ayy çok üzüldüm niye öyle olmuşki geçmiş olsun inşallah artık iyisindir.

Kizlar bi bakar misiniz ben sanirim mantar oldum o dudaklarin ic tarafi beyaz beyaz oldu asiri da akintim var saglik ocagi candimax verdi bu mantar bi zarar verir mi acaba dikislere falan 8 ay oldu ben yaptirali
canım bu krem mi? bence zarar vermez çünkü mantar olunca doktor soruyo evli misin die evli değilsen krem verio dıştan müdahale.. evliysen enjeksiyon gibi bişey var vajinadan enjekte ediosun.. bi ara bende çok oluodum bakireym die hep krem veriodu ondan biliyorum.. normai bi zara zarar vermediğine göre..

canım üzüldüm senin için de.. olsun napıcaksın olcağı varmış hangi şehirdesin bilmiorum ama bence de kendi şehrnde birine git ya doktor evet önemli ama baksana herkes yapıo bu işi yani ben artık doktr secimine takılmamaya başladım.. genellikle 2000 tl civarı maddi durumun el veriosa git yaptr birine ama son kontrole çağırmasın bu ne böyle son dikişmiş çocuk mu kandırıyolar.
benm birsürü adını duymadığım ama iyi sonuç alan doktorlar var çok sıkma canını..

İnsallah kizlar dua edin bana 1 haftam kaldi dualariniza ihtiyacim var
dualarım seninle canım inşallah olucak bu kadar stres bi anda yok olcak.. hepimiz yaşarız o anı inşallah.. buraya gelip oldu kızlar yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Canım ankarada yaşıyorsan hiç turgay beye yönelme gökçen hanım ayağının dibinde bulunmaz fırsat ben normalde istanbulda yaşıyorum üniversite okuduğum şehirdeydim ankarada gökçen hanıma gittim yaptırdım bir buçuk ay oldu sayılır ve aynayla baktığımda gözle görülür farkı görüyorum eskiden baktığımda içi kocaman gözükürdü artık ondan eser yok kapalı tamamen nerdeyse kontrole gideceğim az kaldı doktordan da sonucu öğrenince dahada rahatlayacağım o bana dedi düğünden önce gelirsin diye ben belki gelemem ankarada yaşamıyorum dedim o zaman kontrolde bakarız bir sıkıntı yoksa gelmezsin belkide o zaman dedi ben o kadına güvendim çok samimi ve iyi bir insan tavsiye ederim sizede hem ebru gibi 5000de istemiyor 2300 e yaptırmıştım daraltmada var içinde dedi hatta

arkadaşlar benim tam bugun 1 hafta oldu. suana kadar kanamalarım durdu sadece tatlı kaşıntılar var. onun haricinde gayet iyiyim yine dikkat edyorum tabiki bacakalrımı acmyorum cok. cok yol yürümemeye calısıyorum . tuvalette de cok dıkkat ediyorum. afedersiniz büyük tuvaletmi yaparken ıkınmamaya calısıyorum.

Arkadaşlar bazı sitelerde kalıcı dikim olmadığı yalan olduğu söyleniyor sadece 2 3 gün önce yapılan dikişler onarımlar tutuyormuş bunun doğruluk payı ne sizce?

Kalıcıda tutuyor ama kısıden kısıye degısıyor bıde doktordan doktora mesela ben ebru zulf yaptırdım kalıcı yapmıyor yapıyorum dıyor ama son kez gel dıyor:)

Mrb arkadaşlar bende pazartesi günü geçici dikim yaptırdım ilişkimiz cuma günü olacak yanlız dün akşam ani hareket yapmadığım halde 3 4 damla kan geldi sizce normal midir

Kızlar bu arada doktorumu aradım sordum hiç sıkıntı olmaz merak etme dedi hatta çok endişelendiğim için güldü normal dedi mutlu oldum sonucu size cumartesi yazacağım

Kalıcıda tutuyor ama kısıden kısıye degısıyor bıde doktordan doktora mesela ben ebru zulf yaptırdım kalıcı yapmıyor yapıyorum dıyor ama son kez gel dıyor:)
Ebru hanım konusunda aynı şeyi düşünüyoruz gerçekten onu eledim zaten ankaradayım gokcen hocayı düşünüyorum ama bilmiyorum

Kızlar bu arada doktorumu aradım sordum hiç sıkıntı olmaz merak etme dedi hatta çok endişelendiğim için güldü normal dedi mutlu oldum sonucu size cumartesi yazacağım
Canım gecıcı ıcın gun cok uzun degıl mı?hangı doktora gıttın

Canım gecıcı ıcın gun cok uzun degıl mı?hangı doktora gıttın
Ertan izgiç e gittim ben kocaelide cumartesi günü yaşanacak olan ilişkiye pazartesi operasyonu yaptı bende erken değil mi diye düşündüm ama 20 yıldır bu işi yapıyor kocaelide çok ünlü bir bildiği vardır heralde

Canım cokda fazla degıl aslında dugunun cumartesı gunu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…