Bu konu için bende üye oldum bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ilk ilişkide kanama olmadı ve dikim yaptırmak çözüm olur mu budurumda olupta sonuç alan var mı forumu okudum ama denk gelmedim sanırım.tşk

Senin zArın esnek olabilir sen bence ilk önce bir doktora git baktır bozulmamıs olabilir

Valla ne guzel soledın canım cok haklısın

Benimde ilk iliskimde kanamam olmamisti cok sonra muayenede doktor soylemisti annemde ordaydi hatta esnek demisti ama ben yine de annemden gizli flep oldum once bi doktora goster

Benimde ilk iliskimde kanamam olmamisti cok sonra muayenede doktor soylemisti annemde ordaydi hatta esnek demisti ama ben yine de annemden gizli flep oldum once bi doktora goster
Peki flep başarılı oldu mu bu durumda geçici de yapılabilir o zaman en iyisi dr a gitmek ama şuan cesaretim yok.

Eylülde ama düğünden nikahtan önce olsun bitsin istiyorum.kanama olmamasından korkuyorum
Eğer geniş değilse geçici yapmanı öneririm yaptırınca bu dertlerden kurtulacağımızı sanıyoruz ama emin ol asıl sıkıntı yaptırdıktan sonra başlıyor

Yok canim ben bi aya nisanlancam bi sneeye de dugun var zaten.. ekim gibi yaptrsam 8 ay onceden oluyo normal.. kensi sehrim dedigim su anki.. diger gelin gitcegim yer belli degil.henuz.. gecici benim icin imkansiz mecbur kalici yaptrcam.hem.oyle de kanamsi olan cok

İyi bi doktor bul canım her doktor yapamıyor

Eğer geniş değilse geçici yapmanı öneririm yaptırınca bu dertlerden kurtulacağımızı sanıyoruz ama emin ol asıl sıkıntı yaptırdıktan sonra başlıyor
Evet bende gecici istiyorum olursa flepin iyileşmesi bakımı zor görünüyor

Evet bende gecici istiyorum olursa flepin iyileşmesi bakımı zor görünüyor
flepin iyileşmesi birkaç haftayı sürüyor ama sonra rahatlıyorsun. geçicide tam düğün üstü kınanda ve düğünde hareketlerin kısıtlı olcak batmalarında olcak belki iyi düşün derim

flepin iyileşmesi birkaç haftayı sürüyor ama sonra rahatlıyorsun. geçicide tam düğün üstü kınanda ve düğünde hareketlerin kısıtlı olcak batmalarında olcak belki iyi düşün derim
Evet ikiside olabilir zamanım var flep çalışırken zor olacak diye düşünüyorum hem çoğuda ondada 3 gün önce çağırıyor.düğün öncesi ilişki olabilir geçici yaptırırsam hem düşünmemişde olurum o süreçte. Düşündüğüm bi dr var onun görüşüne göre değişecek flep yada gecici önemli olan garant vermesi

HANGİ DDOKTORU DUSUNUYORSUN. BENDE SENİN GİBİ KARARSIZDIM DOKTORA SORDUM BİZİM İÇİN FLEP DAHA İYİ DOKULAR ACISINDAN DAHA SAĞLAM KAYNIYOR DEDİ BAKALIM SANA NE DİCEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…