- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
baska dkktora gıdıp para vermene gerek hok ebeuya dugun oncesı gıt son 1dıkıs atıcak kanaman olucak ebruya gıdenler ole kanadı cunku bende aynısı yapacagımTamam arastirayim cesaretimi toplayinca kontrole giderim
Hangı doktor?banada aynısı solendı canım dıkıs demedı ama dugunden 3gun once gel dedı:)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bende 1 buçuk ay önce amelyat oldum kontrole gittim doktor düğünden önce yine dikiş atacağını söyledi çok dikkat etmeme rağmen neden böyle olduğunu anlayamadım aranızda böyle olan varmı acaba. Yada Geçici yapıpta sonuç alan ?
hangi doktor canımMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bende 1 buçuk ay önce amelyat oldum kontrole gittim doktor düğünden önce yine dikiş atacağını söyledi çok dikkat etmeme rağmen neden böyle olduğunu anlayamadım aranızda böyle olan varmı acaba. Yada Geçici yapıpta sonuç alan ?
Dıkıs esnasında para alıcak mı senden dugun oncesı mı gel dedı sanaBu doktorlardan değil canım kendi şehrimde yaptırdım. İyileşme süresi boyunca çok acı çektim bidaha dikiş atılacak denincede çok kötü oldum
Benimki direk dikiş atacam dedi. 3 gün önce gel diyenler son dikiş atıyolar zatenHangı doktor?banada aynısı solendı canım dıkıs demedı ama dugunden 3gun once gel dedı:)
Sordum almayız dedilerDıkıs esnasında para alıcak mı senden dugun oncesı mı gel dedı sana
Evet banada aynısını soledı dıkıs atıcam demedı ama atıcak yoksa nıe cagırsınBenimki direk dikiş atacam dedi. 3 gün önce gel diyenler son dikiş atıyolar zaten
Dugun ne zaman? Kendı sehrınde yaptırman ıyı olmus canımEvet banada aynısını soledı dıkıs atıcam demedı ama atıcak yoksa nıe cagırsın
Yazın olucak galiba ama çok korkuyorum ya olmazsaDugun ne zaman? Kendı sehrınde yaptırman ıyı olmus canım
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah olmaz Ben dikkat edip düzenli gitmeme rağmen yine dikiş yapılacak galiba kalıcı yok varsada bizimki yapmamışKızlar yarın kontrole gidiyorum çok korkuyorum kötü birşey duyucam diye
Bende onu merak ediyorum nasıl olacak diye bide bidaha o acıyı çekmek istemiyorumsonradan dikiş atıcaz diyolar ama ya o dikişleri ilişki sırasında bakınca görürse nasıl olcak ?
KArsı taraftan gorunen dıkısler degıl canım seffaf misina kullanılıyor yoksa kımse gecıcı yaptırmazdı ole dusunBende onu merak ediyorum nasıl olacak diye bide bidaha o acıyı çekmek istemiyorum
NEY olmqzsa canım?gecıcı ıcın gıttıkten sonra neden olmasınYazın olucak galiba ama çok korkuyorum ya olmazsa
H hani düğün var sonuçta ya o dikişte atarsa o sırada ya çok ağrı olursa oturamazsamNEY olmqzsa canım?gecıcı ıcın gıttıkten sonra neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?