Arkadaslar ankara da mümtaz yüceye kalici yaptirip memnun olan var mi. Varsa da yorum yapmoyorsa lutfen yapsin bunu aormak icin uye oldum. Cok kotu durumdaym Allah rizasi icin bi yorum yapin

Gören ve üye olmayan insanlarda yazsm nolur kacayi yiecegm intihar edecegm. Kalici yapip da son e gun kontrole cagrmayan doktor yok mu nolur yardm edin nolur bi cevap yazin

Gören ve üye olmayan insanlarda yazsm nolur kacayi yiecegm intihar edecegm. Kalici yapip da son e gun kontrole cagrmayan doktor yok mu nolur yardm edin nolur bi cevap yazin
ankaraayı bilmiyorum da istanbulda harun turgay özgür kartal falan birsürü doktor var ankarada gökçen de sanırım çagrmıyo tam emin değilim ama

Mümtaz yüceye hiymen ameliyati olan var mi arkadaslar lutfen gorun mesajimi lutfen. Adam o kadar ameliyat yapiyorm diyo kime yapiyo ya

Kizlar sizce bu zar diktirme olayi guvenli mi nişanı atsam mi ki ben ya. Yoksa rezil olurum beni de oldururler nisani atarsam daha az hasar alirim ne dersiniz

Kizlar sizce bu zar diktirme olayi guvenli mi nişanı atsam mi ki ben ya. Yoksa rezil olurum beni de oldururler nisani atarsam daha az hasar alirim ne dersiniz
Bence risk almalısın burdaki herkesin yaptığı gibi bir şekilde hayatımıza devam etmek zorundayız atma bence önce sakin olmalısın

Mümtaz yüce ne kadara yapıyormuş
1750 dedi iki ayda iyileseceksin kizim dedi kontrole geleceksn seni iyilesmeden birakmayacagm dedi. Son kontrol yok dedi. Ama burada hic yorum yok. Ve boylm mukemmel de neden yorum yok vw fiyat dusuk kafam kariaik

1750 dedi iki ayda iyileseceksin kizim dedi kontrole geleceksn seni iyilesmeden birakmayacagm dedi. Son kontrol yok dedi. Ama burada hic yorum yok. Ve boylm mukemmel de neden yorum yok vw fiyat dusuk kafam kariaik
Canım herkes yaptırıp buraya yazıyor diye bi kaide yokki

Korkuyorum benm guven problemm var kimseye hic kimseye guvenemem e bu durumda kendime de guvenemeyecegm icin ne yapacagmi sasirdm. Ya mümtaz hocaya ameliyat olan yok mu hayat memat meselesi allah icin bi yorum ya bi gercek yorum

Intihar etmeyi aklından bile geçirme değer mi böyle bişey için

Deger tabi ki rezil olurum daha onemlisi ailem rezil olur geri kafali insanlar bunlar ailemi rezil edecegme ben öleym ya da nisani atmam lazm

Deger tabi ki rezil olurum daha onemlisi ailem rezil olur geri kafali insanlar bunlar ailemi rezil edecegme ben öleym ya da nisani atmam lazm
Canım yanlış düşünüyosun. Ölümü kafandan çıkar bikere. Tövbeni et Allaha sığın o mutlaka bi kapı açar herşeyin bi çaresi vardır hepimiz aynı durumdayız bi şekilde hayata tutunmaya çalışıyoruz sende böyle şeyler düşünme sakin ol

Canım sen kafayı mı yedın ya ne nısan atması ankaradaysan gecıcı yaptırsana ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…