- 4 Kasım 2017
- 355
- 520
- 18
Sende çok tatlısın kuzum benim :* :)Bencede mavı dıyorsa olur:)cunku kendısı cok tatlı:)ama monalya olunca lutfen bızı de bılgılendır:)
ayy çok üzüldüm niye öyle olmuşkibenimki biraz sorunluydu kızlar. akın beyden cıktıktan sonra o uyusuklukla bişey hissetmedim. sonra cok aşırı kanamam oldu işten eve gidenee kadar her yerim battı. evde zor saklandım. kan kaybından usumeye basladım bembeyaz oldum daha sonra evime yakın bir özel hastahaneye gittim. orada doktor baktı damarım patlamıs sonra oraya iki tane daha dikiş attı. yanı bir günde 2 işlem gördüm
canım bu krem mi? bence zarar vermez çünkü mantar olunca doktor soruyo evli misin die evli değilsen krem verio dıştan müdahale.. evliysen enjeksiyon gibi bişey var vajinadan enjekte ediosun.. bi ara bende çok oluodum bakireym die hep krem veriodu ondan biliyorum.. normai bi zara zarar vermediğine göre..Kizlar bi bakar misiniz ben sanirim mantar oldum o dudaklarin ic tarafi beyaz beyaz oldu asiri da akintim var saglik ocagi candimax verdi bu mantar bi zarar verir mi acaba dikislere falan 8 ay oldu ben yaptirali
canım üzüldüm senin için de.. olsun napıcaksın olcağı varmış hangi şehirdesin bilmiorum ama bence de kendi şehrnde birine git ya doktor evet önemli ama baksana herkes yapıo bu işi yani ben artık doktr secimine takılmamaya başladım.. genellikle 2000 tl civarı maddi durumun el veriosa git yaptr birine ama son kontrole çağırmasın bu ne böyle son dikişmiş çocuk mu kandırıyolar.Kuzum benim düğün öncesi gitme şansım yok ki ankarada olursam ancak ki kendi memleketim ankaraya uzak hele bir iki gün öncesi asla ne diye ortadan kaybolup gideceğim. Hadi bir hafta ya da 10 gün öncesi gidelim tutup birkaç gün önce niye ? Bu işlemin adı kalıcıysa yıllarca bozulmayan şey düğüne bir hafta kala mı bozulacak ? Zaten gitme imkanı olsa hiç bu sıkıntılar çekmem düğün öncesi giderim geçici yaptırırım. Ankarada olanlar için sorun değil de şehir dışından gelmek büyük sıkıntı onu düşünüyorum. Olmadı buralarda doktor araştıracam yapacak bir şey yok maalesef
dualarım seninle canım inşallah olucak bu kadar stres bi anda yok olcak.. hepimiz yaşarız o anı inşallah.. buraya gelip oldu kızlar yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum :)İnsallah kizlar dua edin bana 1 haftam kaldi dualariniza ihtiyacim var
senin de az kalmış.. ya inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız.. bende ertelemekten kafayı yicem bi ay iki ay daha derken geçio zaman..Tamam canım ozaamn suanda oncelıgımız o benım temmuzda
Canım ankarada yaşıyorsan hiç turgay beye yönelme gökçen hanım ayağının dibinde bulunmaz fırsat ben normalde istanbulda yaşıyorum üniversite okuduğum şehirdeydim ankarada gökçen hanıma gittim yaptırdım bir buçuk ay oldu sayılır ve aynayla baktığımda gözle görülür farkı görüyorum eskiden baktığımda içi kocaman gözükürdü artık ondan eser yok kapalı tamamen nerdeyse kontrole gideceğim az kaldı doktordan da sonucu öğrenince dahada rahatlayacağım o bana dedi düğünden önce gelirsin diye ben belki gelemem ankarada yaşamıyorum dedim o zaman kontrolde bakarız bir sıkıntı yoksa gelmezsin belkide o zaman dedi ben o kadına güvendim çok samimi ve iyi bir insan tavsiye ederim sizede hem ebru gibi 5000de istemiyor 2300 e yaptırmıştım daraltmada var içinde dedi hattaBende Ebru Zülfikaroğlunu düşünüyordum 5binleri duyana kadar hatta o kadar sinir oldum ki sosyal medyadan takipten çıkardım bu kadar doktor 2000 li rakamlara yaparken sonuç alanlarda varken hiç gerek yok.Kızlar yok mu aranızda Gökçen hanıma gidip olumlu sonuç alan yazsın lütfen kanama ne kadar oluyor zorlanma oluyor mu?bu soruların cevabını almam lazım buna göre Turgay karakaya ile arasında seçim yapacağım.Ankarada yaşadıgım için İstanbula gitmek gözümde büyüyor.
Ebru hanım konusunda aynı şeyi düşünüyoruz gerçekten onu eledim zaten ankaradayım gokcen hocayı düşünüyorum ama bilmiyorumKalıcıda tutuyor ama kısıden kısıye degısıyor bıde doktordan doktora mesela ben ebru zulf yaptırdım kalıcı yapmıyor yapıyorum dıyor ama son kez gel dıyor:)
Canım gecıcı ıcın gun cok uzun degıl mı?hangı doktora gıttınKızlar bu arada doktorumu aradım sordum hiç sıkıntı olmaz merak etme dedi hatta çok endişelendiğim için güldü normal dedi mutlu oldum sonucu size cumartesi yazacağım
Gokcen hocada gecıcı ıcın cagırıyor canımEbru hanım konusunda aynı şeyi düşünüyoruz gerçekten onu eledim zaten ankaradayım gokcen hocayı düşünüyorum ama bilmiyorum
Ertan izgiç e gittim ben kocaelide cumartesi günü yaşanacak olan ilişkiye pazartesi operasyonu yaptı bende erken değil mi diye düşündüm ama 20 yıldır bu işi yapıyor kocaelide çok ünlü bir bildiği vardır heraldeCanım gecıcı ıcın gun cok uzun degıl mı?hangı doktora gıttın
Canım cokda fazla degıl aslında dugunun cumartesı gunu mu?Ertan izgiç e gittim ben kocaelide cumartesi günü yaşanacak olan ilişkiye pazartesi operasyonu yaptı bende erken değil mi diye düşündüm ama 20 yıldır bu işi yapıyor kocaelide çok ünlü bir bildiği vardır heralde
Canım cokda fazla degıl aslında dugunun cumartesı gunu mu?
Nasıl anlamadım canımGokcen hocada gecıcı ıcın cagırıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?