ya aslında tabi gitmek lazım düğünden önce de sonuçta son dk bişey de olabilir ama çok zor benim için ailemin yanında olcam o dönem nişanlım yanımda olcak asla o kadar saatlik yola gidememki

Arkadaslar son dıkıse gıdılmedıgınde unutmayın en guvenılır dr da bıle bı rısk var %100kanama ıcın son dıkıs sart bızım %1lık sansa bırakma gıbı bı sansımız yok yanı benım ıcın oleoyuxden mecbur gıdıcem son dıkıse bukundugunuz ıllerde mutlaka yapan bı yer vardır gecıcı lutfen onları arastırın

O zaman niye kalici yaptırıyorsun kuzum. Bosver git gecici yaptir garanti olsun oyle düşünüyorsan

ya canm ben baktm varms adını ilk kez duyuyorum.. ama işte kontrole gittim ona diyelim bi ay önce ya o da para almak için tutmamış derse paranoyak oldum kmseye güvenemiyorum

Ben bicok bayanla konustum turgay beye harun beye ve ozgur beye yaptirip son kontrole gitmeden hatta konttole gitmeden kanamaasi olan sans midir bilemedim

Kızlar şunun da etkisi vardır.
Müdahaleden sonra çok dikkat etmek gerekiyor.
Harun bey bir hafta on gün tuvalete giderken asla bacaklarını fazla açma çok dikkatli ol demişti.
Belki de kanaması olmayanlar bunlara dikkat etmemiştir.
Bunlar da ihtimaller tabi.

Kizlar en yakin tarih benimki bakalim kanamam olursa umut olurum size belki bi 15 gun daha bekleyin bakalim son kontrol pazartesi onu attatiktan sonra iliski sanirim 10 gun icinde olur

Ya dikkat etmek evet çok öenmli sanırım da hem günlük hayatına devam edebilirsin deniyo e işte ben oturuyorum sürekli bazen koşturuyosun ister istemez nasıl olcak işten izin de alamam.. eğilirken fln çömeliyorm mesela işteyken e o zaman bunları da ypmamak lazım. inşallah kanaması olur hepimizin diktiremeyenlerde artık cesaretini toplayp gider..

Kizlar en yakin tarih benimki bakalim kanamam olursa umut olurum size belki bi 15 gun daha bekleyin bakalim son kontrol pazartesi onu attatiktan sonra iliski sanirim 10 gun icinde olur
canım sende gözüm kulağım inşallah güzel haberlerle gelirsin ..

Ay canım inşallah bende de tutmuştur.
Kısmetse haftaya Harun hocaya gideceğim.
hiç sıkma canını benm okuduğum ve konuştuğum iki kişinin kanaması olmstu harun hıcadan bi kişinin de olmamstı ama onun eşi debişey dememişti diye hatrlıyorum.. imkan olsa hiç düşünmem direkt harun özkana yaptrrm ama korkuyorum tutmazsa bide param o an olmazsa ortada kalırım ben.. çünkü tutmazsa yine para alıcaktı.. gerçi çoğu tutuomuş onun da.. ne bileim ya sürekli gitgeldeyim.. şu an turgay karakayaya karar verdm gibi ama..

Arkadaşlar 2. Kez dikim için gittim tekrar olmuyormuş geçici yaptırmaya gel dedi dr düğün zamanı

Kizlar merhba bu konu icin üye oldum bende yaptırmak istiyorum yardımcı olun lütfen sizce kalıcı mi daha iyi geçici mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…