Peki senin genişliği nasıl canım
OLE bı genıslık goremedım canım cokta anlamıyorum acıkcası:/ya her sekılde son dıkıse gıtmem gerekıyor benım dugun oncesı oyuzden suanda ılıskı yasamıyorum cunku bılıyorum kı yasarsam kanamam olmucak dugun oncesınde gıdıp dıkıs attırıcam zten osekılde atılan dıkıste kanama olmamqsı ımkansız ornegın elıne bıle dıkıs atılsa bı baskı gelse kanar ole dusun onu sorun yapma kesın kanama oluyor gecıcı dıkımde evdnde cıkarsın her sekılde agda kuafor vs senı takıp etmezler bende hp o psıkolıjıdeyım bırde dus konusu var dus almamak gerekıyor en sıkıntısı o ve kesınlıkle oral ılıskı olmucak

Oral ilişki ne canım.bide nasıl duş alamiyacaz o şekilde olurmu

Madem geçici kesin çözüm aklı olan hiç kalıcıya bulaşmasın sıkıntısı stresi çok kötü keşke bende direk geçici yaptırsaydım

Madem geçici kesin çözüm aklı olan hiç kalıcıya bulaşmasın sıkıntısı stresi çok kötü keşke bende direk geçici yaptırsaydım
Hayır canım kalıcıda cozum ama her doktpr yapamıyor bızde yapamayana denk geldık oyuzden son kontrolle kesın kanama ıcın dıkıs atacaklar benım dugunum temmuz sonunda ben dugunden 2gun once gıdecegım

Hayır canım kalıcıda cozum ama her doktpr yapamıyor bızde yapamayana denk geldık oyuzden son kontrolle kesın kanama ıcın dıkıs atacaklar benım dugunum temmuz sonunda ben dugunden 2gun once gıdecegım
Bizim şansımız desene. Bence bizde kalıcı falan yok daraltma tek yapılmış zarda düğünden önce dikecek

Bizim şansımız desene. Bence bizde kalıcı falan yok daraltma tek yapılmış zarda düğünden önce dikecek
Zar dıkmıcek canım o acıklık gıbı olan yere dıkıs atıcak onlqrında dayanma suresı max 4gun fln yanı dıkımden 3gun ıcınde ılıskı yasaman lazım

Ya ben turgay ya da gokcen dusunuyodum
. Simdi manolaynin kanamasi olunca onun doktoru da cazip gelmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…