Bende karar verdim Turgay karakayaya gideceğim.Ankarada olmama rağmen böyle bi karar aldım yorumlardan kişilerden dinlediğim kadarıyla flepi herkes yapamıyo.Gökçen hanım aklımdaydı ama Turgay karakayanın 30 yıllık tecrübesi beni çekiyo ayrıca sonuç alanlarda çok.

Benimde gokcen hoca aklımda ankara dışında yaptırmak sıkıntı benim için of.

Tatlım söyle bi sorun var daha ufukta baya bi evlilik yok ben diyim 5 sen de 6 yıl... yani ben o zamana onu nerden bulacağım ki
5 ,6 yıl varsa o zaman gelince düşün bence şimdi yaptırman anlamsız çünkü son dikişe çağıranlar geçici yapıyor ve kızlık zarının kalıntılarından yapıyo uzun vadeli ancak son dikişe çağırmayan Turgay karakaya Harun özkan gibi doktorlar mantıklı gidebilirsen.Ben son dikişede giderdim Gökçende sorun olmazdı ama Turgay karakayaya ikna oldum flepte yeni dokuyu kaldırıp yeniden bir zar oluşuyo kendi zarımdan tutmama ihtimali de var.

Son düzenleme:
kızlar bişey sorma istiyorm. özellikle flep yaptıranlara. ağda konusunu nasıl yapıyorsunuz flepten bir kaç hafta sonra ağda yaptıran oldumu

Geçti benim öyle bir sıkıntım yoktu da bir ay sonra yaptırsan da bir şey olmaz

Tatlım söyle bi sorun var daha ufukta baya bi evlilik yok ben diyim 5 sen de 6 yıl... yani ben o zamana onu nerden bulacağım ki
Canım bence suan yaptırma belkı karsına cıkan bırı bunu hıc sorun etmıcek bırı cıddı bı ılıskın oldugunda yaptır zaten anlarsın adamın o konulara takıntılı mı olup olmadıgını suanda kafanı yorma ben sözlenmedenconfe yaptırdım yaptırmak zorunda kaldım cunku nnişanlım takıntılı yoksa bnde bole bısey yaptırmak ıstemezdım maddı manevi çökertti sımdı dugunımde yazın

Merhaba!. Bende flep yaptırmak istiyorum. Ankaraya gelmem ne yazıkkı cok zahmetli. Bana yardımcı olabılcek birileri var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…