gerçi yol parasıyla aynıya mı gelirki değerlendirsem mi bunu? ama risk

yokki kendiişehrimde.. bi tane varmş o da hiç duyulmamış ve 3000 dedi..
Canım bende sıradan bi özel hastane doktoruna gittim zaten genel hepsi daraltma yapıp son 3 gün için tekrar dikiş yapmaya çağırıyolar bence öyle. Bide kendi şehrinde olursa bi sıkıntın olursa direk gider gösterirsin uzaktan zor olur

bu arada sen kime yaptrdın canım bi onu da araştrayoım hangi şehirde? ve ne kadara?
Canım bakk sen hıc gırme suan o ıse dugununden ıkı gun onde gıdersın kendı sehrınde yaptırırsın sen bunlarla hıc kafanı karıstırma ben bışe sozlenecegım zaöan yaptırdım farklı sehırlerıde bosver karsındakı adama baglı bu ona gore kendı sehrınde yaptırırsın gecıcı

Kesinlikle haklısın canım. Bende nişanlandıktan sonra yaptırdım erken yaptırmaya gerek yok

Kesinlikle haklısın canım. Bende nişanlandıktan sonra yaptırdım erken yaptırmaya gerek yok
Evet o yaptırma durumu bıraz karsındakı ınsana baglı ben baktım cok sert ve asla kabul etmeyecegı bısey cok asık oldugum ıcın onu kaybetmemek ıcın yaptırdım cok uzulerek Allah affetsın ((

Evet o yaptırma durumu bıraz karsındakı ınsana baglı ben baktım cok sert ve asla kabul etmeyecegı bısey cok asık oldugum ıcın onu kaybetmemek ıcın yaptırdım cok uzulerek Allah affetsın ((
Onun vicdan azabı ayrı bi dert zaten ama toplumumuz bize başka yol bırakmadı

Ama her ne olursa olsun Allahtan ümit kesmemeliyiz canım
E tabıkı yoksa sevdıgımız adamla olamayız kı mecburuz kımse bunu yapmak ıstemez ben hergun aglıyorum vıcdan azabından keske basta o karsıma cıksaydıda gecmıstekı hatalarımı yapmasaydım dıyorum hergun ıcım yanıyor

Ama siz cok duygusala baglamissiniz ki suan guclu olun madem gecmis hata ve keske diyorsun bunun hakkini ver ve inan suana. En bas bunu yaptim ve kendimi iyi hissediyorum deyin ki bu dusunceleriniz gitsin arinin biraz bu duygusalliktan. Gecmis degistirilmez evet ama samimi nasuh bir tovbe de siler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…