- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
SORdun mu doktora son dıkıs acı verıcek mı dıe ben ılk yaptırdıgımda hıc acımadıEnfeksiyonda kaptım ben ilaç kullanıyorum şimdi
Bı arayıp teyıt al ıstersen canımBilmiyorum birer dikiş atılacakmış. İlkinde ben ölmüştüm acıdan uyuyamıyordum geceleri. İkincide böyle olursa mahfolurum
canım nasıl anladın enfeksiyonu ne belirtileri oldu sendeEnfeksiyonda kaptım ben ilaç kullanıyorum şimdi
Bi krem verdi onu içine sürüyorum değilmiEnfeksiyonda kötü kokulu sarı kahverengi yesilimsi akıntı olur kasıntı olabilir antibiyotik kullanımına baglı mantar olabilir bu sürece hijyeni ihmal etmeyin pansumanı da özellikle
Canım sen evlendinmiEnfeksiyonda kötü kokulu sarı kahverengi yesilimsi akıntı olur kasıntı olabilir antibiyotik kullanımına baglı mantar olabilir bu sürece hijyeni ihmal etmeyin pansumanı da özellikle
O BÜNYEDEN BÜNYEYE FARK EDER. BEN CİLDİYEDE TEDAVİ GÖRÜRKENDE ANTİBİYOTİK KULLANIYORDUM O DA BANA MANTAR YAPMISTI MESELABen amelyat sonrası bi kutu bitirdim şimdi yine antibiyotik verdi sorun olurmu acaba
Evlenicem agustosta suan nişanlıyımCanım sen evlendinmi
Kazasız belasız atlatırsın inşallah canımEvlenicem agustosta suan nişanlıyım
O atlattı zaten:))Kazasız belasız atlatırsın inşallah canım
Mantar ilacıda verdi. Kremde verdi içine sürüyorum onu galibaGeniş spektrumlu antibiyotik yararlı bakterileride öldürdüğü için mantar yapabilir her antibiyotik için geçerli değil (geniş spektrumlu antibiyotik ) böyle bir antibiyotik kullanıyorsanız eger doktorunuzada danışarak tek dozluk mantar ilacından alabilirsiniz eczacıda verir söylediğinizde
Nasıl atlattı :)O atlattı zaten:))
Onun kanaması olduNasıl atlattı :)
Hadi canım gözün aydın ee nasıl olduu :)Onun kanaması oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?