Yani bu oonuya asiri onem veriyo zaten o yuzden aciklama yapamadan ameliyat oldum o an kanamazsa ne olur bilmiyorum ne tepki verir hic bilmiyorum ama onun icin bekaret asiri onemli bence dr a goturur kesin kacamam yani

Ya kızlar bana bi akıl verin gelin gideceğim ilde var sanırım yapan doktor ama 3 gün önce geçici mi yaptırsmki orda şimdi kalıcı yaptrmasam da? gerçi oldu da gidemedim yanarım.. şimdi de bi yıl var düğüne.. gerçi 4 yıl sonra bile kanaması olan olmuş kafam çok karışık ya bu iş biraz da nasip bence naparsn yap olcagı varsa oluyo tabi dikkat etmek lazım.. adını hiç duymadgm doktorlara yaptıranlarn bbile kanaöası olduysa bence korkmamalı

Yorumları okudum da şimdi.
15 dk nasıl dikim yapılıyor anlamadım.
Harun özkana yaptırdım 45 dk sürdü.
3lü flep yöntemiyle yaptı.
Daraltma yapmadı.

Yorumları okudum da şimdi.
15 dk nasıl dikim yapılıyor anlamadım.
Harun özkana yaptırdım 45 dk sürdü.
3lü flep yöntemiyle yaptı.
Daraltma yapmadı.
Sonuc aldin mi ne zaman evlilik?harun beyi dusunuyodum ben ama bana tutmazsa 1000 tl daha alip tekrar yapariz dedi ondan gitmedim

Ben istanbulda ozgur kartla yaptirdim ... suan icin memnumun kizlar fiyati 1800 +150 tl muayne 1 hafta sonra son kontrole gidicem . Opresyon olali 3 ay oldu . Oprerasyondan sonra kontrole gittim gelmene bidaha gerek yok dedi .. tam istedigim gibi oldu demisti .. ben dugunden once tekrar gidip hersey normalmi diye baktiricam kizlar

Ben ebru zulf aralıkta yaptırdım martta kontrole gıttım tutmus ama dugun oncesı ara gel dedı dugunum temmuzda bılgınıze..dugun oncesı gıdecegım..oramı cok kurcalamıyorum ama baktıgımsa eskısıyle barız fark var o kadsr darkı akıntının aktıfını bıle gorebılıyorum sekıl olarak bıle toparlanmıs gorunuyor ama kesın kanama garantısı verdıgı ıcın ve unlu bır dr oldugu ıcın rıske atmamak adına son kontrole cagırıyor bende son kontrole gıdecefım ve muhtemelen gecıcı bır kac dıkıs atıcak sormak ısteyenler yazdıgım seyın altına yazarsa dıger turlu kacırıyorum cevap veremedıklerım oluyor:)

Kizlar burda aktif 20 kisiyiz yaptiranlar doktor adini yazsinda yenilere isik olsun ne dersiniz ??

Ayy evet ne iyi olmus digerleri de yazsin bizim de kafamizda netlessin.. bu arada hani kontrol icin gidiliyoya ona da cok muayene ücreti aliyolar mi her sey para benim yol param dünya zaten bi kere ya

Canim sen sanslisin sanirim ayni sehirdesin doktorla ben degilim nasil sık sık kontrole gitcemki hele dügüne 2 ay kala fln nisanlmla ayni yerde kosturuyo olcam mhtemelen ucaga atla gel de yapamam Allahm yardim et ya gelin gitcegim sehirde de yapck doktor yok

Kuzum nerde yasiyosun nereye gelin gideceksin

Bende 30 agustosda turgay karakayaya yaptirdim kontrole gerek yok dedi ama ben burda bi dr a kontrole ettirdim ikikere tutmus gayet guzel kanar bu dikis demisti 1800 e yaptirdim suan ikininca parmak ucu kadar bi delik var asagisi komple kapali bende de durum bu:)

Şubat- ta ebru zulfikarogluna yaptırdım. 5350 tl ye. Nisan sonunda kontrole gitcem...

Canim seni takipteyim nolur sonucu da yaz.. ya gokcen erdogan ya turgay karakaya ya yaptircam senin gibi dugundne bi yil önce temmz agusts gibi olurum.. ya bide özel muayenehanesi olan her dktr bakiyo mu bekarete ben ona gore tekrar turgay beye kontrole gitmem mesela uzak çünkü.. seni buldugum yerde soru soruyorum kusura bakma bikac kisiyi surekli takipteyim

Ne
Ne demek anliyorum seni turgay hoca kime kontrol ettirirsen ettir dedi bende baska dr a gittim insallah sonucu alincada burdan yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…