- 20 Ekim 2017
- 279
- 186
- 23
canım sana hiç vesvese olmasın bak tutmuş ne güzel olumlu düşün senin herşey yolunda şu an çok şükür.. o bi aylık süreci de atlatmıssın bundan sonrası tevekkül. Allah yardımcımız olsunUstunde sahte olanlar yaziyo onlari eleyince yine baya kaliyo da bilemiyorum ki burda konusunca vesvese oldu yine sözlumun yanina gidip geldikten sonra tekrar bi kontrol ettiricem heralde off
aaa öylemi bende trabzondan uçakla giidicem canım yakınmışız demekki biz..Ben ucakla dondum uzaktayim ben baya trabzondan gittim ilk gun acinca bacagini zaten aciyo anliyosun acmiyosun ama oturmana dikkat ediyosun boyle dik oturmuyosun yana dogru oturuyosun
evet evet internetten baktım ona da sonra vazgeçtm şimdi cesaret edemedim.. trabzonda oturmuyorum ama yakınım canım.. ayy o zaman bende tekrar istanbula gitmem kontrole gerçi zaten benim düğüne 4 ay kalmış oluyo turgay beye gitsem iyi olurdu bi sorun varsa müdahale ederdi.. özgür özdemir dikim fiyatını biliyo musun?Aa sende mi buralardasin bak ben burda medikalparktaki ozgur ozdemire kontrol ettirdim ameliyattan iki ay sonra o da dikim yapiyomus guzel olmus tutmus demisti dese o doktor derdi bence
Insallah bi sorun olmaz canim bence yoktur :) iliski nisandaydi dimiKizlar yarin son kontrole gidiyorum dua edin bana nolur ...
Haber ver kontrolden sonra mutlaka canim..kendi doktoruna mi gidiyosunİnsallah kuzum sanirim nisanda kacamak yapalim dedi ama ses yok seda yok
Kime yaptırmıştın canım olumlu sonuçlanır inşallahKizlar yarin son kontrole gidiyorum dua edin bana nolur ...
Ozgur kartala canim suan icin hersey normal ama ben yinede gidip bi kontrol etrircem .. sinirsiz kontrole gidebiliyosun .. bana bidaha gelmene gerek yok dedigi halde gidicem insallah iyi haberler alirimKime yaptırmıştın canım olumlu sonuçlanır inşallah
Kızlar bide başka dktora gidince mesela tutmamış deme ihtimali var mı tutsa bile? ne bilim bu insanlar paragöz gibi geliyo ya da ben paranoyak oldum artk.. hiçböyle bişey yaşayan oldu mu? kendi dikim parası almak için..
Canim bazi doktorlar anlamiyomus.. heralde uzun süre gecince anlamiyolar nsalllah öyledir ya da anlayip esinin yannfa fln kötü seyelr olmasin diye susuyolarmisDikim oldugunu doktorlar anlamıyor mu yani söylemezsek oda iyiymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?