- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Bızıde haberdar et canım kanaman olucak ınsallah
Benimde gokcen hoca aklımda ankara dışında yaptırmak sıkıntı benim için of.Bende karar verdim Turgay karakayaya gideceğim.Ankarada olmama rağmen böyle bi karar aldım yorumlardan kişilerden dinlediğim kadarıyla flepi herkes yapamıyo.Gökçen hanım aklımdaydı ama Turgay karakayanın 30 yıllık tecrübesi beni çekiyo ayrıca sonuç alanlarda çok.
Aynen gokcene gıt canım ben ebruya gıttım ama gokcende son kontrole cagırıyor cıkarsın dugun oncesı bısey olmaz 10dkda gıdıp gelırsınBenimde gokcen hoca aklımda ankara dışında yaptırmak sıkıntı benim için of.
Tatlım söyle bi sorun var daha ufukta baya bi evlilik yok ben diyim 5 sen de 6 yıl... yani ben o zamana onu nerden bulacağım kiAynen gokcene gıt canım ben ebruya gıttım ama gokcende son kontrole cagırıyor cıkarsın dugun oncesı bısey olmaz 10dkda gıdıp gelırsın
5 ,6 yıl varsa o zaman gelince düşün bence şimdi yaptırman anlamsız çünkü son dikişe çağıranlar geçici yapıyor ve kızlık zarının kalıntılarından yapıyo uzun vadeli ancak son dikişe çağırmayan Turgay karakaya Harun özkan gibi doktorlar mantıklı gidebilirsen.Ben son dikişede giderdim Gökçende sorun olmazdı ama Turgay karakayaya ikna oldum flepte yeni dokuyu kaldırıp yeniden bir zar oluşuyo kendi zarımdan tutmama ihtimali de var.Tatlım söyle bi sorun var daha ufukta baya bi evlilik yok ben diyim 5 sen de 6 yıl... yani ben o zamana onu nerden bulacağım ki
Bana 1 ay bıyunca ağda, lazer gibi şeyler yaptırma demişti.kızlar bişey sorma istiyorm. özellikle flep yaptıranlara. ağda konusunu nasıl yapıyorsunuz flepten bir kaç hafta sonra ağda yaptıran oldumu
daha sonra yaptırdınmı peki yani 1 ayın geçtimi daha doğrusuBana 1 ay bıyunca ağda, lazer gibi şeyler yaptırma demişti.
Canım ben 2ay yaptırmadım sonrada lazer basladım agda yaptırmadımkızlar bişey sorma istiyorm. özellikle flep yaptıranlara. ağda konusunu nasıl yapıyorsunuz flepten bir kaç hafta sonra ağda yaptıran oldumu
Canım bence suan yaptırma belkı karsına cıkan bırı bunu hıc sorun etmıcek bırı cıddı bı ılıskın oldugunda yaptır zaten anlarsın adamın o konulara takıntılı mı olup olmadıgını suanda kafanı yorma ben sözlenmedenconfe yaptırdım yaptırmak zorunda kaldım cunku nnişanlım takıntılı yoksa bnde bole bısey yaptırmak ıstemezdım maddı manevi çökertti sımdı dugunımde yazınTatlım söyle bi sorun var daha ufukta baya bi evlilik yok ben diyim 5 sen de 6 yıl... yani ben o zamana onu nerden bulacağım ki
Bana doktorum evlenene kadar agda yok bir ay sonra lazere gidebilirsin demistikızlar bişey sorma istiyorm. özellikle flep yaptıranlara. ağda konusunu nasıl yapıyorsunuz flepten bir kaç hafta sonra ağda yaptıran oldumu
ben lazer düşünmüyorum jilet yapsam bi sorun olmaz herhaldeBana doktorum evlenene kadar agda yok bir ay sonra lazere gidebilirsin demisti
Bence olmaz sorunben lazer düşünmüyorum jilet yapsam bi sorun olmaz herhalde
Yok jiletin ne sorunu olsun bende mecbur jilet yapiyorumben lazer düşünmüyorum jilet yapsam bi sorun olmaz herhalde
Nereye gıdebolırsın pekı hangı senırdesın?Merhaba!. Bende flep yaptırmak istiyorum. Ankaraya gelmem ne yazıkkı cok zahmetli. Bana yardımcı olabılcek birileri var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?