- 24 Mart 2018
- 15
- 2
- 1
Benide götürsene çok korkuyorum ya yaparsamda tutmazsa diye doktora bile karae veremedim geçici mi kalıcı mi karar veremedimAy canım inşallah bende de tutmuştur.
Kısmetse haftaya Harun hocaya gideceğim.
O kadının adını hiç duymadım hangi şehirdeOkdr kötü oldum ki ilk olan murat arslandı erkek arkdşmla sürtünmeyle bozuldu mu bozulmadımu anlamadım regli dönemimin sonuydu yani tutup tutmadığını bilmiyorum sonra denedim ve diğernilişkide kan gelmedi ben ne yapacağımı şaşırdım ayrıldm ondan şuan ciddi bir ililkim var istemwye gelecekler ve ben bugün 2.kez diktirmeye şebnem inala gittim kontrol etti deri bu tutmaz birdaha dedi vdüğüne. Yakın geçici yapıcaz boşuna paranı uedirme biyere tutmaz dedi
O videolarla alakası yok bence. Yani yaptığını anlamıyorsun bile bitiyor hemen. Tek sıkıntı keşke onu yaptırabilmek olsahymenoplasty videoları izledm hepten kötü oldum ya nasıl yaptırcaz bunu bizAllahm ya şu saçma sapan zihmiyet yüzünden neler çekiyoruz.
Normal birkaç gün o şekilde geçiyor.Kızlar bu gün diktirmemin 2. günü minik bi kan geldi korktum biraz bi sıkıntı var mıdır diktiren arkadaşlar
Ayy inşallah öyledir :/Normal birkaç gün o şekilde geçiyor.
hiç sıkma canını benm okuduğum ve konuştuğum iki kişinin kanaması olmstu harun hıcadan bi kişinin de olmamstı ama onun eşi debişey dememişti diye hatrlıyorum.. imkan olsa hiç düşünmem direkt harun özkana yaptrrm ama korkuyorum tutmazsa bide param o an olmazsa ortada kalırım ben.. çünkü tutmazsa yine para alıcaktı.. gerçi çoğu tutuomuş onun da.. ne bileim ya sürekli gitgeldeyim.. şu an turgay karakayaya karar verdm gibi ama..
Benide götürsene çok korkuyorum ya yaparsamda tutmazsa diye doktora bile karae veremedim geçici mi kalıcı mi karar veremedim
Ya dikkat etmek evet çok öenmli sanırım da hem günlük hayatına devam edebilirsin deniyo e işte ben oturuyorum sürekli bazen koşturuyosun ister istemez nasıl olcak işten izin de alamam.. eğilirken fln çömeliyorm mesela işteyken e o zaman bunları da ypmamak lazım.inşallah kanaması olur hepimizin diktiremeyenlerde artık cesaretini toplayp gider..
Doğru söylüyosun canımO videolarla alakası yok bence. Yani yaptığını anlamıyorsun bile bitiyor hemen. Tek sıkıntı keşke onu yaptırabilmek olsa
o zaman tamam canım.. bende senin gibi turgay beye yaklastm gibi yaa maddi olarak mecburen o şu an.. tavırları fln nasıl ameliyat sırasnda iyi davranıylar mı? bide turgay hocadan kanaması olnlarla iletsm kurmak istyrm kimin oldu biliyo musun sen?Videolara bakmayin kizlar ben sadece ip gecislerini hissettim dayanilmayacak bi agri degil acimiyo o kadar anlik bisey
evet o cgtcgt ile bende konustum öyle olmuş.. inşallah senin de olurBurda bi bayan vardi ccggt gibi biseydi adi bi sene sonra kanamasi olmustu rahat bi adam ben gittigimde üc kisi konttole gelmisti iki kiside bekliyoduk yani kalabalikti bu konuda onun o rahatligi senide rahatlatiyo sonrasinda cok soru sordum hep de cevapladi ben ameliyat surecinde cok memnun kaldim ama sonuc icin bisey diyemiycem yalan olmasin
Amin tatlim insallah hepimizinki guzel olurevet o cgtcgt ile bende konustum öyle olmuş.. inşallah senin de olur
ya evet burda kim sahte onu da bilemiyosun ama o cgtcgt gerçekti heralde sahte olanlara site yönetimi müdahale ediyo dimi? yani çoğu reklam ama bilemiyorum illaki doğru olan da vardır yani..Bi baslik vardi cok sukur artik bakireyim diye orda sahte profiller haric yaptiranlar vardi baya turgay beye ama bikac kisi somuc uazmis dogerleri yazmamis onlara ulasabilsek aslinda ne guzel olurdu
Bende turgay karakayadan sahte profiller yüzünden vazgeçtimya evet burda kim sahte onu da bilemiyosun ama o cgtcgt gerçekti heralde sahte olanlara site yönetimi müdahale ediyo dimi? yani çoğu reklam ama bilemiyorum illaki doğru olan da vardır yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?