Senin zArın esnek olabilir sen bence ilk önce bir doktora git baktır bozulmamıs olabilirBu konu için bende üye oldum bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ilk ilişkide kanama olmadı ve dikim yaptırmak çözüm olur mu budurumda olupta sonuç alan var mı forumu okudum ama denk gelmedim sanırım.tşk
Valla ne guzel soledın canım cok haklısınAma siz cok duygusala baglamissiniz ki suan guclu olun madem gecmis hata ve keske diyorsun bunun hakkini ver ve inan suana. En bas bunu yaptim ve kendimi iyi hissediyorum deyin ki bu dusunceleriniz gitsin arinin biraz bu duygusalliktan. Gecmis degistirilmez evet ama samimi nasuh bir tovbe de siler .
Benimde ilk iliskimde kanamam olmamisti cok sonra muayenede doktor soylemisti annemde ordaydi hatta esnek demisti ama ben yine de annemden gizli flep oldum once bi doktora gosterBu konu için bende üye oldum bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ilk ilişkide kanama olmadı ve dikim yaptırmak çözüm olur mu budurumda olupta sonuç alan var mı forumu okudum ama denk gelmedim sanırım.tşk
Al bendende okadar canımE tabıkı yoksa sevdıgımız adamla olamayız kı mecburuz kımse bunu yapmak ıstemez ben hergun aglıyorum vıcdan azabından keske basta o karsıma cıksaydıda gecmıstekı hatalarımı yapmasaydım dıyorum hergun ıcım yanıyor
Çok teşekürlerSenin zArın esnek olabilir sen bence ilk önce bir doktora git baktır bozulmamıs olabilir
Peki flep başarılı oldu mu bu durumda geçici de yapılabilir o zaman en iyisi dr a gitmek ama şuan cesaretim yok.Benimde ilk iliskimde kanamam olmamisti cok sonra muayenede doktor soylemisti annemde ordaydi hatta esnek demisti ama ben yine de annemden gizli flep oldum once bi doktora goster
Evlilik varmı şimdi canımPeki flep başarılı oldu mu bu durumda geçici de yapılabilir o zaman en iyisi dr a gitmek ama şuan cesaretim yok.
Tuttu dedi doktor ama henuz evlenmedim sonucu bilmiyorum basarili olup olmadiginiPeki flep başarılı oldu mu bu durumda geçici de yapılabilir o zaman en iyisi dr a gitmek ama şuan cesaretim yok.
Evlilik varmı şimdi canım
Eylülde ama düğünden nikahtan önce olsun bitsin istiyorum.kanama olmamasından korkuyorumEvlilik varmı şimdi canım
İnş sonuç olumlu olur tşk ederim verdiğun bilgiler için sonucunu merakla beklicemmTuttu dedi doktor ama henuz evlenmedim sonucu bilmiyorum basarili olup olmadigini
Eğer geniş değilse geçici yapmanı öneririm yaptırınca bu dertlerden kurtulacağımızı sanıyoruz ama emin ol asıl sıkıntı yaptırdıktan sonra başlıyorEylülde ama düğünden nikahtan önce olsun bitsin istiyorum.kanama olmamasından korkuyorum
Yok canim ben bi aya nisanlancam bi sneeye de dugun var zaten.. ekim gibi yaptrsam 8 ay onceden oluyo normal.. kensi sehrim dedigim su anki.. diger gelin gitcegim yer belli degil.henuz.. gecici benim icin imkansiz mecbur kalici yaptrcam.hem.oyle de kanamsi olan cokCanım bakk sen hıc gırme suan o ıse dugununden ıkı gun onde gıdersın kendı sehrınde yaptırırsın sen bunlarla hıc kafanı karıstırma ben bışe sozlenecegım zaöan yaptırdım farklı sehırlerıde bosver karsındakı adama baglı bu ona gore kendı sehrınde yaptırırsın gecıcı
Yok canim ben bi aya nisanlancam bi sneeye de dugun var zaten.. ekim gibi yaptrsam 8 ay onceden oluyo normal.. kensi sehrim dedigim su anki.. diger gelin gitcegim yer belli degil.henuz.. gecici benim icin imkansiz mecbur kalici yaptrcam.hem.oyle de kanamsi olan cok[/QUOTE
Evet turgay şu an kararim ama hayirlisi surekli degisiyo aklimdaki isim..İyi bi doktor bul canım her doktor yapamıyor
Evet bende gecici istiyorum olursa flepin iyileşmesi bakımı zor görünüyorEğer geniş değilse geçici yapmanı öneririm yaptırınca bu dertlerden kurtulacağımızı sanıyoruz ama emin ol asıl sıkıntı yaptırdıktan sonra başlıyor
flepin iyileşmesi birkaç haftayı sürüyor ama sonra rahatlıyorsun. geçicide tam düğün üstü kınanda ve düğünde hareketlerin kısıtlı olcak batmalarında olcak belki iyi düşün derimEvet bende gecici istiyorum olursa flepin iyileşmesi bakımı zor görünüyor
Evet ikiside olabilir zamanım var flep çalışırken zor olacak diye düşünüyorum hem çoğuda ondada 3 gün önce çağırıyor.düğün öncesi ilişki olabilir geçici yaptırırsam hem düşünmemişde olurum o süreçte. Düşündüğüm bi dr var onun görüşüne göre değişecek flep yada gecici önemli olan garant vermesiflepin iyileşmesi birkaç haftayı sürüyor ama sonra rahatlıyorsun. geçicide tam düğün üstü kınanda ve düğünde hareketlerin kısıtlı olcak batmalarında olcak belki iyi düşün derim
HANGİ DDOKTORU DUSUNUYORSUN. BENDE SENİN GİBİ KARARSIZDIM DOKTORA SORDUM BİZİM İÇİN FLEP DAHA İYİ DOKULAR ACISINDAN DAHA SAĞLAM KAYNIYOR DEDİ BAKALIM SANA NE DİCEKEvet ikiside olabilir zamanım var flep çalışırken zor olacak diye düşünüyorum hem çoğuda ondada 3 gün önce çağırıyor.düğün öncesi ilişki olabilir geçici yaptırırsam hem düşünmemişde olurum o süreçte. Düşündüğüm bi dr var onun görüşüne göre değişecek flep yada gecici önemli olan garant vermesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?