Iste ben auan yasasam kan gelmıcek benımkı son dıkısı beklemek zorundayım aniden bısey olursada napıcam bılmıyorum
Aman canim sen dikkat et gerci son dikis attrmadan bile kanayan vardi da olsun.. koekuyorum dersin bi sekilde ne yap ne et o hataya düsme o kadar ugrastin

Ben vajinusmusum sanırım ama dr lerin dediği şeyleri yapıyorum bi skinti yok sonrası tarifsiz bi ağrı oluyo o zamanda bu zarı alabiliyolarmis bana da yardımcı olurlar mi doktorlar

Kontrole gidince Dr tekrar dikis atarsa kanama olmuyor mu o hafta içerisinde dikise bağlı, sızıntı seklinde.? Yani diyelim ki yaptıktan bir hafta sonra ilişkiye girecek. Karşıdaki kişi kanama vardı zaten diyip suphelenmiyor mu

Kanama oluyor bı kac gun

Yaptiranlar cevaplasin ama sanirim olmuyo okudugum kadaryla yoksa gecici yaptiranlarin hicbiri olumlu sonuc alamazdiki.. yaptirip ertesi gün iliski yasayan bile var

Kızlar yaa baktıkça baktıkça kafam karışıyor. Turgay Karakaya ve harun Özkan a yaptıranlar çok memnun sanırım. Hem fiyat çok uygun hem de çok garanti veriyorlar sanırım. Kafam allak bullak oldu

Kızlar yaa baktıkça baktıkça kafam karışıyor. Turgay Karakaya ve harun Özkan a yaptıranlar çok memnun sanırım. Hem fiyat çok uygun hem de çok garanti veriyorlar sanırım. Kafam allak bullak oldu
Yaa harun ozkan cok pahali yoksa ilk tercihim oydu benim bide tutmazsa 1000 tl daha alirm dedi bana.. turgayla gökcen arasindaym ben.. ya aslinda nisNlimin agzini aradim hani biraz eskide kalmis adetelr cok sacma fln dedi diktirmesem nolurki acaba zaten okumus fln esnek desem naparki bi bilsem off off.

Sonuc aldin mi ne zaman evlilik?harun beyi dusunuyodum ben ama bana tutmazsa 1000 tl daha alip tekrar yapariz dedi ondan gitmedim

Evlilik şuan düşünmüyorum.
Daha yıllar var bunun için sanırım.
Kontrole gidemedim henüz farklı bir sıkıntı çıktı.
Öncesinde kadın dogumcu sonrasında harun beye gideceğim.
Harun bey bayağı eski bşr doktor cinsiyet değiştirme ameliyatlarına kadar yapıyormuş.
Kızlık zarını da senelerdir yaparım demişti güvendim bende.

Evet kesinlikle güvenilir burdan iki kisinin kanamasi olmustu konustugum canim hatta biri kontrole bile gitmemisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…