İlk defa duyuyorum canim ne desem bilemedimki.. bence sıkıntı yokmus bosuna kendini uzuuosun simdi kesi dedigin cok bilinen bisey degil dikim gibi heralde nasil olur bilemedim.. ama cok sevindim sıkıntı olmamasına :)

Bende kesiyi ilk defa duyuyorum kontroldeki doktorumsa bana iliskiye zor gieersin kapali demisti ama boyle bi kesiden bahsetmedi hic

Ama zaten zar dikimi tutuysa ne gerek var ki bunu önerdi?

Kizlar tuttu kesin kanar dedi .. bunda sikinti yok benim evhamli halim kanarmi diye devamli sormam psikolojimin yerinde olmadigini gorunce iliskiden once gel yapilan zarin arkasindan yani vajinanin icinden ufak bi cizik atalim 10 sn dedi yara olsun penis surttukce kanasin dedi bu tamamen bana kalmis bise hic bir ucrette almicak .. eger esinin penisi 2 parmak kalindiginda ise hic sorun yok dedi .bilemedim
Duruma gore karar vericem

Kızlar bu gün 5. günüm tuvallete kurularken ip gördüm peçetede aradım asistanı içerde kalan iplerdir dedi ama önceki yorumlarda okudum biri ip düşürse dikiş açılmış olabilir yazmış ben çok tedirgin oldum şimdi

Yok canim ya normal degil mi iplerin düsmesi zamanla.. biraz bekle bakalim bi ayin dolunca hemen gidersin kontrole bence iyidr :)

Yok canim ya normal degil mi iplerin düsmesi zamanla.. biraz bekle bakalim bi ayin dolunca hemen gidersin kontrole bence iyidr :)
Doktorla konuştum erken düşmüş biraz ama yapacak bir şey yok şuan kontrole geldiğinde bakarız dedi galiba dikişimin biri tutmadı asistanıda korkocak bir şey yok dkişin düşmüş olsa bile yine atarız üzülme dedi tabi ekstra ücret ödeyecekmişim :/

ya sinir oluyorum varya neyin ekstra ücretini alıyolar yaa zaten dünyanın parasını kazanıyolar. neyse sıkma canını canım konuş bari fazla almazlar heralde sıkıntı çıkmaz inşallah aynı şehirdeysen bekleme tabi hemen git için rahatlasın

Bende kesiyi ilk defa duyuyorum kontroldeki doktorumsa bana iliskiye zor gieersin kapali demisti ama boyle bi kesiden bahsetmedi hic
ayy turgay bey yani kapalı mı yapmış yoksa senin yapın mı öyle.. ilşkiye zor girmen daha iyi bişey zaten bende öyle istiyorum kanamasa bile dersin görmedin mi ne kadar zorlandım diye.. ya söz hakkı yok aslında karşındaki insanın.. ben eğer doktor fln derse de dicem yani ne biçim evlilik bu. haksız da değilim yani geçmiş geçmiştir sanki kendileri mini etekli bi kız görünce ağzının salyaları akmıyo. celallendim yine bak. çok da umrumda değil şu saatten sonra ya şu çektiğimz eziyete bak.

Allahtan aşırı bir fiyat vermedi 300 dedi razıyım vermeye sorun olmasında ama 1 buçuk aydan önce gelme kontrole dediler aynı şehirde değilim ama şimdi giderim bana kalsa iyileşme sürecini geçmem gerekiyomuş mecbur bekliyorum içim içimi yiye yiye ben mi bir hata yaptım bilmiyorum neden böyle oldu anlamadım normal gündelik hayatına devam edebilirsin dedi bacaklarımı fazla açmamaya da çalışmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…