Okdr kötü oldum ki ilk olan murat arslandı erkek arkdşmla sürtünmeyle bozuldu mu bozulmadımu anlamadım regli dönemimin sonuydu yani tutup tutmadığını bilmiyorum sonra denedim ve diğernilişkide kan gelmedi ben ne yapacağımı şaşırdım ayrıldm ondan şuan ciddi bir ililkim var istemwye gelecekler ve ben bugün 2.kez diktirmeye şebnem inala gittim kontrol etti deri bu tutmaz birdaha dedi vdüğüne. Yakın geçici yapıcaz boşuna paranı uedirme biyere tutmaz dedi

O kadının adını hiç duymadım hangi şehirde

hymenoplasty videoları izledm hepten kötü oldum ya nasıl yaptırcaz bunu biz Allahm ya şu saçma sapan zihmiyet yüzünden neler çekiyoruz.

Canım ben istanbuldaydım zaten zor olmadı gitmem.
Turgay hoca için çok fake yorum olduğunu okuyunca vazgeçtim.
Harun hoca 3lü flep yapıyorum diyince karar verdim.
Birde sunu düşündüm yaptırıp işe yaramazsa birdaha ekstra baskasına aynı ücretten yaptırmaktansa risk aldım.

Canım ben iki gün yatıp sonrasında işe başladım.Oturduğumda yan oturdum çok dikkat ettim oturmama kalkmama.Özellikle tuvalet konusunda çok hassas davrandım çömelmedim bile.

Videolara bakmayin kizlar ben sadece ip gecislerini hissettim dayanilmayacak bi agri degil acimiyo o kadar anlik bisey
o zaman tamam canım.. bende senin gibi turgay beye yaklastm gibi yaa maddi olarak mecburen o şu an.. tavırları fln nasıl ameliyat sırasnda iyi davranıylar mı? bide turgay hocadan kanaması olnlarla iletsm kurmak istyrm kimin oldu biliyo musun sen?

Burda bi bayan vardi ccggt gibi biseydi adi bi sene sonra kanamasi olmustu rahat bi adam ben gittigimde üc kisi konttole gelmisti iki kiside bekliyoduk yani kalabalikti bu konuda onun o rahatligi senide rahatlatiyo sonrasinda cok soru sordum hep de cevapladi ben ameliyat surecinde cok memnun kaldim ama sonuc icin bisey diyemiycem yalan olmasin

evet o cgtcgt ile bende konustum öyle olmuş.. inşallah senin de olur

Bi baslik vardi cok sukur artik bakireyim diye orda sahte profiller haric yaptiranlar vardi baya turgay beye ama bikac kisi somuc uazmis dogerleri yazmamis onlara ulasabilsek aslinda ne guzel olurdu

Bi baslik vardi cok sukur artik bakireyim diye orda sahte profiller haric yaptiranlar vardi baya turgay beye ama bikac kisi somuc uazmis dogerleri yazmamis onlara ulasabilsek aslinda ne guzel olurdu
ya evet burda kim sahte onu da bilemiyosun ama o cgtcgt gerçekti heralde sahte olanlara site yönetimi müdahale ediyo dimi? yani çoğu reklam ama bilemiyorum illaki doğru olan da vardır yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…