Kizlar nisanlim
Bana nikahtan sonra 2 gun kacalim bi yerlere dedi nikaha 15 gun var dugune 45 gun napcam simdi ben yaa
Nedenki senin tutmus zaten niye endise etttin? Hatta nikahtan sonra dugunden önce ilişki isterse daha iyi degil mi?

Ayy ne bilim
Kizlar kader ani dedikleri buymus vallahi nikahtan sonra yanyana olursak sanirim yasanir biseler bu zamana kadar yasamadik hic kabul edimmi kizlar yoksa gidememmi diyeyim

Kızlar cuma gününe gökçen erdoğandan randevu aldım kalıcı için bana dua edin bi sorun sıkıntı çıkmasın kurtulayım bu dertten

Ayy ne bilim
Kizlar kader ani dedikleri buymus vallahi nikahtan sonra yanyana olursak sanirim yasanir biseler bu zamana kadar yasamadik hic kabul edimmi kizlar yoksa gidememmi diyeyim
Bence de kabul et ve git canım. Kurtul şu dertten. Ne kadar erken o kadar iyi.

Ayy ne bilim
Bencede git canim zaten ha bi iki ay sonra ha önce..

Ayy ne bilim
Benim sahsi fikrim gitmemen konusunda cunku gercekten nikahta olsa son ana kadar hic bisey belli olmuyor dugun günü terkedilenler var bunuda düşün ve ne zorluklarla yaptirdin bu operasyonu stresi sıkıntısı maddiyati hepsini dusun ve zamani gelince yaşa ilişkiyi..

Ama nikahı olmuş olacak sonuçta. Yani sonra bir sıkıntı çıksa bile yapabileceği bir açıklama var nikahlı çünkü.

EVET canım Ankaradayım ben bende agdaya fln dıe cıkarım dugun oncesı

Kızlar şimdi diktirdik diyelim. Bir ay kadar sonra sadece sürtünme yoluyla ilişki olursa kanama riski var mı sizce? Ve diyelim ki ilişkiden üç gün önce falan kontrole gidince tekrar dikis atıldı. İlişkiye girmeden hemen önce kanama falan olmuyor mu tekrar dikis atıldığı için? Yani adam demez mi bu ne kan ben daha sana dokunmadan diye

Evet bunlari bende merak ediyorum ama kan gelirse iliskiden once ne bilim sürtünmeden dolayi fln derim ben heralde.. sürtünmeden de bozulmaz bence cunku 1 ay sonra istediginiz gibi havuz deniz spor hersyei yapabilirsiniz deniyo .. tabi dikkat etmek de fayda var.. ha sürtünme yoluyla bozulursa da derim nisanlima demekki bozuldu diye artik buna da inanmazsa bilemicem.. onlayken bozulursa sıkınti yok da dikis kendi kendine esnerse sikıntı benim icin

Kızlar ben dıkımden 3aya kadar hıc surtunmeyı bırakın elletmedım bıle 3aysonjnda suan surtunme ılıskısı yasıyoruz benımde merak ettıgım dugun oncesı gıttıgımızdekı dıkıste oral yoluyla yapmak ıstenırse napıcaz agza ıplık vs nebılıyım bundan korkmaya basladım bende ne denılebılır die offf

Öyle bisy olurmu ki onu bende merak ediyorim ya o kadar karisikki kafam.. ya bi bahane bulup uzatmadan iliskiye girmek lazim nişanliyken simdi nasil bekletcem bide o var yani.. iliski istemiyo ama olur da artik evlilige az kaldi diye isterse kabul etmeli miyim onu da bilmiyorum

Kızlar ben 2 sene önce yaptırdm bursa da murat beye snra ilişki yaşadm regli dönemimin sonlarında sürtünmeye yakın birşey oldu meğer o sırada bozulmş kan geldi ama regliden mi yoksa dikiştenmi anlamadım korkudan şimdi tekrar yaptırcm düğüne kadar

Iste ben auan yasasam kan gelmıcek benımkı son dıkısı beklemek zorundayım aniden bısey olursada napıcam bılmıyorum

E sevgilin gormedi mi kan geldiğini bozuldugunu anlamadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…