- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
- 103
Bence öyle yani. Ben o yuzden gokceni daha samimi buldum ve onu dusunuyorumYani bayağı kısa bir zaman geçici mi yapıyor acaba o kadar kısa zaman için aklıma başka bir kınu gelmedi
kimden bahsediyosunuz 15 dk diye ona göre benim de aklomda bulunsun..Bence öyle yani. Ben o yuzden gokceni daha samimi buldum ve onu dusunuyorum
Bıze de haber ver canımŞuan otobüsteyim Gökçen hanıma gidiyorum bana dua edin lütfen
Olur veririm canımBıze de haber ver canım
Gördü ama o da regliden sandı sürtünmeyle olmaz dediE sevgilin gormedi mi kan geldiğini bozuldugunu anlamadi mi
Canım çıkınca yaz bize deŞuan otobüsteyim Gökçen hanıma gidiyorum bana dua edin lütfen
Ne dedı pekı sonra tekrar gıdıcekmısın kntrole veya dugune yakın son dikişeÇıktım kızlar 20 25 dakika sürmedi bile çok iyi karşıladılar beni gökçen hanımla asistanı yaptı şuanda hiç acım falan yok gayet iyiyim yaptım kurtuldum bu kadar basit olacağını hiç tahmin etmiyordum hatta ben ordayken kaç kişi aradı kızlık zrı için bizzat kendim duydum
Evet bana kontrole mutlaka gel dedi ben temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum düğün öncesi belki gelemem dedim ilk kontrole gel bakarız bir sıkıntı yoksa o zaman gelme de diyebilirim dediNe dedı pekı sonra tekrar gıdıcekmısın kntrole veya dugune yakın son dikişe
Farklı sehırden mı gıttın canımEvet bana kontrole mutlaka gel dedi ben temmuz gibi gitmeyi düşünüyorum düğün öncesi belki gelemem dedim ilk kontrole gel bakarız bir sıkıntı yoksa o zaman gelme de diyebilirim dedi
Evet canımFarklı sehırden mı gıttın canım
Son dikişi atıyorum dedi gökçen hanım canım muayene tedbir amaçlımış ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz umarımINsallah son dıkıse gerek kalmaz?aktıf bır ılıskın olmusmuydu
Son ilişkimin üzerinden 1 yıl geçti canımSon dikişi atıyorum dedi gökçen hanım canım muayene tedbir amaçlımış ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz umarım
yaa gerçekten mi düğünden önce son dikiş hiç iyi olmadıSon dikişi atıyorum dedi gökçen hanım canım muayene tedbir amaçlımış ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz umarım
Son dikis ne alaka ya gokcen hanimdada mi var bu ofSon dikişi atıyorum dedi gökçen hanım canım muayene tedbir amaçlımış ama inşallah bi sıkıntı çıkmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?