İyileşme sürecinden hemen sonramı ilişkiye girdiOnun doktoru bızımk ıgıbı sadece bastan sagma dıkmedı kalıcı dıktı cunku
Hayır canım epey zaman gecmıstıOnun doktoru bızımk ıgıbı sadece bastan sagma dıkmedı kalıcı dıktı cunku
Agzını yerim :) hiç sorun degil çalısıyorum yazamadım kafana göre takıl :))Maviminval kuzum senın adına cevap verıyorum ama kusura bakma:)))
Bende sanki sen yaşamışsın gibi sana soruyorum :)) çok zorlanmışmı peki ilk geceMaviminval kuzum senın adına cevap verıyorum ama kusura bakma:)))
Hayır dıştan sürün içine sürülmez krem, zaten kasıntı içindir oMantar ilacıda verdi. Kremde verdi içine sürüyorum onu galiba
Ayyy dündendir içine sürüyorum bişey olurmuHayır dıştan sürün içine sürülmez krem, zaten kasıntı içindir o
Bişey olmaz devam etme içine sürmeye vajinanın içine doktor demediği sürece krem sürmeyin herkese diyorum sdc duru su ile yıkayıp kurulayın sabun sampuan vajina florasını bozar o zaten kendi salgısı ile temizliyo kendiniAyyy dündendir içine sürüyorum bişey olurmu
Sordum şimdi hem içine hem dışına sürülecekmişBişey olmaz devam etme içine sürmeye vajinanın içine doktor demediği sürece krem sürmeyin herkese diyorum sdc duru su ile yıkayıp kurulayın sabun sampuan vajina florasını bozar o zaten kendi salgısı ile temizliyo kendini
Sordum şimdi hem içine hem dışına sürülecekmiş
Canım senin ilk günün nasıl geçti çok zorlandınmı ağrı oldumu kanaman nasıldıBişey olmaz devam etme içine sürmeye vajinanın içine doktor demediği sürece krem sürmeyin herkese diyorum sdc duru su ile yıkayıp kurulayın sabun sampuan vajina florasını bozar o zaten kendi salgısı ile temizliyo kendini
Peki sonradan ilişkiye girebildinmi acıdımı. Bide karşı taraf anlamıyo dimi gerçi benim son 3 gün kala yine dikiş atılacaktaDoktor dediyse sür bastada dedim çünkü doktor onayı varsa skıntı yok valla agrım çok oldu baya zorlandım kanamada ilkinde nasılsa öyleydi gözle görülür belirgin sekilde ama bi haftada anca iyileşiyor kalın oluyo cünkü
BANA EKSTRA Bİ DARALTMA YAPMADI ZATEN DARMIŞBide kızlar sizin daraltmayı nasıl yaptı? Benimki içten katlanmış gibi sizinde öylemi
Daraltma ole bakılınca goruluyor mu ya://Bide kızlar sizin daraltmayı nasıl yaptı? Benimki içten katlanmış gibi sizinde öylemi
Senin iç kısmı görünüyomu canımBANA EKSTRA Bİ DARALTMA YAPMADI ZATEN DARMIŞ
Yani benimki sol kenardan baştan başa dikilmiş dikkatli bakınca bi tuhaflık olduğu belli oluyoDaraltma ole bakılınca goruluyor mu ya://
Baktıgında delık fln goruyormusun canımYani benimki sol kenardan baştan başa dikilmiş dikkatli bakınca bi tuhaflık olduğu belli oluyo
İçi görünüyor fakat delik falan görünmüyoBaktıgında delık fln goruyormusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?