Kızlar 2 ay önce ebru hanıma yaptırmıştım ben kalıcı yöntemle artı daraltma da yapmıştı. Yaptırdıktan sonra uzun süredir hiç bakmamıştım oraya az önce baktım eskisinden daha da kötü bir halde giriş bölgesinde beyaz beyaz bir şeyler oluşmuş sivilce gibi ama ondan da daha büyük. Ikınınca da bildiğin açılıyor hiç öyle küçük bir delik falan da yok ayrıca ıkındığın zaman yırtık var gibi. O kadar da dikkat ettim ama anlamıyorum yaptıranlar sizin nasıldı ? Ebru hanım tutmama durumu çok az demişti ama bazılarının dokular da kabul etmiyormuş böyle bir şey var mı ya keşke hiç bakmasaydım bütün enerjim gitti

Canım bende ebruya yaptırdım delık nasıl buyuklukte bosluk mu goruyosun nasıl bısey?

Evet canım içi görünüyor yani toparlanmış de değil yırtılmış gibi aynı

En yakın dugun benımmı sanırım kızlar temmuzda benden once kımın vardı bılgı verebılır mısınız?

Ya sen pozitif düşün pozitif olsun canım moralini bozma sakın

kızlar bende flep yaptırdım cumartesi. ara ara çok az kan lekesi geliyor. onun haricinde bazen kaşınıyor . normalmi acaba

benimki biraz sorunluydu kızlar. akın beyden cıktıktan sonra o uyusuklukla bişey hissetmedim. sonra cok aşırı kanamam oldu işten eve gidenee kadar her yerim battı. evde zor saklandım. kan kaybından usumeye basladım bembeyaz oldum daha sonra evime yakın bir özel hastahaneye gittim. orada doktor baktı damarım patlamıs sonra oraya iki tane daha dikiş attı. yanı bir günde 2 işlem gördüm

Pekı bu durum dıkım durumuna engel olmucak mı ?dıkıse zarar verdı mı dıe korkuyorum

Bence tekrar gıdıp bı kontrol saglat derım canım dugunun vs var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…