İlk denememizde olmadi sabah denedik oldu cok sukur ama acidan dolayi kastim kendimi ondan olmadi rahatlik cok onemli sabah rahattim oldu bitti
Allahım çok şükür ya sanki kendim olmuş gibi mutlu oldum Rabbim bize de nasip etsin inşallah..

Kızlar bende herşey tamam ama kimde yaptıran hala karar veremedim içimden acayip gokcen hoca geçiyor 1 ay 2 ay içinde yaptıracagım neler düşünüyorsunuz flep konusunda

Kızlar bende herşey tamam ama kimde yaptıran hala karar veremedim içimden acayip gokcen hoca geçiyor 1 ay 2 ay içinde yaptıracagım neler düşünüyorsunuz flep konusunda
Canım eger ankaradaysan tercıh edebılırsın tabıkı bırde son kontrole gıdeeım dıyorsan bence gokcen hocaya gıt ebru cok pahalı cunku

Benim ufukta evlilik yok artık simdi yaptırayım zaten daraltmaya falan gerek olmaz 1 kerelik bsieydi yani dokulardan mı yapar nasıl yapcak hiç bilmiyorum

senden sonra da ben varım Allahım olsa bitse bi an önce
Olur canım rahat ol sen.Kızlar korkmayın uzman doktora gittikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum adı geçen doktorların hepsi 6 yıl tıp okuyup üstüne uzmanlığını almışlar birde yıllardır bu konuda deneyimleri var.Kanaması olmayan kimse duymadık şuana kadar.Tecrübeli doktor seçmeye çalışın özellikle de bu konuda.

Benim ufukta evlilik yok artık simdi yaptırayım zaten daraltmaya falan gerek olmaz 1 kerelik bsieydi yani dokulardan mı yapar nasıl yapcak hiç bilmiyorum

Ben daha önce de söylemiştimAma yine demeden geçemeyeceğim.Evlilik yoksa son dikişe çağırmayan birine gitsen daha iyi senin için.Son dikişe çağırması demek kalıcı yapmadığı anlamına geliyo.Kalıcı yapanlar çağırmaya gerek bile duymuyor bir daha.Yaptırırsın kafan rahat eder bir daha gitme derdin olmaz.

Kristal kelebek diye bir arkadaş gitti oma ve çok memnun kaldı aynı kader ortağıyız oda uzun süre evlilik düşünmüyor ve doktora aynı şekilde demiş gerek yok son dikişe falan diye konuşmuş

HERsey guzel olacakkk ınanıyorumm hep bırbırımıze destek verdık dua etmeye devam kızlar
inşallah canım benim aynn öyle iyiki varsınız insan biraz da olsa trahatlıyo ayy manolyaya nasıll sevndm içime su serpildi ya sanki bana noluosa hepimizin olcak inanıyorum..

Kozlar bende karar verdim Çarşamba günü Turgay beye gidip kontrol ettiricem bi sorun yok derse 4. Haftanın sonunda başka doktora gidip göstericem

Merhaba arkadaslar ben 1.5 yil once ebru hanima kalici yaptirdim kontrollere de gittim olumlu seyler soyledi tuttugunu ve ekimde dugunum var ve yorumlari okudukca geriliyorum ebru hanim hakkinda yorumlari.okudukca intihari daha cok dusunmeye basliyorum lutfen sonuc alan arkadaslar sonuclari lutfen nolur yazssinlar o kadar caresizim ki anlatamam.keske hic sevmeseydim onun hayatini da mahfetmeseydim diyorum.o kadar iyi bir insan ki cunku.beni o kadar masum iyi biri saniyor ki kendimden nefret ediyorum keske su an ki dusuncelerim sevginin bir bedenden ibaret olmadigini zamaninda anlayabilseydim.keske o insana kanmasaydim keske izin vermeseydim keske karsimdaki de adam olsaydi da o kadar ileri gitmeyelim diyebilseydi.uzun zamandir yazmiyordum sadece ara girip yorumlara bakiyordum bugun yazmak ve dertlesmek biraz olsun rahatlamak umut etmek istedim.Guzel bir ailemin olmasini istiyorum yuva kurmayi.Eskiden bunlari hayal bile rtmezdim cunku hakkim yoktu.Ben biraz olsun umut etmek mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum.O kadar caresizim ki yani ailemle yasayacagiz dese olumlu sonuc alayim da isterse tek bir evde 100 kisi yasayalim hic dert degil yeterki olumlu bi sonuc alayim istiyorum.

evet aynen öyle .. doktorda karar verdm gibi bakalım hayırlsıı olsun bi gidip yptrsam az da olsa içim rahatlıcak stres büyük bide hayat karmaşasıyla birleşnce iyice agresif birioldum küfretmeye bile başladım ya saydıırp duruyorum sürekli bıktım herşeyden aklımda hep bu mesele..

öncelikle intihar keşke çözüm olsa eminim şu konuda bende dahil insan kalmazdı hiç öyle düşünme bak herkes atlatıyo bi şekilde.. sen tövbeni et insanız tabiki hata yapıcaz bizde bu hatayla imtihan olduk kimbilir belkide ders olcak bundan sonra daha dikkatli davrancaz Allahın rızasını alcaz.. her zaman umut var.. bak yaptrmışsın ne güzel.. başka bi doktora gittnmi?

Yok gitmedim gidemedim cesaret edemedim baska doktira gitmeye.bazen her sey guzel olcak diyorum bazen umutsuzluga dusuyorum.insallah hersey guzel olur ben sonuc alirsam her seyi anlatcam ki bizim gibiler umutsuz kalmasin.yorumlara bakiyorum ebru hocadan olumlu sonc alarlar var ama son dikime cagirmasi tedirgin ediyor.bi de dugunden once cok imkansiz o kadar tedirgunim ki

bence git başka doktora daha çok zamanın var.. olumsuz bişey varsa başka birine yaptırabilirsin tekrardan

Anladım teşekkür ederim cevabın için. Benim doğal zar yırtılmasında acıkcası ben cok anlamamıstım bıle cok az bi ağrı olmuştu bi kanamayı hissettim. Ama şimdi gidip flep te aşırı derece de bi ağrı olursa psikolojik olarak etkilenirim gibi geliyor ne biliyim doğal olsun istiyorum cunku. Hani ilkini yaşadım ya aynı şeyleri bunda tekrar yaşıyım ki benim içinde ilk defa oluyor gibi olsun kendimde bunu hissedeyim sırf karşı tarafı kandırayım istemiyorum çünkü geçmişide kendi içimdebedenimden silmek istiyorum. Kan rengi miktarı vs gibi detaylarda aynı oldur doğal hissettirirse o zaman belki rahatlarım. Belki işin ehli tecrübeli bi doktora gitmek gerekiyor. Birde mesela flepten sonra iyileştiğinde 3 ay 6 ay belki 1 yıl sonra görüntüsü nasıl oluyor doğal zarın birebir aynı görüntüsü mü acaba?

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bende 1 buçuk ay önce amelyat oldum kontrole gittim doktor düğünden önce yine dikiş atacağını söyledi çok dikkat etmeme rağmen neden böyle olduğunu anlayamadım aranızda böyle olan varmı acaba. Yada Geçici yapıpta sonuç alan ?

REsmen benı anlatmıssın ne bır eksık ne bır fazla aynı seylerı dusunuyoruz emın ol aynıı ...son dıkıse gıdersın sorun olmqz korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…