- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
Aman canim sen dikkat et gerci son dikis attrmadan bile kanayan vardi da olsun.. koekuyorum dersin bi sekilde ne yap ne et o hataya düsme o kadar ugrastinIste ben auan yasasam kan gelmıcek benımkı son dıkısı beklemek zorundayım aniden bısey olursada napıcam bılmıyorum
Kanama oluyor bı kac gunKontrole gidince Dr tekrar dikis atarsa kanama olmuyor mu o hafta içerisinde dikise bağlı, sızıntı seklinde.? Yani diyelim ki yaptıktan bir hafta sonra ilişkiye girecek. Karşıdaki kişi kanama vardı zaten diyip suphelenmiyor mu
Yaptiranlar cevaplasin ama sanirim olmuyo okudugum kadaryla yoksa gecici yaptiranlarin hicbiri olumlu sonuc alamazdiki.. yaptirip ertesi gün iliski yasayan bile varKontrole gidince Dr tekrar dikis atarsa kanama olmuyor mu o hafta içerisinde dikise bağlı, sızıntı seklinde.? Yani diyelim ki yaptıktan bir hafta sonra ilişkiye girecek. Karşıdaki kişi kanama vardı zaten diyip suphelenmiyor mu
Ayy o zaman dügünden en az bi ay önce konttole gitmek lazim.. uc gün once dikis atsa madem kaniyo nasil olcakkiKanama oluyor bı kac gun
Lutfen haber ver canım hangı tarıhte?Kizlar ben kabul ettimm gidicem nasil olsa kocam .. insallah kanar sanirim suan en yakin benimki bana dua edin size iyi haberler vereyim../
Cok sevındım tatlımKizlar normalde doktorum resim kabul etmiyodu yalvar yakar yolladim bakti suan sorun yok gozukuyo gayet guzel demis pek mutlu oldum:)
Yok canım ılk gun bı hafıf leke seklınde olur dugun gunu zaten silerizAyy o zaman dügünden en az bi ay önce konttole gitmek lazim.. uc gün once dikis atsa madem kaniyo nasil olcakki
Canim insallah o gün artik mutlu olcagin bi hayata adim attgn gün olsun dualrm seninle.. mutlaka yaz bizeKUZUM tarihi henuz belli degil nisanin ilk haftalari diye tahmin ediyorum zaten ben an an haber veririm
Çok sevindim canim insallah hic sorun olmaz :)Kizlar normalde doktorum resim kabul etmiyodu yalvar yakar yolladim bakti suan sorun yok gozukuyo gayet guzel demis pek mutlu oldum:)
Ayy insallah dua bekliyorum herkesten:)Çok sevindim canim insallah hic sorun olmaz :)
Yaa harun ozkan cok pahali yoksa ilk tercihim oydu benim bide tutmazsa 1000 tl daha alirm dedi bana.. turgayla gökcen arasindaym ben.. ya aslinda nisNlimin agzini aradim hani biraz eskide kalmis adetelr cok sacma fln dedi diktirmesem nolurki acaba zaten okumus fln esnek desem naparki bi bilsem off off.Kızlar yaa baktıkça baktıkça kafam karışıyor. Turgay Karakaya ve harun Özkan a yaptıranlar çok memnun sanırım. Hem fiyat çok uygun hem de çok garanti veriyorlar sanırım. Kafam allak bullak oldu
Evet ya 15 dakkalık cok kısa bi sürec benimde kafamı kurcalıyor
Sonuc aldin mi ne zaman evlilik?harun beyi dusunuyodum ben ama bana tutmazsa 1000 tl daha alip tekrar yapariz dedi ondan gitmedim
Evet kesinlikle güvenilir burdan iki kisinin kanamasi olmustu konustugum canim hatta biri kontrole bile gitmemisti..Evlilik şuan düşünmüyorum.
Daha yıllar var bunun için sanırım.
Kontrole gidemedim henüz farklı bir sıkıntı çıktı.
Öncesinde kadın dogumcu sonrasında harun beye gideceğim.
Harun bey bayağı eski bşr doktor cinsiyet değiştirme ameliyatlarına kadar yapıyormuş.
Kızlık zarını da senelerdir yaparım demişti güvendim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?