- 10 Kasım 2017
- 443
- 143
- 18
- 36
Olmaz canımCANım peki doğum anında falan daha önce amelyat olduğumuz belli olurmu
Eminmisin canımOlmaz canım
Yok canım nasol anlasılcak yırtılmıs oluyo zaten doguma kadar:))Eminmisin canım
Hani daraltma falanda yapıldı ya ondan soruyorumYok canım nasol anlasılcak yırtılmıs oluyo zaten doguma kadar:))
O daraltma kalmaz sen dogum yapana kadar:)Hani daraltma falanda yapıldı ya ondan soruyorum
Ayyy inşallah ya ondanda çok korkuyomO daraltma kalmaz sen dogum yapana kadar:)
yokki kendiişehrimde.. bi tane varmş o da hiç duyulmamış ve 3000 dedi..Kızlar bence kendi şehrinizde yaptırın. Uzak olunca çok zor olur
haklısın valla gülüyorum falan da çok zor bu konu tam bela.. boşa koysan dolmuyo doluya koysan almıyoNapayım :))
ya gökçen daha pahalı istanbuldakine göre bide son kontrol düşündürdü bilmiyorum. bi daha kontrole başka yakındaki bi doktora giderim çünkü ben.Gokcen bence :)) ikisi arasından
bu arada sen kime yaptrdın canım bi onu da araştrayoım hangi şehirde? ve ne kadara?Kızlar bence kendi şehrinizde yaptırın. Uzak olunca çok zor olur
Canım bende sıradan bi özel hastane doktoruna gittim zaten genel hepsi daraltma yapıp son 3 gün için tekrar dikiş yapmaya çağırıyolar bence öyle. Bide kendi şehrinde olursa bi sıkıntın olursa direk gider gösterirsin uzaktan zor oluryokki kendiişehrimde.. bi tane varmş o da hiç duyulmamış ve 3000 dedi..
Canım bakk sen hıc gırme suan o ıse dugununden ıkı gun onde gıdersın kendı sehrınde yaptırırsın sen bunlarla hıc kafanı karıstırma ben bışe sozlenecegım zaöan yaptırdım farklı sehırlerıde bosver karsındakı adama baglı bu ona gore kendı sehrınde yaptırırsın gecıcıbu arada sen kime yaptrdın canım bi onu da araştrayoım hangi şehirde? ve ne kadara?
Kesinlikle haklısın canım. Bende nişanlandıktan sonra yaptırdım erken yaptırmaya gerek yokCanım bakk sen hıc gırme suan o ıse dugununden ıkı gun onde gıdersın kendı sehrınde yaptırırsın sen bunlarla hıc kafanı karıstırma ben bışe sozlenecegım zaöan yaptırdım farklı sehırlerıde bosver karsındakı adama baglı bu ona gore kendı sehrınde yaptırırsın gecıcı
Evet o yaptırma durumu bıraz karsındakı ınsana baglı ben baktım cok sert ve asla kabul etmeyecegı bısey cok asık oldugum ıcın onu kaybetmemek ıcın yaptırdım cok uzulerek Allah affetsınKesinlikle haklısın canım. Bende nişanlandıktan sonra yaptırdım erken yaptırmaya gerek yok
Onun vicdan azabı ayrı bi dert zaten ama toplumumuz bize başka yol bırakmadıEvet o yaptırma durumu bıraz karsındakı ınsana baglı ben baktım cok sert ve asla kabul etmeyecegı bısey cok asık oldugum ıcın onu kaybetmemek ıcın yaptırdım cok uzulerek Allah affetsın((
MALesef tatlımOnun vicdan azabı ayrı bi dert zaten ama toplumumuz bize başka yol bırakmadı
Ama her ne olursa olsun Allahtan ümit kesmemeliyiz canımMALesef tatlım
E tabıkı yoksa sevdıgımız adamla olamayız kı mecburuz kımse bunu yapmak ıstemez ben hergun aglıyorum vıcdan azabından keske basta o karsıma cıksaydıda gecmıstekı hatalarımı yapmasaydım dıyorum hergun ıcım yanıyorAma her ne olursa olsun Allahtan ümit kesmemeliyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?