- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Sen bıtanesın kuzumManolya canım seni çok iyi anlıyorum sende kendimi görüyorum zaten tahmin etmiştim de sonuc almaya alıyorsun da zor geciyor psikolojik olarak kötü etkiliyo cok takmamaya calıs
Evet bende ikinci denememde oldu ve baya canım yandıSiz de mi bu şekilde yaşadınız
Sende öylesin fıstıgım ☺ ❤❤Sen bıtanesın kuzum
BENCE kesın kanaman oldu tatlım dualarımız senınleKizlar bugun dugun dua edin bana dun biraz denedik ama cok canim yandi dua edin nolur
Harika darisi bizim basimiza insallah cok mutlu ol insallahİlk denememizde olmadi sabah denedik oldu cok sukur ama acidan dolayi kastim kendimi ondan olmadi rahatlik cok onemli sabah rahattim oldu bitti
Ohhh cok sevındım canım benım yaa bızı bılgılendır balayından donunce cok mutlu ol darısı bızlere olsunKizlar kanamam oldu cok sukur ama cok canim yandi benden haber bekliyosunuz diye yazdim detaylari balayindan sonra yazicam ben dualarinizla kurtuldum rabbim sizede yasatsin bu duyguyu
Senden sonrada ben varim insallah sende sorunsuz atlat bana da umut olunKızlar gordugunuz gıbı herkesın kanaması oluyor gerek gecıcı gerek kalıcıyla sımdı sıra bende 2ayım kaldı dualarınza ıhtıyacım var
Insallah canım ınsallahSenden sonrada ben varim insallah sende sorunsuz atlat bana da umut olun
Evet bende ikinci denememde oldu ve baya canım yandı
Ilerde degıl suandada cekıyoruz vıcdan azabı emın olabılırsın...heran cekıceksın ondan kurtulus yokYa kızlar bisey demekten değil ama ilerde vicdan azabı çekmez misiniz böyle merak ediyorum sadece zorundasınız biliyorum Ama?
ne desek boş çünkü anlayamazsın..Ama ozaman neden evleniyorsunuz ki böyle mutsuz olursunuz sizden değerli miydi bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?