Kizlar kanamam oldu cok sukur ama cok canim yandi benden haber bekliyosunuz diye yazdim detaylari balayindan sonra yazicam ben dualarinizla kurtuldum rabbim sizede yasatsin bu duyguyu
Ohhh cok sevındım canım benım yaa bızı bılgılendır balayından donunce cok mutlu ol darısı bızlere olsun

Valla hepinizin adım adım yavaş yavaş mutlu mesut yuvaları oluyor... (hakettiğiniz gibi...) bir yanım buruk bir yanım umutlu ve sizler icin mutlu... her birinizin tertemiz yepyeni, musmutlu ailenizle birlikte güzel geleceğiniz olsun insallah. Geçmişi ardınızda bırakın belkide bıraktınız bile ama evlilikle izleride silinmis oluyor ne mutlu sizlerin adına...Yuvanızda üzüntü keder olmasın asla bir yastıkta kocayın...

Evet bende ikinci denememde oldu ve baya canım yandı

Merhaba bende flep düşünüyorum bayağı bi araştırma yaptım ancak sizlerden bi konuda yardım istiyorum canım yandı zor geçti vs. diyorsunuz ya sizinde flep miydi. Ve ilk birleşme ile tamamen aynı his ve sonuçları mı yaratıyor acaba ? İlk birleşme zamanında da bu şekilde acılı ve zor mu geçmişti ve gelen kanama miktarı rengi vs detayları birebir aynı diyebilir miyiz hissedebilir miyim yani sanki ilk birleşmem gibi.

Ya kızlar bisey demekten değil ama ilerde vicdan azabı çekmez misiniz böyle merak ediyorum sadece zorundasınız biliyorum Ama?

Ya kızlar bisey demekten değil ama ilerde vicdan azabı çekmez misiniz böyle merak ediyorum sadece zorundasınız biliyorum Ama?
Ilerde degıl suandada cekıyoruz vıcdan azabı emın olabılırsın...heran cekıceksın ondan kurtulus yok

Ama ozaman neden evleniyorsunuz ki böyle mutsuz olursunuz sizden değerli miydi bir adam

Neden anlayamam?bende bu durumdayım zaten aşık olduğum insanla ayrılmama sebep oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…