Çıktım kızlar 20 25 dakika sürmedi bile çok iyi karşıladılar beni gökçen hanımla asistanı yaptı şuanda hiç acım falan yok gayet iyiyim yaptım kurtuldum bu kadar basit olacağını hiç tahmin etmiyordum hatta ben ordayken kaç kişi aradı kızlık zrı için bizzat kendim duydum

Ne dedı pekı sonra tekrar gıdıcekmısın kntrole veya dugune yakın son dikişe

INsallah son dıkıse gerek kalmaz?aktıf bır ılıskın olmusmuydu

Son dikişi atıyorum dedi gökçen hanım canım muayene tedbir amaçlımış ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz umarım
yaa gerçekten mi düğünden önce son dikiş hiç iyi olmadı ben ona gitmeyi düşünüyodum şimdi gidemem artık son gidiş imkansız benim

ya içime de sinmişti aslında.. şimdi mecbur harun özkan turgay karakaya şişli med özgür kartal korkut aslan seç seçebilirsen

Yok kızlar durun yanlış anlaşılmış lafım yani hoca bu gün attı son dikişi bana dedi hatta son dikişide atıyorum tamamdır dedi düğünden önce gel demesinin sebebi kontrol bir sıkıntı var mı diye bakmak için hatta ben dedim belki düğünden önce gelemeyebilirim sadece bir kez gelicem dedim oda o zaman bakarız her şey normal gözüküyosa gerek kalmaz düğünden önce gelmene dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…