Ustunde sahte olanlar yaziyo onlari eleyince yine baya kaliyo da bilemiyorum ki burda konusunca vesvese oldu yine sözlumun yanina gidip geldikten sonra tekrar bi kontrol ettiricem heralde off

Ustunde sahte olanlar yaziyo onlari eleyince yine baya kaliyo da bilemiyorum ki burda konusunca vesvese oldu yine sözlumun yanina gidip geldikten sonra tekrar bi kontrol ettiricem heralde off
canım sana hiç vesvese olmasın bak tutmuş ne güzel olumlu düşün senin herşey yolunda şu an çok şükür.. o bi aylık süreci de atlatmıssın bundan sonrası tevekkül. Allah yardımcımız olsun ama bende herseye ragmen turgay karakaya yaptrcam gibi..hem fiyat acısından hem ne bilim ya çok çok kötü olsa bu kadar ünlenirmiydiki o da aklıma geliyo.. son dk yine karar değiştrmezsem onu düşünüyorum.. peki otobüse fln binerken sonuçta bacak açlıyo biraz mesela onlarada dikkat etmek gerekiyo mu ben mi abartıyorum?

Ben ucakla dondum uzaktayim ben baya trabzondan gittim ilk gun acinca bacagini zaten aciyo anliyosun acmiyosun ama oturmana dikkat ediyosun boyle dik oturmuyosun yana dogru oturuyosun

Ben ucakla dondum uzaktayim ben baya trabzondan gittim ilk gun acinca bacagini zaten aciyo anliyosun acmiyosun ama oturmana dikkat ediyosun boyle dik oturmuyosun yana dogru oturuyosun
aaa öylemi bende trabzondan uçakla giidicem canım yakınmışız demekki biz..

Kızlar bide başka dktora gidince mesela tutmamış deme ihtimali var mı tutsa bile? ne bilim bu insanlar paragöz gibi geliyo ya da ben paranoyak oldum artk.. hiçböyle bişey yaşayan oldu mu? kendi dikim parası almak için..

Aa sende mi buralardasin bak ben burda medikalparktaki ozgur ozdemire kontrol ettirdim ameliyattan iki ay sonra o da dikim yapiyomus guzel olmus tutmus demisti dese o doktor derdi bence

Aa sende mi buralardasin bak ben burda medikalparktaki ozgur ozdemire kontrol ettirdim ameliyattan iki ay sonra o da dikim yapiyomus guzel olmus tutmus demisti dese o doktor derdi bence
evet evet internetten baktım ona da sonra vazgeçtm şimdi cesaret edemedim.. trabzonda oturmuyorum ama yakınım canım.. ayy o zaman bende tekrar istanbula gitmem kontrole gerçi zaten benim düğüne 4 ay kalmış oluyo turgay beye gitsem iyi olurdu bi sorun varsa müdahale ederdi.. özgür özdemir dikim fiyatını biliyo musun?

Bilmiyorum canim ama numarasi var bende ozelden vereyim istersen iki kere kontrol ettirdim ozgur hanima gayet guzel olmus ne diyim dedi kadin hatta dedim bozulurmu bu dikis diye suresi yok dedi yine dusunuyorum acaba gidip tekrar gostersem mi diye

Canım aslında doktora dikim yaptırdım demekten ziyade örneğin evlenicem zarım esnek mi bakar mısınız vs demek gerekiyor sanırım

Dikim oldugunu doktorlar anlamıyor mu yani söylemezsek oda iyiymis ya
Canim bazi doktorlar anlamiyomus.. heralde uzun süre gecince anlamiyolar nsalllah öyledir ya da anlayip esinin yannfa fln kötü seyelr olmasin diye susuyolarmis
.

Kizlar gittim geldim doktoruma ... hersey normal bir sikinti yok dedi ... kanama garantisi verdi tekrar doktorum .. yalniz kafam karisti kizlar doktorum benim asiri gergin oldugumu psikolojimim duzelmesi icin iliskiden once istersen gel sana kesi atalim dedi .. daha kolay iliskiye girersin dedi .. ne oldugunu ilk basta anlamadim detayi sorunca yapilan zarin arka kismina bir kesi atip orayi yara yapiyolar 5 gun sure veriyo hocamiz o yara surtunme ile kolay kanama yapiyomus ... bu tamamen senin psikolojin icin dedi istersende yapariz dedi .. kolay iliski olur dedi .. ya iliskiye giremezsem yapilan zara zarari varmi dedim hayir yok dedi yara kendini toparlar 5 gunde dedi ...napicam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…