- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
İlk defa duyuyorum canim ne desem bilemedimki.. bence sıkıntı yokmus bosuna kendini uzuuosun simdi kesi dedigin cok bilinen bisey degil dikim gibi heralde nasil olur bilemedim.. ama cok sevindim sıkıntı olmamasına :)Kizlar gittim geldim doktoruma ... hersey normal bir sikinti yok dedi ... kanama garantisi verdi tekrar doktorum .. yalniz kafam karisti kizlar doktorum benim asiri gergin oldugumu psikolojimim duzelmesi icin iliskiden once istersen gel sana kesi atalim dedi .. daha kolay iliskiye girersin dedi .. ne oldugunu ilk basta anlamadim detayi sorunca yapilan zarin arka kismina bir kesi atip orayi yara yapiyolar 5 gun sure veriyo hocamiz o yara surtunme ile kolay kanama yapiyomus ... bu tamamen senin psikolojin icin dedi istersende yapariz dedi .. kolay iliski olur dedi .. ya iliskiye giremezsem yapilan zara zarari varmi dedim hayir yok dedi yara kendini toparlar 5 gunde dedi ...napicam bilemedim
Bende kesiyi ilk defa duyuyorum kontroldeki doktorumsa bana iliskiye zor gieersin kapali demisti ama boyle bi kesiden bahsetmedi hicKizlar gittim geldim doktoruma ... hersey normal bir sikinti yok dedi ... kanama garantisi verdi tekrar doktorum .. yalniz kafam karisti kizlar doktorum benim asiri gergin oldugumu psikolojimim duzelmesi icin iliskiden once istersen gel sana kesi atalim dedi .. daha kolay iliskiye girersin dedi .. ne oldugunu ilk basta anlamadim detayi sorunca yapilan zarin arka kismina bir kesi atip orayi yara yapiyolar 5 gun sure veriyo hocamiz o yara surtunme ile kolay kanama yapiyomus ... bu tamamen senin psikolojin icin dedi istersende yapariz dedi .. kolay iliski olur dedi .. ya iliskiye giremezsem yapilan zara zarari varmi dedim hayir yok dedi yara kendini toparlar 5 gunde dedi ...napicam bilemedim
Kizlar gittim geldim doktoruma ... hersey normal bir sikinti yok dedi ... kanama garantisi verdi tekrar doktorum .. yalniz kafam karisti kizlar doktorum benim asiri gergin oldugumu psikolojimim duzelmesi icin iliskiden once istersen gel sana kesi atalim dedi .. daha kolay iliskiye girersin dedi .. ne oldugunu ilk basta anlamadim detayi sorunca yapilan zarin arka kismina bir kesi atip orayi yara yapiyolar 5 gun sure veriyo hocamiz o yara surtunme ile kolay kanama yapiyomus ... bu tamamen senin psikolojin icin dedi istersende yapariz dedi .. kolay iliski olur dedi .. ya iliskiye giremezsem yapilan zara zarari varmi dedim hayir yok dedi yara kendini toparlar 5 gunde dedi ...napicam bilemedim
Bursa'daO kadının adını hiç duymadım hangi şehirde
Yok canim ya normal degil mi iplerin düsmesi zamanla.. biraz bekle bakalim bi ayin dolunca hemen gidersin kontrole bence iyidr :)Kızlar bu gün 5. günüm tuvallete kurularken ip gördüm peçetede aradım asistanı içerde kalan iplerdir dedi ama önceki yorumlarda okudum biri ip düşürse dikiş açılmış olabilir yazmış ben çok tedirgin oldum şimdi
Doktorla konuştum erken düşmüş biraz ama yapacak bir şey yok şuan kontrole geldiğinde bakarız dedi galiba dikişimin biri tutmadı asistanıda korkocak bir şey yok dkişin düşmüş olsa bile yine atarız üzülme dedi tabi ekstra ücret ödeyecekmişim :/Yok canim ya normal degil mi iplerin düsmesi zamanla.. biraz bekle bakalim bi ayin dolunca hemen gidersin kontrole bence iyidr :)
ya sinir oluyorum varya neyin ekstra ücretini alıyolar yaa zaten dünyanın parasını kazanıyolar. neyse sıkma canını canım konuş bari fazla almazlar heralde sıkıntı çıkmaz inşallah aynı şehirdeysen bekleme tabi hemen git için rahatlasınDoktorla konuştum erken düşmüş biraz ama yapacak bir şey yok şuan kontrole geldiğinde bakarız dedi galiba dikişimin biri tutmadı asistanıda korkocak bir şey yok dkişin düşmüş olsa bile yine atarız üzülme dedi tabi ekstra ücret ödeyecekmişim :/
ayy turgay bey yani kapalı mı yapmış yoksa senin yapın mı öyle.. ilşkiye zor girmen daha iyi bişey zaten bende öyle istiyorum kanamasa bile dersin görmedin mi ne kadar zorlandım diye.. ya söz hakkı yok aslında karşındaki insanın.. ben eğer doktor fln derse de dicem yani ne biçim evlilik bu. haksız da değilim yani geçmiş geçmiştir sanki kendileri mini etekli bi kız görünce ağzının salyaları akmıyo. celallendim yine bak. çok da umrumda değil şu saatten sonra ya şu çektiğimz eziyete bak.Bende kesiyi ilk defa duyuyorum kontroldeki doktorumsa bana iliskiye zor gieersin kapali demisti ama boyle bi kesiden bahsetmedi hic
canım sen ne yaptın kesi attrcak mısın karar verdin mi?Benimde 8. Gunumde dusmustu korkMa bisey olmaz Allahin izniyle
bazılarının eriyomuş heralde?Benden hıc ıplık fln dusmedı
Allahtan aşırı bir fiyat vermedi 300 dedi razıyım vermeye sorun olmasında ama 1 buçuk aydan önce gelme kontrole dediler aynı şehirde değilim ama şimdi giderim bana kalsa iyileşme sürecini geçmem gerekiyomuş mecbur bekliyorum içim içimi yiye yiye ben mi bir hata yaptım bilmiyorum neden böyle oldu anlamadım normal gündelik hayatına devam edebilirsin dedi bacaklarımı fazla açmamaya da çalışmıştımya sinir oluyorum varya neyin ekstra ücretini alıyolar yaa zaten dünyanın parasını kazanıyolar. neyse sıkma canını canım konuş bari fazla almazlar heralde sıkıntı çıkmaz inşallah aynı şehirdeysen bekleme tabi hemen git için rahatlasın
Düşmemesi iyiymiş zaten canım düşerse tutmamış oluyormuş dikişBenden hıc ıplık fln dusmedı
İnşallah ya bir an önce kurtulmak istiyorum şu derttenBenimde 8. Gunumde dusmustu korkMa bisey olmaz Allahin izniyle
İnşallah canımUykularım kaçıyo bende kurtulsam bi an öncetemmzda kesin yaptryorum kararlyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?