Ama ozaman neden evleniyorsunuz ki böyle mutsuz olursunuz sizden değerli miydi bir adam
Mutsuz olmuyosun kı ondan yana bı sıkıntı yok mutlusun sevdıgın adam ama ıcını bısey kemırıyor ona yapıcak bısey yok neden evlenmeyelım bunu yaptık dıe sevgı herseyın onune gecebılıyor

Kızlar merhaba operasyonun 4. Haftasına girmiş bulunmaktayım. 3. Hafta hemoroid sorunu yaşadım çok sıkıntılı geçti dikişlerimin açıldığını düşündüm bunalıma girdim resmen ama tuttum kendimi doktora gitmedim çünkü kötü bişey duymaktan çok korkuyorum. Ufak tefek ağrılar çekiyorum gerilme hissediyorum öksürünce bazen baskı hissediyorum bazen hissetmiyorum bu insanı muallakta bırakıyor deliricek gibi hissediyorum. Bugün sabah kalktığımda baktım nasıl görünüyor diye hani yırtıldığında atom bombası düşmüş gibi görünüyor ya o görüntü Yok aşağı doğru inen bi beyazlık var buna güvenerek bir ihtimal herşey yolundadır diye kendimi avutuyorum. Lütfen dua edin bana tutmuş olsun

Sadece kafama takılan şu 4. Haftada olan yada bu süreci atlatan varsa 4. Haftada otururken rahatsızlık hissetmem ve yanma hissetmem normal mi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kanamam hiç olmadı

Sadece kafama takılan şu 4. Haftada olan yada bu süreci atlatan varsa 4. Haftada otururken rahatsızlık hissetmem ve yanma hissetmem normal mi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kanamam hiç olmadı
Canım bence sorn yoktur bende hıc acı yanma vs olmadı mesela o doktorun yaptıfı ısleme gore degısıyor kafana takma kontrolun ne zaman hangı dr a oldun?

Evet flepti ilkinde az bi acı oluyor dogal zardan bahsediyorum ama flepte daha fazla acı duyuyorsun ve daha zor oluyor hatta ilkinde olmayabiliyor bile kendi adıma konusuyorum tabi, kısacası ilk defa yapıyormuş hissi acısı korkusu heycanı oluyor daha agrılı oluyor

sanırım tek yapmamız gereken sey kendimizi kasmamak rahat bırakmak
Onunda etkisi var tabi ama bu yapılan zar kendi zarımız gbi ince degil daha kalın etli oyuzden rahatta bıraksan yine acı hissediyorsun kişinin agrı eşiği ilede ilgili

Onunda etkisi var tabi ama bu yapılan zar kendi zarımız gbi ince degil daha kalın etli oyuzden rahatta bıraksan yine acı hissediyorsun kişinin agrı eşiği ilede ilgili
Iste gercekten yapan doktor ole yapıyor bana zar fln yapılmadı yanı normal dıktı onuda tekrar gel dedı bılıyosun sen ıste kuzum

Teşekkür ederim kızlar Turgay beye yaptırdım soran arkadaş için söylüyorum reklam olarak anlaşılmasın lütfen. Haftaya Pazartesi kontrolüm var işte 4. Haftaya girmiş bulunmaktayım dua edin bana nolur

Ben biraz sert otursam falan orda bisey oldugunu hissediyorum artik psikolojik de olabilir ama bisey hissediliyo yani bende turgaya yaptirdim ama baska doktora gosterdim sende oyle yap baska doktordan da fikir al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…