hayır bi etkisi olmadı cunku ben ıkıncı kez özel hastahanedeki doktora gittiğimde böyle bir işlem yaptırdım dedim o da ona göre hareket etti. zaten yapılan bişeyi neden bozsun ki . baktıgımda da kapalılığı görüyorum halaPekı bu durum dıkım durumuna engel olmucak mı ?dıkıse zarar verdı mı dıe korkuyorum
tesekürler canım. zaten ikinci dikimi yapan doktor da doktrun iyi dikmiş ilişkie canın yanabilir dedi
evet birkaç hafta geçsin gideceğim canımDamar patladığı halde iyi dikmiş mi dedi.
Bence yine de kontrole gidin riskli olabilir.
Kızlar cok kaşımtım olmaya basladı sizde de oluyormu
Kuzum benim düğün öncesi gitme şansım yok ki ankarada olursam ancak ki kendi memleketim ankaraya uzak hele bir iki gün öncesi asla ne diye ortadan kaybolup gideceğim. Hadi bir hafta ya da 10 gün öncesi gidelim tutup birkaç gün önce niye ? Bu işlemin adı kalıcıysa yıllarca bozulmayan şey düğüne bir hafta kala mı bozulacak ? Zaten gitme imkanı olsa hiç bu sıkıntılar çekmem düğün öncesi giderim geçici yaptırırım. Ankarada olanlar için sorun değil de şehir dışından gelmek büyük sıkıntı onu düşünüyorum. Olmadı buralarda doktor araştıracam yapacak bir şey yok maalesefCanım bende ona yaptırdım benıde dugun oncesı cagırdı zwten kalıcı yapmadıgını bende anladım fugun oncesı gıdecegım gel demıstı orda dıkıs atıcak sende dugun oncesı gıdersın dıkıs atar korkma
Canım ama ebru hocadan kalıcıda hıc cozum alan yokkı zaten forumu okumadın mı ebruya gıdenler hep son gun gıdıyor bende bı umıt belkı gıtmek zorunda kalmam son gun dıe dusunerek gıttım ama malsef gıtmem gerekıyor benımde artık yapıcak bısey yok dugun oncesı gıdersın ozel bıyerdenyaparlar 10dkda uzulme lutfenKuzum benim düğün öncesi gitme şansım yok ki ankarada olursam ancak ki kendi memleketim ankaraya uzak hele bir iki gün öncesi asla ne diye ortadan kaybolup gideceğim. Hadi bir hafta ya da 10 gün öncesi gidelim tutup birkaç gün önce niye ? Bu işlemin adı kalıcıysa yıllarca bozulmayan şey düğüne bir hafta kala mı bozulacak ? Zaten gitme imkanı olsa hiç bu sıkıntılar çekmem düğün öncesi giderim geçici yaptırırım. Ankarada olanlar için sorun değil de şehir dışından gelmek büyük sıkıntı onu düşünüyorum. Olmadı buralarda doktor araştıracam yapacak bir şey yok maalesef
Hıcbıswy olmaz canım dıkıs kalmamıstr zaten tutmustur o mantar ne dıe zarar versın regl de zarar verır ole bakılcaksa hıc korkma kac ay gecmıs hadı ılk zaman olsa belkı neyse dıcemde benım ılk 10.gun mantar oldu antıbıyotk kullanmama tagmenhıc dusunme onuKizlar bi bakar misiniz ben sanirim mantar oldum o dudaklarin ic tarafi beyaz beyaz oldu asiri da akintim var saglik ocagi candimax verdi bu mantar bi zarar verir mi acaba dikislere falan 8 ay oldu ben yaptirali
Ben ebruya gıttıgımde gecıcının suresı ne demıstım max 1hafta demıstı belkı kacarsın ucakla gelıp gıdersın para vermemek ıcın ama ben yerınde olsam bulundugum yerde yaparım parası batsın yanıKuzum benim düğün öncesi gitme şansım yok ki ankarada olursam ancak ki kendi memleketim ankaraya uzak hele bir iki gün öncesi asla ne diye ortadan kaybolup gideceğim. Hadi bir hafta ya da 10 gün öncesi gidelim tutup birkaç gün önce niye ? Bu işlemin adı kalıcıysa yıllarca bozulmayan şey düğüne bir hafta kala mı bozulacak ? Zaten gitme imkanı olsa hiç bu sıkıntılar çekmem düğün öncesi giderim geçici yaptırırım. Ankarada olanlar için sorun değil de şehir dışından gelmek büyük sıkıntı onu düşünüyorum. Olmadı buralarda doktor araştıracam yapacak bir şey yok maalesef
Ben de öyle düşünerek gittim canım ünlü bir doktor riske atmaz dedim de yapacak bir şey yok artıkCanım ama ebru hocadan kalıcıda hıc cozum alan yokkı zaten forumu okumadın mı ebruya gıdenler hep son gun gıdıyor bende bı umıt belkı gıtmek zorunda kalmam son gun dıe dusunerek gıttım ama malsef gıtmem gerekıyor benımde artık yapıcak bısey yok dugun oncesı gıdersın ozel bıyerdenyaparlar 10dkda uzulme lutfen
Malesef kuzum sıkma sende canınıBen de öyle düşünerek gittim canım ünlü bir doktor riske atmaz dedim de yapacak bir şey yok artık
Ne bileyim goruntusu boyle beyaz beyaz elleyemiyorum da off canimi sıktıHıcbıswy olmaz canım dıkıs kalmamıstr zaten tutmustur o mantar ne dıe zarar versın regl de zarar verır ole bakılcaksa hıc korkma kac ay gecmıs hadı ılk zaman olsa belkı neyse dıcemde benım ılk 10.gun mantar oldu antıbıyotk kullanmama tagmenhıc dusunme onu
Yok hıcbısey olmaz:)Ne bileyim goruntusu boyle beyaz beyaz elleyemiyorum da off canimi sıktı
Ben de öyle düşünerek gittim canım ünlü bir doktor riske atmaz dedim de yapacak bir şey yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?