Söyledim tutmama ihtimali çok düşük gelince bakarız dediDoktoru arayıp sorsanız.
Zaten kontrole çağıran hiçbir doktor bana güvenli gelmiyor ne yazık ki
Söyledim tutmama ihtimali çok düşük gelince bakarız dedi
Kızlar ün yaptı die sizi kandıran 5 bucuk gbi ucuk bi rakam isteyen bide düğün öncesi son dikiş die sizi sömüren o doktora kanmayın gözünüzü sevim o kadın bu işi bilse bukdar ucuk fiyat istemez arabamı alıyorsunuz yararlanıyor caresizlikten resmen doku esnemesi diye bişey yok bikere bişey ya oluyordur ya olmuyordur ki olmuyorsa yapan nasıl yapıyordda oluyor kendi işi bilmediği için doku esner diyo
Kanaman olacak mavi demişti dersin :) sdc rahat ol telas yaparsan zorlanırsınKizlar dugun bir hafta sonra insallah iyi haberler veririm
Size mutlaka yazicam benden haber bekleyenleri habersiz birakmicam nolur dua edin nolurrrrr
Bencede mavı dıyorsa olur:)cunku kendısı cok tatlı:)ama monalya olunca lutfen bızı de bılgılendır:)Kanaman olacak mavi demişti dersin :) sdc rahat ol telas yaparsan zorlanırsın
Yaaa ne guzel konusmussun bak ben doktorla kojusmaya cekınıyorum cok unlu gıbı trıplerdeSöyledim tutmama ihtimali çok düşük gelince bakarız dedi
Aynen bende tonla para sactım sen bılıyosun kuzum yıne son gun gel dediEvet iyi yaptın bu yorumunun üstüne aynı doktora dudak estetiği olan hastanın konusunu okudum ne diyorlar ona L ile başlıyor aklıma gelmedi şuan 8 sayfalık kadını ne hale getirmiş yazılanlar dogru ise lütfen iyi arastırın arastırma aşamasında olanlar bütün düşündüğünüz doktorlar ile görüşün bilgi alın sorular sorun
Yaaa ne guzel konusmussun bak ben doktorla kojusmaya cekınıyorum cok unlu gıbı trıplerde[/QUOTE niye konuşmayayım canım birsürü para verdik biz ona hele gidince neler söyleyecem bütün forumlarda yazacam bunları diyecem
Kizlar dugun bir hafta sonra insallah iyi haberler veririm
Size mutlaka yazicam benden haber bekleyenleri habersiz birakmicam nolur dua edin nolurrrrr
Olacak insallah gozum kulagim sende insallah olacakKizlar dugun bir hafta sonra insallah iyi haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?