- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
ben her yere uzağım keşke yakın olsam da bende öyle yapsam.Ben mecburen ankarada olmalıyım
ya aslında tabi gitmek lazım düğünden önce de sonuçta son dk bişey de olabilir ama çok zor benim için ailemin yanında olcam o dönem nişanlım yanımda olcak asla o kadar saatlik yola gidememkiYok kızlar durun yanlış anlaşılmış lafım yani hoca bu gün attı son dikişi bana dedi hatta son dikişide atıyorum tamamdır dedi düğünden önce gel demesinin sebebi kontrol bir sıkıntı var mı diye bakmak için hatta ben dedim belki düğünden önce gelemeyebilirim sadece bir kez gelicem dedim oda o zaman bakarız her şey normal gözüküyosa gerek kalmaz düğünden önce gelmene dedi
O zaman niye kalici yaptırıyorsun kuzum. Bosver git gecici yaptir garanti olsun oyle düşünüyorsanArkadaslar son dıkıse gıdılmedıgınde unutmayın en guvenılır dr da bıle bı rısk var %100kanama ıcın son dıkıs sart bızım %1lık sansa bırakma gıbı bı sansımız yok yanı benım ıcın oleoyuxden mecbur gıdıcem son dıkıse bukundugunuz ıllerde mutlaka yapan bı yer vardır gecıcı lutfen onları arastırın
ya canm ben baktm varms adını ilk kez duyuyorum.. ama işte kontrole gittim ona diyelim bi ay önce ya o da para almak için tutmamış derse paranoyak oldum kmseye güvenemiyorumArkadaslar son dıkıse gıdılmedıgınde unutmayın en guvenılır dr da bıle bı rısk var %100kanama ıcın son dıkıs sart bızım %1lık sansa bırakma gıbı bı sansımız yok yanı benım ıcın oleoyuxden mecbur gıdıcem son dıkıse bukundugunuz ıllerde mutlaka yapan bı yer vardır gecıcı lutfen onları arastırın
Bence yapıya ve iliskiye baglı tutup tutmaması dokular onemli sonuctaBen bicok bayanla konustum turgay beye harun beye ve ozgur beye yaptirip son kontrole gitmeden hatta konttole gitmeden kanamaasi olan sans midir bilemedim
Evet kesinlikle güvenilir burdan iki kisinin kanamasi olmustu konustugum canim hatta biri kontrole bile gitmemisti..
Benimki sana inanilmaz benziyo gozum kulagim sende tatlim insallah sorunsuz atlaticaksinKizlar en yakin tarih benimki bakalim kanamam olursa umut olurum size belki bi 15 gun daha bekleyin bakalim son kontrol pazartesi onu attatiktan sonra iliski sanirim 10 gun icinde olur
Kizlar en yakin tarih benimki bakalim kanamam olursa umut olurum size belki bi 15 gun daha bekleyin bakalim son kontrol pazartesi onu attatiktan sonra iliski sanirim 10 gun icinde olur
canım sende gözüm kulağım inşallah güzel haberlerle gelirsin ..Kizlar en yakin tarih benimki bakalim kanamam olursa umut olurum size belki bi 15 gun daha bekleyin bakalim son kontrol pazartesi onu attatiktan sonra iliski sanirim 10 gun icinde olur
canım sen harun hocaya yaptırmıştın dimi? başka bi şehirden mi gittin?İnşallah kanama olur
hiç sıkma canını benm okuduğum ve konuştuğum iki kişinin kanaması olmstu harun hıcadan bi kişinin de olmamstı ama onun eşi debişey dememişti diye hatrlıyorum.. imkan olsa hiç düşünmem direkt harun özkana yaptrrm ama korkuyorum tutmazsa bide param o an olmazsa ortada kalırım ben.. çünkü tutmazsa yine para alıcaktı.. gerçi çoğu tutuomuş onun da.. ne bileim ya sürekli gitgeldeyim.. şu an turgay karakayaya karar verdm gibi ama..Ay canım inşallah bende de tutmuştur.
Kısmetse haftaya Harun hocaya gideceğim.
nasıl olmuyomuş sebepArkadaşlar 2. Kez dikim için gittim tekrar olmuyormuş geçici yaptırmaya gel dedi dr düğün zamanı
Ilkini kime yaptirmistin basarisiz mi oldu yoksaArkadaşlar 2. Kez dikim için gittim tekrar olmuyormuş geçici yaptırmaya gel dedi dr düğün zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?