- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Mutsuz olmuyosun kı ondan yana bı sıkıntı yok mutlusun sevdıgın adam ama ıcını bısey kemırıyor ona yapıcak bısey yok neden evlenmeyelım bunu yaptık dıe sevgı herseyın onune gecebılıyorAma ozaman neden evleniyorsunuz ki böyle mutsuz olursunuz sizden değerli miydi bir adam
Bızlerde solesek belkı bızde ayrılıcaktık oyuzden bundan baska cıkar olmadıgı ıcın yaptırdıkNeden anlayamam?bende bu durumdayım zaten aşık olduğum insanla ayrılmama sebep oldu?
bana özelden mesaj atmıssın bende sana özelden açıklamasını yaptım tatlımNeden anlayamam?bende bu durumdayım zaten aşık olduğum insanla ayrılmama sebep oldu?
Canım bence sorn yoktur bende hıc acı yanma vs olmadı mesela o doktorun yaptıfı ısleme gore degısıyor kafana takma kontrolun ne zaman hangı dr a oldun?Sadece kafama takılan şu 4. Haftada olan yada bu süreci atlatan varsa 4. Haftada otururken rahatsızlık hissetmem ve yanma hissetmem normal mi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kanamam hiç olmadı
Evet flepti ilkinde az bi acı oluyor dogal zardan bahsediyorum ama flepte daha fazla acı duyuyorsun ve daha zor oluyor hatta ilkinde olmayabiliyor bile kendi adıma konusuyorum tabi, kısacası ilk defa yapıyormuş hissi acısı korkusu heycanı oluyor daha agrılı oluyorMerhaba bende flep düşünüyorum bayağı bi araştırma yaptım ancak sizlerden bi konuda yardım istiyorum canım yandı zor geçti vs. diyorsunuz ya sizinde flep miydi. Ve ilk birleşme ile tamamen aynı his ve sonuçları mı yaratıyor acaba ? İlk birleşme zamanında da bu şekilde acılı ve zor mu geçmişti ve gelen kanama miktarı rengi vs detayları birebir aynı diyebilir miyiz hissedebilir miyim yani sanki ilk birleşmem gibi.
Onunda etkisi var tabi ama bu yapılan zar kendi zarımız gbi ince degil daha kalın etli oyuzden rahatta bıraksan yine acı hissediyorsun kişinin agrı eşiği ilede ilgilisanırım tek yapmamız gereken sey kendimizi kasmamak rahat bırakmak
Iste gercekten yapan doktor ole yapıyor bana zar fln yapılmadı yanı normal dıktı onuda tekrar gel dedı bılıyosun sen ıste kuzumOnunda etkisi var tabi ama bu yapılan zar kendi zarımız gbi ince degil daha kalın etli oyuzden rahatta bıraksan yine acı hissediyorsun kişinin agrı eşiği ilede ilgili
ozaman sana sadece daraltmamı yapmıs kiIste gercekten yapan doktor ole yapıyor bana zar fln yapılmadı yanı normal dıktı onuda tekrar gel dedı bılıyosun sen ıste kuzum
Bence oleozaman sana sadece daraltmamı yapmıs ki
nekadar oldu yaptıralıBen biraz sert otursam falan orda bisey oldugunu hissediyorum artik psikolojik de olabilir ama bisey hissediliyo yani bende turgaya yaptirdim ama baska doktora gosterdim sende oyle yap baska doktordan da fikir al bence
Benim 8 ay oldu canim oldu bayanekadar oldu yaptıralı
okadar geçse bile yinede hissediliyor demekki canımBenim 8 ay oldu canim oldu baya
Hissediliyo da olabilir benimki psikolojik de olabilir ben biraz stresliyim ondan da olabilir yaniokadar geçse bile yinede hissediliyor demekki canım
MErak etme senınde kanaman olucakHissediliyo da olabilir benimki psikolojik de olabilir ben biraz stresliyim ondan da olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?