Tatlım belki çok komik gelecek sizlere ama ben ilişki yaşadığım kişiyle beraberim ben tamamen psikolojim ve iyi hissetmem için istiyorum birde yaşım daha genç ne zaman ne olur belli olmaz garantisi yok hiç bişeyin yani böyle düşünüyorum ondan yaptırmak istiyorum...

Canım bence hıc gırme o ıse sımdıden

Yaptırıncada rahatlama olmuyor canım dedıgım gıbı belkı karsına ole bırı cıkıcak kı aslabole bı konu gecmıcek bıle sen suanda bence yaptırma yasımda kucuk dıyorsun ama en azından bu surede hata yapmamaya calıs dıyorumya ben karsıma evlenecegım kısı cıktıgında zorunlu oldugum ıcın yaptırdım

Ya abla diyeceğim 22 yaşındayım dediğim gibi.
Ablacım şöyle bisey var ki düzenli yaşanan bisey olsa neyse dediğin gibi ama bir kerelik bisey yani anlamadan tamda hatırlamıyorken gitti devamınıda asla getirmedim 5 ay oldu düşün yani ve ben ne yaparım nasıl üstesinden gelirim hiç bilmiyorum oranın açık olması psikolojimi fazlasıyla etkiliyor. Sende haklısın ama sözüm yok

manolya ne yaptı acaba düğünü ya oldu ya da yarın falan geçen hafta öyle demişti.. inşallah bi sorun yoktur

Manolya canım seni çok iyi anlıyorum sende kendimi görüyorum zaten tahmin etmiştim de sonuc almaya alıyorsun da zor geciyor psikolojik olarak kötü etkiliyo cok takmamaya calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…