- 16 Mayıs 2012
- 118
- 31
- 98
Cok zor bisey... insallah sizin ilişkinizde sorun cikmaz bundan sonra mutlu olursunuz
Banada sordu aynısınıBu konuda doktorlarla da konuşup bilgi alabilirsiniz.
Burdaki insanlar zaten bu konuda çok hassas.
Banada sordu aynısını
Canım bende ebruya yaptırdım delık nasıl buyuklukte bosluk mu goruyosun nasıl bısey?Kızlar 2 ay önce ebru hanıma yaptırmıştım ben kalıcı yöntemle artı daraltma da yapmıştı. Yaptırdıktan sonra uzun süredir hiç bakmamıştım oraya az önce baktım eskisinden daha da kötü bir halde giriş bölgesinde beyaz beyaz bir şeyler oluşmuş sivilce gibi ama ondan da daha büyük. Ikınınca da bildiğin açılıyor hiç öyle küçük bir delik falan da yok ayrıca ıkındığın zaman yırtık var gibi. O kadar da dikkat ettim ama anlamıyorum yaptıranlar sizin nasıldı ? Ebru hanım tutmama durumu çok az demişti ama bazılarının dokular da kabul etmiyormuş böyle bir şey var mı yakeşke hiç bakmasaydım bütün enerjim gitti
Kontrole gıtmısmıydın?Evet canım içi görünüyor yani toparlanmış de değil yırtılmış gibi aynı
Ya sen pozitif düşün pozitif olsun canım moralini bozma sakınKızlar 2 ay önce ebru hanıma yaptırmıştım ben kalıcı yöntemle artı daraltma da yapmıştı. Yaptırdıktan sonra uzun süredir hiç bakmamıştım oraya az önce baktım eskisinden daha da kötü bir halde giriş bölgesinde beyaz beyaz bir şeyler oluşmuş sivilce gibi ama ondan da daha büyük. Ikınınca da bildiğin açılıyor hiç öyle küçük bir delik falan da yok ayrıca ıkındığın zaman yırtık var gibi. O kadar da dikkat ettim ama anlamıyorum yaptıranlar sizin nasıldı ? Ebru hanım tutmama durumu çok az demişti ama bazılarının dokular da kabul etmiyormuş böyle bir şey var mı yakeşke hiç bakmasaydım bütün enerjim gitti
Canim sanirim manolyatek varya onun ramazandan once dugunu vardi.. oldu mu bilmiyorum takipteyim hepinizi.En yakın dugun benımmı sanırım kızlar temmuzda benden once kımın vardı bılgı verebılır mısınız?
Normal canım hangı dr a yaptırdın?kızlar bende flep yaptırdım cumartesi. ara ara çok az kan lekesi geliyor. onun haricinde bazen kaşınıyor . normalmi acaba
söyledim canım. buraya gel bakalım dedi. ama saat 5 olmuştu ve gidip gelmem çok uzun sürer diye gidemedimÇok uzuldum canım akın beye bu durumu soledın mı pekı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?