliyorum seni turgay hoca kime kontrol ettirirsen ettir dedi bende baska dr a gittim insallah sonucu alincada burdan yazicam
Canım ne güzel işte heyecan yapma kurtulacaksinKizlar nisanlim
Bana nikahtan sonra 2 gun kacalim bi yerlere dedi nikaha 15 gun var dugune 45 gun napcam simdi ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?