Söyledim tutmama ihtimali çok düşük gelince bakarız dedi

Gittiğiniz diğer doktor neden yalan söylesin ki değil mi ama.
Şu işlemde doktor seçimi çok önemli ya.
Üzme kendini ama senin bulundugun yere yakın bu işi yapan bir doktor var mı

Hiç bilmiyorum bulunduğum yer de küçük bir yer. Zaten evlilik gibi bir şey yok daha olursa o zaman araştırırım bıktım bunu düşünmekten.

Sakarya mantar olduysan bi skıntı olmaz korkma yani bi zararı olmaz mantarı bekar insanlar dahi olur basit bi ilaç tedavisi ile geçen bişey o bölgeyi nemli bırakma günlük su ile yıkayıp kurula camasırını pamuklu giy sık değiştir ilacları kullan birazda yogurt tüket

Kızlar ün yaptı die sizi kandıran 5 bucuk gbi ucuk bi rakam isteyen bide düğün öncesi son dikiş die sizi sömüren o doktora kanmayın gözünüzü sevim o kadın bu işi bilse bukdar ucuk fiyat istemez arabamı alıyorsunuz yararlanıyor caresizlikten resmen doku esnemesi diye bişey yok bikere bişey ya oluyordur ya olmuyordur ki olmuyorsa yapan nasıl yapıyordda oluyor kendi işi bilmediği için doku esner diyo

Tabi yapamıyor kalıcıyı bilmiyor bence her doktor yapamaz ustalık gereken bişey yeni bi doku kaldırıp dikiliyor geciciyi yapar çünkü o eski kızlık zarı parcalarını birleştiriyo dikiş yırtılınca kanama gerceklesiyo ekstra bi ugrası yok yani ama flep ustalık işi

İşte burayı okuyanlara fikir olsun diye yazdım ben de.gitmesinler milletin çaresizliği üzerinden geçiniyorlar resmen.

Evet iyi yaptın bu yorumunun üstüne aynı doktora dudak estetiği olan hastanın konusunu okudum ne diyorlar ona L ile başlıyor aklıma gelmedi şuan 8 sayfalık kadını ne hale getirmiş yazılanlar dogru ise lütfen iyi arastırın arastırma aşamasında olanlar bütün düşündüğünüz doktorlar ile görüşün bilgi alın sorular sorun

Bende Ebru Zülfikaroğlunu düşünüyordum 5binleri duyana kadar hatta o kadar sinir oldum ki sosyal medyadan takipten çıkardım bu kadar doktor 2000 li rakamlara yaparken sonuç alanlarda varken hiç gerek yok.Kızlar yok mu aranızda Gökçen hanıma gidip olumlu sonuç alan yazsın lütfen kanama ne kadar oluyor zorlanma oluyor mu?bu soruların cevabını almam lazım buna göre Turgay karakaya ile arasında seçim yapacağım.Ankarada yaşadıgım için İstanbula gitmek gözümde büyüyor.

Kesinllikle katılıyorum.
İyi yapan doktorlar zaten o kadar uçuk vermiyor ve kendine güvenen kontrole de çağırmıyor.

Kizlar dugun bir hafta sonra insallah iyi haberler veririm
Size mutlaka yazicam benden haber bekleyenleri habersiz birakmicam nolur dua edin nolurrrrr

Kizlar dugun bir hafta sonra insallah iyi haberler veririm
Size mutlaka yazicam benden haber bekleyenleri habersiz birakmicam nolur dua edin nolurrrrr
Kanaman olacak mavi demişti dersin :) sdc rahat ol telas yaparsan zorlanırsın

Aynen bende tonla para sactım sen bılıyosun kuzum yıne son gun gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…