nerde oturuyorsunMerhaba!. Bende flep yaptırmak istiyorum. Ankaraya gelmem ne yazıkkı cok zahmetli. Bana yardımcı olabılcek birileri var mı acaba?
Tatlım belki çok komik gelecek sizlere ama ben ilişki yaşadığım kişiyle beraberim ben tamamen psikolojim ve iyi hissetmem için istiyorum birde yaşım daha genç ne zaman ne olur belli olmaz garantisi yok hiç bişeyin yani böyle düşünüyorum ondan yaptırmak istiyorum...Canım bence suan yaptırma belkı karsına cıkan bırı bunu hıc sorun etmıcek bırı cıddı bı ılıskın oldugunda yaptır zaten anlarsın adamın o konulara takıntılı mı olup olmadıgını suanda kafanı yorma ben sözlenmedenconfe yaptırdım yaptırmak zorunda kaldım cunku nnişanlım takıntılı yoksa bnde bole bısey yaptırmak ıstemezdım maddı manevi çökertti sımdı dugunımde yazın
Canım izmirde oturyorum Ankaraya gitmeyi düşünüyorum ama günbirlik gidip gelebilri miyim bilmiyorum ve tek başımayım.Nereye gıdebolırsın pekı hangı senırdesın?
izmir de mi olcaksın ist filan dusunuyormusunizmirde oturyorum meliscim.
yok canım okuduklarıma göre İzmirde güvenilir bir yer yok. Ankaraya gitmeyi düşünüyorumizmir de mi olcaksın ist filan dusunuyormusun
Evet okudum canım İzmirde dogru dürüst yapan yok.Canım ızmırdede vardır arastırdın mı
Canım bence hıc gırme o ıse sımdıdenTatlım belki çok komik gelecek sizlere ama ben ilişki yaşadığım kişiyle beraberim ben tamamen psikolojim ve iyi hissetmem için istiyorum birde yaşım daha genç ne zaman ne olur belli olmaz garantisi yok hiç bişeyin yani böyle düşünüyorum ondan yaptırmak istiyorum...
Ama rahat ve huzurlu hissedemiyorum ki canım yani çok kötü hissettiriyorCanım bence hıc gırme o ıse sımdıden
Ya abla diyeceğim 22 yaşındayım dediğim gibi.Yaptırıncada rahatlama olmuyor canım dedıgım gıbı belkı karsına ole bırı cıkıcak kı aslabole bı konu gecmıcek bıle sen suanda bence yaptırma yasımda kucuk dıyorsun ama en azından bu surede hata yapmamaya calıs dıyorumya ben karsıma evlenecegım kısı cıktıgında zorunlu oldugum ıcın yaptırdım
allah yardımcın olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi unutma lütfen manolya :)Kizlar bugun dugun dua edin bana dun biraz denedik ama cok canim yandi dua edin nolur
ayyy canım dualarım seninle dün de dua ettim sana inşallah sorunsuz geçer gider gerilmemeye çalış..Kizlar bugun dugun dua edin bana dun biraz denedik ama cok canim yandi dua edin nolur
Hadi insallah sorunsuz atlat guzel haberlerini bekliyoruzKizlar bugun dugun dua edin bana dun biraz denedik ama cok canim yandi dua edin nolur
Siz de mi bu şekilde yaşadınızManolya canım seni çok iyi anlıyorum sende kendimi görüyorum zaten tahmin etmiştim de sonuc almaya alıyorsun da zor geciyor psikolojik olarak kötü etkiliyo cok takmamaya calıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?