Napayım :))Uyutma canim
Gokcen bence :)) ikisi arasındanYa ben turgay ya da gokcen dusunuyodum
. Simdi manolaynin kanamasi olunca onun doktoru da cazip gelmeye basladi
KEsınlıkle katılıyorum en azından tutmazsa son dıkıs sansı varKızlar bence kendi şehrinizde yaptırın. Uzak olunca çok zor olur
Evet şükrediyorumki uzakta yapmadım yoksa son 3 gün nasıl gidicektim. Bende bu doktorları çok araştırdım sonra vazgeçtim iyikide gitmemişim.KEsınlıkle katılıyorum en azından tutmazsa son dıkıs sansı var
Canım sen nerde yaptırmıştınKEsınlıkle katılıyorum en azından tutmazsa son dıkıs sansı var
EVRT CANIMiç dugun ne zmaanKEsınlıkle katılıyorum en azından tutmazsa son dıkıs sansı var
Hangi doktorları?Evet şükrediyorumki uzakta yapmadım yoksa son 3 gün nasıl gidicektim. Bende bu doktorları çok araştırdım sonra vazgeçtim iyikide gitmemişim.
Ankarada ebru zulfCanım sen nerde yaptırmıştın
Turgay harun ebru akın korkut falanHangi doktorları?
Yazın ama tarih belli değilEVRT CANIMiç dugun ne zmaan
Canım bayılttılar mı senı bana sadece lokal anestesı yapıldıBidaha amelyat masasına yatmaya cesaretim yok nasıl yapacam bilmiyorum ama umarım bian önce bugünler geçer
Bayılttılar beni. Seni nasıl yaptılar canımCanım bayılttılar mı senı bana sadece lokal anestesı yapıldı
Bana sadece o bolge uyusturuldu ama oplerın gecısını dıkımı hıssettım bacaklarım tıtrıyordu cok korkunc sonra kontrole gıttıgımdede aynı travmayı yasadım nefrer edıuorum oraya gıtmektenBayılttılar beni. Seni nasıl yaptılar canım
Ben amelyat anını görmedim ama bendede çok etki etti her kontrole gittiğimde titriyorum korkudan tam ne güzel amelyat geçti bitti derken bidaha o masaya yatmak çok zoruma gidiyoBana sadece o bolge uyusturuldu ama oplerın gecısını dıkımı hıssettım bacaklarım tıtrıyordu cok korkunc sonra kontrole gıttıgımdede aynı travmayı yasadım nefrer edıuorum oraya gıtmekten
Emın ol aynıBen amelyat anını görmedim ama bendede çok etki etti her kontrole gittiğimde titriyorum korkudan tam ne güzel amelyat geçti bitti derken bidaha o masaya yatmak çok zoruma gidiyo
Allah yardımcımız olsun inşallahEmın ol aynı
Amin canım ınsallahAllah yardımcımız olsun inşallah
CANım peki doğum anında falan daha önce amelyat olduğumuz belli olurmuAmin canım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?